Προς το περιεχόμενο

xavier

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    5.392
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    http://altcomic.cjb.net

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    beroia

Πρόσφατες Επισκέψεις

12.700 προβολές προφίλ

xavier's Achievements

  1. xavier

    TV Season 2023-2024

    Σειρα του Park Chan-wook, πολυ δυνατη.
  2. xavier

    SUGAR-Apple TV

    αυτο ειναι κλασσικη film noire συνταγη. π.χ. ετσι ηταν και το sin city, που ειναι αναφορα σε ολα τα κλασσικα noir του 40 και του 50.
  3. xavier

    TV Season 2023-2024

    η Riley Keough μου αρεσει παρα πολυ και στο girlfriend experience και στην daisy jones και σε καποιες απο τις ταινιες της. Μαζί της η Lily Gladstone που εγινε πιο γνωστη απο την τελευταια ταινια του σκορτσεζε που πηρε και την υποψηφιοτητα για το οσκαρ. Μαγκιορα η Keough ωραιος ο ρολος, να δουμε αν θα μπορεσουν να δωσουν κατι πρωτοτυπο στο σεναριο. Για οσους μεγαλωσσαν με την εναλλακτικη μουσικη των 90ς , η σειρα συνοδευεται απο φανταστικες μουσικες.
  4. xavier

    SUGAR-Apple TV

    εχει ωραια κλασσικη noir αισθητικη, κανει μια ψιλοκοιλια μετα τα 2 πρωτα επεισοδια, να δουμε αν θα ανταμειψει στο 2ο μισο. 8 θα ειναι ολα τα επεισοδια.
  5. xavier

    No Rest for the Wicked - Q1/2024 Early Access

    τελικα με αυτο ασχολουμαστε απο τωρα ή το αφηνουμε να ωριμασει?
  6. λογικα το εχω ξαναβαλει, αλλα δεν πειραζει. λεω να βαλω να δω το documentary στο disney μετα και προετοιμαζομαι.
  7. xavier

    PlayStation 5/Pro Topic v4

    Είναι όμως και 20 χρόνων παιχνίδια έτσι...και αν το sotc έχει πάρει ένα πολύ καλό ps4 remaster το ico είναι πιο πίσω. Απλά να συνειδητοποιείτε ότι κάποια σχόλια από αυτά που γράφτηκαν για παλιά παιχνίδια αφορούν την εποχή που κυκλοφόρησαν και μπορεί να μην έχουν τον ίδιο αντίκτυπο πολλά χρόνια αργότερα.
  8. xavier

    Xbox Series X Topic v4

    ωραιο παιχνιδι φαινεται. δεν απομακρυνεται πολυ απο την συνταγη του πρωτου παιχνιδιου, αλλα μαλλον δεν το χρειαζεται. και εκεινο μου αρεσε αρκετα.
  9. xavier

    Stellar Blade [PS5][Απρ 2024]

    ειναι οι bayonetta επιρροες. Το art direction του κοσμου του πως σας φανηκε?
  10. xavier

    Xbox Series X Topic v4

    για μενα αυτο που θα πρεπει να κανει βασικα το xbox ειναι να κυκλοφορησει παιχνιδια που θα κανουν ολους να πουν ουαου. Αυτο το παιχνιδι πρεπει να το παιξω οπωσδηποτε. Ας ελπισουμε η αρχη να γινει με το φετινο hellblade και να συνεχιζουν στην συνεχεια με συνεπεια σε τοπ επιπεδο, σε κατηγοριες περα απο τα racing games. Τα gears της epic ηταν τετοια παιχνιδια, τα halo της bungie ηταν, το fable 2 ηταν τετοιο. Μην μιλησω για παιχνιδια οπως το witcher 2 ή το ninja gaiden ή τα tomb raider που ηταν (τουλαχιστον) console exclusive στα xbox. Αν ησουν gamer και δεν ειχες xbox 360 το ενοιωθες. Ε απο το one και μετα αυτο επαψε να υπαρχει. Εχουν αγορασει ενα σκασμο στουντιο, πρεπει να το ξαναβρουν. Μετα βλεπεις και τις στρατηγικες, αρχικα και πανω απο ολα, ειναι τα παιχνιδια.
  11. xavier

    Xbox Series X Topic v4

    μερικες φορες για εταιρειες οπως η ms, που ετσι και αλλιως ειναι υπερκερδοφορες, ο τζιρος των επιμερους τμηματων ειναι σημαντικοτερος απο την κερδοφορια, (φυσικα στην λογικη του οτι υπαρχει καποια προοπτικη και οχι οτι θα ειναι αιωνια ζημιογωνος). Το να βγει απο την αγορα, μπορει να ειναι πολυ χειροτερο.
  12. τα καλα remakes που εχουμε δει, ειναι σχεδον ριζικα νεα παιχνιδια που απλα κρατησαν το σεναριο του αρχικου παιχνιδιου που το προσαρμοσαν σε συγχρονο gameplay. δλδ το ffvii το καταλαβαινω, το re2 το καταλαβαινω. τεσπα, οτιδηποτε δινει επιλογες σε παικτες δεν με ενοχλει καθολου. Οποιος θελει αγοραζει.
  13. xavier

    Xbox Series X Topic v4

    ειναι πολυ νωρις για να φυγει η MS απο την αγορα των κονσολων. Δεν ειναι εκει η αγορα ακομα. Για μενα αν το τολμουσαν απο τωρα, θα ειχαν την τυχη της sega. Σε μερικα χρονια η κατασταση ναι μπορει να εχει αλλαξει.
  14. xavier

    Xbox Series X Topic v4

    Αυτό θα ήταν προς την σωστή κατεύθυνση. Τόσο στις κονσόλες όσο και στα κινητά την έχουν γλιτώσει για πολύ καιρό με τις μονοπωλιακές τακτικές των digital stores.. Το δεύτερο θέμα που θα έπρεπε να τεθεί είναι το να έχεις το δικαίωμα μεταπώλησης της ψηφιακής άδειας των παιχνιδιών που έχεις αγοράσει σε άλλους χρήστες.
  • Δημιουργία νέου...