Προς το περιεχόμενο

brightblade

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    95
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με brightblade

  • Ημερομηνία γέννησης 27/06/1976

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    http://www.wizdom.gr

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    pagrati,athens

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

brightblade's Achievements

  1. Εγω το vive πρώτη γενια το έλιωσα. Μακάρι να υπήρχαν πιο πολλά ΑΑΑ games. Παρολα αυτα δεν το μετάνιωσα καθόλου. Κρίμα παντως για το PS2 VR γιατι to πρώτο έδωσε ώθηση στο VR
  2. Παίρνεις pc και εχεις συμβατότητα απο την αρχή του του κοσμου (της πληροφορικής)
  3. Αναφερομουνα σε όλους που εχουν κολήσει με το mac m1, mac, m1, m2, mac ενω το θέμα είναι για το vεο DESKTOP intel. Αν δεν σε αφορα οκ. Δυστυχώς όμως είδα και τα post. Πως ξεκινησε να πηγαινει προς το άσχετο mac laptop. Πως έγινες προσβλητικός στον αλλο που συζητας με το εισαι γέρος και δείχνεις την ηλικία σου κλπ. Βασικα απο εκει εγινα triggered. Τι να γινει δηλαδη, δεν γεννηθηκαν όλοι χτες. Δες το αλλιως μπορει καποιος να έχει και παραπανω γνώσεις λογω εμπειριας (ή και να μην έχει δεν χρειαζετε να γίνει προσβλητικός). Για κάποιους μπορει το arm vs x86 ή risc vs cisc να είναι μια συζήτηση που είχαν κάνει πριν 30 χρόνια και να μην εκστασιαζονται τόσο. Αcorn, 68040, powerpc, 486 , pentium κλπ
  4. Fanboyism αυτη η μάστιγα. Εχω εκτός απο πολλά pc και δύο mac και ντρέπομαι να το πω. Fanboyism αυτη η μάστιγα. Εχω εκτός απο πολλά pc και δύο mac (και με m1 σιγα τα λάχανα) και ντρέπομαι να το πω.
  5. To πρόβλημα της Microsoft (εκτος απο τα δικα της λάθη φυσικά) ειναι οι users της. Εκεί που η Apple ότι άλλαγη και να κάνει θα πουν οι χρηστες της ναι γουσταρουμε, στο pc αντιθετα ότι αλλαγή και να κάνει οι χρηστες θα γκρινιάξουν. Απλα δεν θέλουν αλλαγες, ζητω τα windows 7, xp και 98 κλπ. Εμπρός πίσω. Σαν τους παπούδες του muppet show. Eμένα μου αρέσαν και τα windows 8. Είχα βεβαίως surface και μπορουσα να επωφεληθώ απο τa touch features. Και όχι δεν ειμαι microsoft fan boy. Εχω πάρει πολλά surface αλλα και apple συσκευες και android. Όλα μια χαρά.
  6. Mε median είμαστε λιγο πιο πάνω απο Saint Kitts and Nevis. Τουλάχιστον η Ελλάδα μας βοηθά να μάθουμε γεωγραφία.
  7. Είδα τον πίνακα, με στεναχώρησες μπορω πώ. Μα κάτω απο Ακτη Ελεφαντοστού και Παλαιστίνη; Ειδικα στο upload που με καιει είμαστε σιγουρα ακόμα χάλια.
  8. Πρώτη φορά άκουσα για voucher. Μάλιστα. Εγω που εκανα ανάβαθμιση πριν κανα μήνα στα 200 δηλαδη χλωμάδα για voucher...
  9. ειναι πολύ πιο αντικειμενικός γιατί πολύ απλά δείχνει κατα μέσο όρο τι απολαβές έχουν οι πολίτες. Τέλος για 10000000στη φορά όσο αφορά το ΤΟΠΙΚ τι σημασία έχει; ωραία να σου κάνω το χατίρι και να πω πως παίρνουν εγώ σου λέω 10 φορές μεγαλύτερο μισθό απο τους ρουμάνος Ε ΚΑΙ; Αλλάζει ότι η gigabit σύνδεση ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ και ότι κάνει 18 ευρώ όπως είπε και ο φίλος πιο πριν που ζούσε εκει; 8752/12=729 Εσύ μας ειρωνεύεσαι και τρολλάρεις τόση ώρα ζητάς και τα ρέστα; Η γυναίκα μου ειναι απο Πολωνία, εκει να δείτε διαφορα...Οταν συγκρίνουμε δυο μεγέθη (μια μονο τιμή) συγκρίνουμε τη μέση τιμή. Εχεις απολύτο δίκιο, δεν εχω καταλάβει το κόλλημα με το βασικο μισθό που ειναι για πιτσιρικάδες. Εκτός αν συγκρίνουμε πχ βασικό μισθό, μεσο και μεγαλύτερο ή και περισότερα σημειά πχ για να δουμε την κατανομή.
  10. Τρικυμία. Επιθετικός και προσβλητικός. Δεν ανεφέρα πότε για βάσικο μισθό, το μόνο post που έκανα ήταν με το link. Δεν είπα πότε για βασικό, στειλε μου που το είπα. Εκάνα copy paste Average Monthly Net Salary (after Tax). Αυτο σημάινει βασικός?. Αν σε προσεβαλα ότι μας τρολάρεις δεν το ήθελα. Ειλικρινά επειδη έγραφα και εγω και το site Average Monthly Net Salary (after Tax), και εσύ απο κάτω είπες οτι λέω ψεματα για το βασικό λεω δεν μπορει με τρολλάρει.
  11. Average Monthly Net Salary (After Tax) Greece: 781.07€ , Romania: 721.84€ Ειλικρινά νομίζω απλά μας τρολάρεις.
  12. Cost of Living Comparison Between Greece and Romania ( και μισθοι και όλα). Κλάψτε ελεύθερα. https://www.numbeo.com/cost-of-living/compare_countries_result.jsp?country1=Greece&country2=Romania
  13. Το ότι σε πείραξε η περιγραφή της υποκρισίας μήπως αυτό κάτι σημαίνει; Δεν μίλησα για τον κωδικα οδικής κυκλοφορίας. Ουτε για αν το νομιμο είναι και ηθικό. Τώρα αν εσυ τα σύνδεσες για να υποστηρίξεις ένα επιχείρημα με βάση ότι υπάρχουν κάποια όρια ( και φαντάζομαι και στην ελευθερία λόγου) πανω απο το νόμο, που εμείς (φυσικά όχι εσείς) τα γνωρίζουμε καλυτέρα και τα ακολουθούμε και εσεις όχι, οπότε εμείς είμαστε καλοι, δεν εχω να πω τίποτα με κάλυψες. Φαντάζομαι τη σκέψη σου. Το ότι (ασχέτου νόμου) είναι για να το κάνουμε αόριστο και εύκολα μεταβλητά τα όρια και τους κανόνες (στο ποιοι το κάνουν και σε τι έκταση ώστε να το προσαρμόζουμε αναλόγως στις ανάγκες.) Ο νόμος πάλι είναι συγκεκριμένος οπότε δεν μου κάνει, οπότε μια επίκληση στο συναίσθημα είναι καλύτερη. Ειδικά αν χρησιμοποιήσουμε κάτι σαν την ταχύτητά σαν παραβολή που αν είναι υπερβολική σκοτώνει, ναι αυτο είναι καλο επιχειρημα για να υποστηρίζεις το μη λογικό σου επιχείρημα σκέφτηκες .Αλλωστε φαντάζομαι και η ελευθερία του λόγου είναι το ίδιο επικίνδυνη με μεγάλη δοση ελευθερίας και αληθείας. Διυλίζοντες τον κώνωπα, την δε κάμηλον καταπίνοντες.
  • Δημιουργία νέου...