Προς το περιεχόμενο

beez

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.141
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Ελλάδα

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

beez's Achievements

  1. beez

    Ηλιακοί θερμοσίφωνες

    μετά απο 30 χρονια τρύπησε ο ηλιακός στο εξοχικό και τώρα ειμαι προβληματισμένος με τι να τον αλλάξω. ο τοπικος συνεταιρισμος εχει ετοιμοπαραδοτο elco αλλα στο skroutz ολα τα σχόλια αναφέρουν για τρυπημένα καζάνια μετά απο μια πενταετία. είχα δει κάτι ηλιακούς iliofan με εγγύηση εφόρου ζωης αλλα απαιτούνε να γίνεται συντήρηση απο την ίδια την εταιρια... σε άλλη εταιρια solarstar βλέπω δυο διαφορετικές εταιρίες με το ίδιο όνομα. δίνουν 10 χρόνια εγγύηση, σε τηλεφωνική συνομιλία μου αναφέρουν οτι αν ειναι καποιο κατασκευαστικό πρόβλημα θα βγει στην αρχή και πάλι ειναι θέμα συντήρησης κτλπ, αρα το βλέπω σαν γραπτή εγγύηση χωρις αντίκρυσμα. είναι ενα ερώτημα πως οι παλιοί ηλιακοί κρατούσανε τόσα πολλά χρόνια και τώρα υπάρχουν θέματα στα θερμοδοχεία. μετα απο 260 σελίδες + το προηγούμενο θέμα, έχουμε καταλήξει σε καμμια πρόταση για ηλιακό? επειδή είμαι κοντά στην θάλασσα ενδέχεται ανοξείδωτα καζάνια AISI304 πάλι να έχουν θέμα, η μια εταιρία πρότεινε να πάρω ματτ βαμένο δοχείο.
  2. το άρθρο που θυμίζει ξαναζεσταμμένο φαγητό για click. η δηλωση ειχε γινει 17/12/2020. εκτος αν συνεχίζει να λεει μια απο τα ίδια, τοτε αφου δεν αλλάζει μυαλά ο toyoda, μαλλον πρέπει να τον αλλαξει η toyota😁... https://www.wsj.com/articles/toyotas-chief-says-electric-vehicles-are-overhyped-11608196665
  3. ειναι ομως optimised για S/X καταλαβαινω ακομα και αν υπάρχουν σαν content.
  4. https://www.xbox.com/el-gr/xbox-game-pass/games?xr=shellnav με φιλτρο για Χ/S οτι ειπε ο φιλος απο πανω. δεν θα καθεται ειναι πολυ ευκολο. μπαινεις gamepass, διαλεγεις παιχνιδι, κατεβαίνει, παίζεις και εχει και το resume. αναλογα και τι παιζεις, μονο για το warzone π.χ. αξιζει. τα χριστούγεννα κατεβασα το control ετσι για να το δω και αποδειχθηκε τρελη παιχνιδάρα. δες την λιστα τον παιχνιδιων.
  5. γιατι δεν παραγγέλνεις να δούμε. μπορεί να κάνει εισαγωγή με εγκατεστημένη εταιρια και αφμ, στην ελλαδα και ΕΕ και οντως να στο φέρνει εκτελωνισμένο. το φπα 24% συνηγορει προς αυτο αλλα εγω δεν θα το ρίσκαρα. φίλε μου εχεις φέρει πράγματα απο ελβετία χωρίς εκτελωνισμό και μιλάς εκ πείρας? να μου πεις πως το κάνεις γιατι εγω για εμπορεύματα κάνω κανονικά τελωνιακή διαδικασία, και ακόμα και δασμους να μην έχει οι διάφορες αμοιβές καταληγουν 100 με 160 ευρω ανα εισαγωγή. η ζώνη Schengen είναι για ελεύθερη διακίνηση πολιτών, οχι εμπορευμάτων. https://en.wikipedia.org/wiki/Schengen_Area οπως το βλέπει ο καθένας. εγω λεω οτι αντι για Series X ανετα μπορεις να πας στο S και να δώσεις και τα μισα κρατωντας και το One S για να καλυψει τις υπολοιπες αναγκες που ανέφερες. εδω μια ενδιαφέρουσα συγκριση ολων των παιχνιδοκονσόλων. https://versus.com/en/microsoft-xbox-one-s-vs-microsoft-xbox-series-s-vs-microsoft-xbox-series-x-vs-sony-playstation-4-vs-sony-playstation-5-digital-edition αν και η διαφορά μεταξυ One S και Series S δεν ειναι τόσο μεγάλη οσο PS4 με PS5 digital, και παλι πιστεύω ειναι σημαντική αν συνυπολογίσεις και τον παράγοντα κόστος για ολες τις επιλογες, το PS5 Digital ειναι καλυτερο απο το Series S αλλα ειναι και σχεδον 200 ευρώ πάνω. σε αλλο site ανέφερε max frame rate 60 με 120 fps για One S και Series S που θα ειναι σημαντική διαφορά στο gaming experience. περι ορέξεως κολοκυθόπιτα.:)
  6. το ξεχνας απο ελβετια, εχει τελωνειο. υπαρχει content ειδικα για X/S η optimised για Χ/S. το Χ ειναι σχεδον τα διπλασια χρήματα και το βλεπω ακομα μεχρι το τελος του χρόνου να ζορίζεται η διαθεσιμότητα. στα σημεία σου 1+3 απλως κρατάς και το Οne S/Χ για να σε καλυπτει σε αυτα τα σημεια. δεν νομιζω να εχει και σοβαρή αξια για πώληση. 2 ο χωρος δεν ειναι τοσο μεγαλο προβλημα. οτι δεν θες το σβήνεις και το κατεβάζεις η το βαζεις σε εξωτερικό. δύσκολο παντως να το πεις υποβαθμιση απο αποψη επιδόσεων, γραφικων κτλπ. gaming laptop του 2015 με gtx960M έψηνε αυγά για να παίξει warzone, και το Sακι το παίζει υπερχαλαρα και ειναι χλιαρό.
  7. το προβλημα με το Χ ειναι η διαθεσιμοτητα. για να το πάρεις τώρα, μόνο με καπέλο.
  8. το σημειο με τα δισκάκια ειναι οτι έπαιρνες ενα παιχνιδι, το έπαιζες και μετα το πούλαγες. απλως καταρχας πρεπει συνέχεια να ασχολείσαι με αγοροπωλησίες, επιπλέον φαίνεται να μην υπάρχει τοσο ενδιαφερον σε xbox για αγορα physical games σε σχέση με το playstation. εικάζω οτι έχει να κάνει και με το gamepass. τελευταίας γενιάς κονσολα στα 279 ειναι τσαμπα στην παρουσα συγκυρία, δεν εχουν ολοι κάρτες eurobank η εθνική να παίζουν επιστροφη - οποτε αυτη βγεί - και ειναι λιγο too much να παρεις κάρτα επι τούτου. το οτι δεν εχει οπτικό, με το gamepass είναι αδιάφορο. ο δίσκος σε περιορίζει λίγο αλλα πάντα μπορεις να σβήσεις κατι και να το κατεβάσει μετα. π.χ το forza θελει 100 γιγα και το warzone καμμια 80αρια. τα παιδια ειναι ευχαριστημενα με minecraft και διάφορα άλλα παιχνίδια.
  9. συνδρομή απο τους γείτονες με 26 ευρώ περίπου το χρονο. τωρα τα βλέπω έχουν ανέβει.
  10. επαιξα μέσα στα χριστούγεννα το control. δεν το περίμενα να ειναι τοσο καλό.
  11. το εγκατέστησα το σκ. αρκετα προβληματα μεχρι να δουλεψει. διαβασα διαφορα φορουμ. ειχα λογαριασμο battle.net οταν το επαιζα στο pc. τον συνδεσα στο xbox live. παλι δεν του αρεσε ηθελε λογαριασμο activision ο οποιος υπήρχε ήδη. τελικα τον έκανα reset το pass και επαιξε σε xbox series s. ο λογαριασμος activision πρεπει να εχει ονομα και επιθετο περασμένο, και σε αυτο μπορει να κολλησει. δεν ξερω αν αυτα θα βοηθήσουν.
  12. https://www.skroutz.gr/s/24662008/Microsoft-Xbox-Series-S.html παιζει σε πολλά μαγαζια πλεον στα 279 (mediamarkt, πλαισιο) , το πλαισιο το εχει ως sales 30 ευρώ κατω, πριν ενα μηνα το ειχα παρει 309 για τα χριστούγεννα. πολύ τιμια κονσολα τελευταίας γενιάς και με το gamepass με αλλα 80 ευρώ έχεις μια πολύ μεγάλη συλλογή για τα επόμενα τρία χρόνια.
  13. beez

    [Free EPIC Game] P R E Y !

    και εγω δεν το πρόλαβα αλλα ευτυχώς υπάρχει στο xbox gamepass.και το control. και τα δυο φαίνονται παιχνιδαρες.
  14. αξίζει να ασχοληθεί για να βάλεις ενα εξαμηνο? και αφου εχεις ενεργη συνδρομή η μετατροπή δεν ειναι 1 προς 1 οπως συζητηθηκε πανω.
  15. η μια μπαταρια με την άλλη απλα δεν συγκρίνεται. η εφαρμογη ειναι όντως απλή αλλα ενδέχεται να υπάρχουν καποια σημαντικα πλεονεκτήματα οπως το οτι οι λιθιου θα έχει καλυτερη διατήρηση χωρητικότητας απο τις νικελίου. π.χ. το άφησα και δεν έπαιξα για 1-2 εβδομάδες και το επίπεδο φόρτισης έπεσε μονο 1 με 2%. δεν εμπιστεύομαι την ποιότητα ikea ειδικά στις μπαταρίες οταν η ιδια η ikea δεν ειναι ο κατασκευαστής και δεν μπορεί να διασφαλίσει οτι η ποιότητα θα ειναι σταθερη όπως π.χ. των μπαταριών του test που έβαλες.
  • Δημιουργία νέου...