Προς το περιεχόμενο

ahristos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    2.423
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με ahristos

  • Ημερομηνία γέννησης 27/06/1964

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη

Πρόσφατες Επισκέψεις

5.031 προβολές προφίλ

ahristos's Achievements

  1. Θα το μελετήσω. Έχω αρχίσει να σκέφτομαι το mining πάλι γιατί πολλά BTC μου έφυγαν σε δωρεές. Το άμεσο κέρδος δεν με ένοιαζε ποτέ αλλά κέρδισα σε βάθος χρόνου.
  2. Μπα όχι ακόμα. Ανεβαίνει και κατεβαίνει Παιχνίδια ακόμα... Είχε ξαναπάει στα 2Μ satoshis και είχε ξαναπέσει στα 1.2Μ.Θα περιμένω πριν ξαναπαίξω. Την τελευταία φορά έχασα
  3. Ναι έτσι είναι... Από όλα τα νομίσματα που είχα μόνο στο Bitcoin δεν είχα τοπικό πορτοφόλι. Ήταν πολύ μεγάλη σε μέγεθος η αλυσίδα. Αλλά έτσι κι αλλιώς δεν είχα ποτέ bitcoin. Όταν χρειαζόταν πουλούσα μερικά από τα άλλα νομίσματα που είχα και τα έστελνα από το ανταλλακτήριο. Αλλά οι άχρηστοι βάλανε TWO-FACTOR AUTHENTICATION (2FA) τώρα και με δυσκολεύουν. Δεν έχω κινητό βλέπεις και ούτε θέλω να έχω. Και δεν δουλεύει καλά.
  4. ahristos

    Half-Life 2: Episode Three

    Μπα, εδώ είμαστε Μόνο που έχω περάσει τα 50 και δεν ξέρω αν θα με ενδιαφέρει πλέον. Τουλάχιστο το παιχνίδι που παίζω καθημερινά (Left 4 Dead) της Valve είναι.
  5. Πολύ προχωρημένοι είσαστε... Ενώ ξέρω τα πάντα για bitcoin monero ethereum κλπ, πως να τα κάνεις Ευρώ και Δολάρια δεν έχω ιδέα Αλλά τι λέω... Ούτε καν τραπεζικό λογαριασμό δεν έχω.
  6. Τόσα ARK πήρα στην ICO. Ήδη φτάνουν για 400 πίτσες Το αρχικό ποσό που επένδυσα ήταν 20 πίτσες...
  7. Τι να έγινε άραγε; Όλα τα νομίσματα σε πτώση. Πρώτη φορά βλέπω τόσο κόκκινο και στο Poloniex και στο Bittrex... Να φεύγουν σε διακοπές και πουλάνε ότι έχουν για να πάρουν Bitcoin που μετατρέπονται πιο εύκολα σε Ευρώ και Δολάρια;
  8. Έτσι είναι Αλλά δεν ήθελα να βάλω ευρώ στην διαδικασία οπότε έπρεπε να σκάψω για μερικά εικονικά νομίσματα στην αρχή. Και τα πρώτα 2 χρόνια με ενδιέφερε κιόλας. Κέρδισα πολλή γνώση.
  9. Μπα τίποτα. Αφού δεν σκάβω πλέον. Αλλά βγάζω ένα καλό μεροκάματο από το day trading. Έχω δηλαδή νομίσματα αξίας περίπου 1 BTC σε 2 ανταλλακτήρια, και πουλώντας ακριβά και αγοράζοντας φθηνότερα βγάζω πολύ παραπάνω από ότι αν θα έσκαβα.
  10. Είπα ότι σκάβω; Αυτό το παιχνίδι τέλειωσε για μένα εδώ και μήνες. Την Πόρσε κράτα την να πηγαίνεις για γλάρους. Θα σου έβαζα και φωτογραφία από το ARK πορτοφόλι μου για να πειστείς, αλλά δεν σου επιτρέπει να πάρεις screenshot για λόγους ασφαλείας. Πρέπει να είσαι μικρός σε ηλικία αν κρίνω από τον τον τονισμό του κειμένου σου (ανύπαρκτος). Νομίζεις ότι όταν θα είσαι 54 θα θεωρείς τεράστιο ποσό τα 30 χιλιάρικα; Ξεκινάς για να αποτύχεις μάλλον...
  11. Καλά μην τον αποπαίρνεις τον άνθρωπο. Ενθουσιασμός . Κι εμένα με κορόιδευαν που έσκαβα τόσα χρόνια με την HD7850 (ακόμα αυτήν έχω). Με τις σωστές επενδύσεις όμως των λίγων που έβγαλα , τώρα έχω 30 χιλιάδες Ευρώ. Ζήτημα τακτικής. Κι εσύ φίλε CrYsTaL_NePtUnE μην προσθέσεις την gtx 210 αφού έχεις την HD7950. Δεν θα προσθέσει τίποτα περισσότερο από λίγα εκατοστά στο τελικό hashrate. Εκτός αν σε ενδιαφέρει η λύση του τεχνικού προβλήματος φυσικά.
  12. Μου φαίνεται ότι κάποιος παραφούσκωσε το κέρδος που βγάζει για να υπερηφανευτεί κι άρχισε πάλι να ενδιαφέρεται ο κόσμος Το μόνο κέρδος μου όλα αυτά τα χρόνια ήρθε από τον πολλαπλασιασμό της τιμής του bitcoin τώρα τελευταία. Ήξερα ότι έχανα λεφτά από το σκάψιμο δηλαδή, αλλά βασιζόμουν σε κάτι άλλο. Τελικά ήλθε αυτό το άλλο και έβγαλα τα λεφτά μου: Από τη μια 5πλασιάστηκε η τιμή του bitcoin και από την άλλη επένδυσα στο ARK που η τιμή του είναι τώρα σχεδόν 10 φορές παραπάνω από τα 3k satoshi που πλήρωσα.
  13. Για αυτό σταμάτησα να μετράω τις καθημερινές διακυμάνσεις. Δεν σκάβω πλέον. Έχω μερικά νομίσματα που νομίζω ότι θα τα καταφέρουν στο μέλλον και περιμένω. Και το ARK ας πούμε που έχω έπεσε από τα 29k satoshi στα 27.5 αλλά ούτε που με πείραξε.
  14. Ναι έχεις δίκιο, αλλά όπως είπα καλύτερα να το πάρει χιουμοριστικά. Δεν έχω γνώση των wallets για bitcoin Περιστασιακά χρησιμοποιώ bitcoin για μεταφορά πόρων. Στοχεύω σε νομίσματα που θα ανεβάσουν την τιμή τους σε σχέση με αυτό, και αν ανεβάσει κι αυτό την τιμή του είναι η απόλυτη επιτυχία.
  15. Κανονικό wallet γιά windows με 120 GB blockchain; Ανατρίχιασα Αλλά θα μου πεις και το blockchain του monero που έχω τοπικά και με πολύ λιγότερες συναλλαγές να το βαραίνουν δεν ξεπέρασε τα 10 GB; Θεωρητικά το τοπικό πορτοφόλι είναι η απόλυτη λύση, αλλά τα πορτοφόλια στο δίκτυο τύπου blockchain.info και Coinbase δεν φαίνεται να υστερούν. Ίσως αν έχεις καμιά 100αριά BTC και παραπάνω, μπορεί να μην κοιμάσαι ήσυχος τα βράδια Εκτός κι αν καμιά 200αριά χιλιάδες ευρώ δεν έχουν και μεγάλη σημασία για σένα. Θεώρησε την απάντηση αυτή λίγο χιουμοριστική. Δεν μαζεύω BTC. Έχω monero, ARK, Decred και κάτι άλλα ψιλά σε τοπικά πορτοφόλια. Περιστασιακά δημιουργώ λογαριασμούς για φίλους στα blockchain.info και Coinbase για να τους στείλω BTC από τον λογαριασμό μου στο poloniex ή το bittrex με σκοπό να τα μετατρέψουν άμεσα σε ευρώ. Ακόμα και οι διευθύνσεις μου στο poloniex και το bittrex είναι αξιόπιστες για μένα εδώ και πάνω για 3 χρόνια.
  • Δημιουργία νέου...