Προς το περιεχόμενο

gvard

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    613
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με gvard

  • Ημερομηνία γέννησης 31/01/1979

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    www.hyperhosting.gr

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Τραχανοπλαγιά
  • Απασχόληση
    Internet Services

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

gvard's Achievements

  1. Πονεμένη ιστορία, πριν 15 χρόνια είχα μιλήσει με την ΕΑ για το Battlefield 2 και είχα ranked server στην υποδομή μου. Καθώς παίζω Warzone από την 2η εβδομάδα κυκλοφορίας του τον Μάρτιο του 2020, προσπαθώ εδώ και μήνες να βρω contact με την Activision για να τους κάνω donate resources στην cloud υποδομή μου χωρίς αντάλλαγμα για να μπορούμε να παίζουμε με ένα normal ping κάτω των 20ms αλλά δεν μπορώ να βρω κάποιο point of contact
  2. Έστω πως στην πρασιά παρκάρουν 5 αυτοκίνητα. Αν με την λογική της κατσίκας του γείτονα τα πετάξεις έξω, θα έχεις άλλους 5 στους δρόμους να δυσκολεύουν την κατάσταση σου στο να βρεις πάρκινγκ κοντά στο σπίτι σου. Σε απάντηση της ερώτησης σου, δεν υπάρχει νομική οδός με τη λογική "παίρνω τηλέφωνο και έρχεται η τροχαία". Εφόσον είναι σε ιδιωτικό χώρο η τροχαία δεν γράφει κανέναν. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να πας δικαστικά με ο,τι αυτό συνεπάγεται από έξοδα, προσωπικό χρόνο και σχέσεις καλής γειτονίας.
  3. Ποια metal κάρτα, ετοιμάζονται για επίχρυση 24 καρατίων με κόστος $149.99.
  4. Δεν έχει έρθει ενημέρωση για τα κρυπτονομίσματα, καθώς ενημερώνουν αρκετό καιρό νωρίτερα πιστεύω πως -προς το παρόν- δεν επηρεάζονται.
  5. gvard

    ZTE H288A (Nova)

    Καλησπέρα, Σήμερα κατά τις 06:30 το πρωϊ έγινε αποσύνδεση και από εκεί που είχα 110/11 με attainable 120, συγχόνισα 85/11 με attainable 95. Όσες προσπάθειες και να έκανα εκεί έμεινε. Το παράξενο είναι πως εγώ μένω Άλιμο και στο adslgr ανέφερε ένας χρήστης από Π.Φάληρο (ίδιο Α/Κ, απλά το αναφέρω διότι η nova ακόμη παίζει με DTM σε κόσμο εδώ) την ίδια ώρα πως έπεσε ο συγχρονισμός του στα 85. Κανείς από Άλιμο/Π.Φάληρο να μας πει αν βλέπει διαφορά;
  6. Αυτό ισχύε και ισχύει πάντα στις business κάρτες (credit/debit). Δοκίμασε με απλή κάρτα credit/debit.
  7. Δοκίμασα χρέωση 0.50 ευρώ από το Apple Watch μου στο Verifone VX520 POS της Viva που έχω και η χρέωση πέρασε κανονικά ανέπαφα.
  8. Ακριβώς, οπότε θα κερδίζεις πλέον το (όχι και μικρό) ποσοστό της μετατροπής που χρεώνουν οι Ελληνικές τράπεζες.
  9. Γεια σας, Θα θέλαμε απλώς να σας ενημερώσουμε για δύο αλλαγές στους όρους και τις προϋποθέσεις μας για τα κρυπτονομίσματα - δείτε τις εδώ. Τι έχει αλλάξει; Από τις 27 Ιουλίου 2020, δεν θα μπορείτε πλέον να πραγματοποιείτε πληρωμές με κάρτα χρησιμοποιώντας κρυπτονομίσματα. Συνεπώς, εάν έχετε μόνο κρυπτονομίσματα στον λογαριασμό σας στη Revolut, δεν θα τα μετατρέψουμε αυτόματα για να πραγματοποιήσουμε πληρωμή. Αντ' αυτού, η συναλλαγή θα απορριφθεί. Επί του παρόντος, η Revolut είναι ο νόμιμος κάτοχος των κρυπτονομισμάτων που αγοράζετε και σας παρέχουμε «έκθεση» στις μεταβολές των τιμών. Ωστόσο, από 27 Ιουλίου 2020, θα έχετε τα δικαιώματα στην οικονομική αξία του κρυπτονομίσματος. Ουσιαστικά, αυτό σημαίνει ότι θα πλέον θα κατέχετε οποιοδήποτε κρυπτονόμισμα αγοράζετε χρησιμοποιώντας τη Revolut! Η Revolut θα ενεργεί ως εντεταλμένος εκπρόσωπος, θα φυλάει τα κρυπτονομίσματά σας και θα πραγματοποιεί συναλλαγές για λογαριασμό σας. Θα αλλάξει αυτό το πώς αγοράζω κρυπτονομίσματα; Όχι! Οι αλλαγές αυτές δεν θα επηρεάσουν την εμπειρία σας - η αγορά και πώληση κρυπτονομισμάτων θα εξακολουθεί να είναι τόσο εύκολη στη Revolut. Στην πραγματικότητα, η αλλαγή αυτή σημαίνει ότι μπορούμε να αρχίσουμε να προσθέτουμε μερικές υπέροχες νέες λειτουργίες...παρακολουθήστε εδώ! Μπορείτε να βρείτε όλες τις λεπτομέρειες των νέων Όρων & Προϋποθέσεων εδώ. Ευχαριστούμε που επιλέξατε τη Revolut για τη διαχείριση των κρυπτονομισμάτων σας. Θα επικοινωνήσουμε ξανά σύντομα! Η ομάδα της Revolut
  10. Δεν είναι ακριβώς έτσι, αν κάποιος κάνει πολλές συναλλαγές σε δολλάρια η συνδρομή του ερχόταν και φθηνότερα ή έβγαζε και κέρδος (τώρα η επιστροφή είναι όσο η μηνιαία συνδρομή), επίσης τα πάσα δεν είναι προς αγορά από το απλό πακέτο (θέλει τουλάχιστον Premium).
  11. Άλλο ένα μείον, πλέον καταργούν το 1 δωρεάν πάσο για lounge αεροδρομίου που έδιναν κάθε έτος στους metal συνδρομητές. Η απάντηση "σιγά ποιος ταξιδεύει αυτή την εποχή" δεν είναι αποδεκτή, κάποιοι συνεχίζουν να ταξιδεύουν και εξάλλου αυτό αφορά και τα επόμενα έτη.
  12. To 0.50% αφορά τις καθημερινές εφόσον έχεις περάσει το όριο των 1000 ευρώ τις τελευταίες 30 ημέρες. Για ΣΚ θα σε χρεώσει 1% καθώς το Σ/Κ ούτως η άλλως χρεώνει επιπλέον. Να αναφέρω πως η τράπεζα σου θα σε χρεώνε ούτως η άλλως 2-2.5% για την ίδια μετατροπή σε νόμισμα εκτός Ευρώ. Σαφώς και συμφέρει να κάνεις την μετατροπή από την Παρασκευή όπου δεν θα έχεις προμήθεια, να κάνεις χρήση κανονικά και τη Δευτέρα να μετατρέψεις πίσω σε Ευρώ ο,τι ψιλά σου έμειναν. Οι αλλαγές έχουν ως εξής: Το όριο των 1.000EUR αφορά όλες τις συναλλαγές και είναι τις τελευταίες 30 ημέρες -Δεν αφορά πελάτες Premium/Metal -Δεν αφορά αγορές που γίνονται με την χρήση Revolut (εκτός για τα παραπάνω) Η αύξηση προμήθειας 0.5%-1.0% αφορά ανταλλαγή φυσικών νομισμάτων το Σ/Κ (εκτός THB και UAH όπου έχουν άλλη προμήθεια) -Δεν αφορά πελάτες Premium/Metal όπου παραμένει 0.5% το Σ/Κ -Δεν αφορά συναλλαγές τις καθημερινές όπου παραμένει 0.0% -Προτείνω την διατήρηση ενός μικρού ποσού σε USD το οποίο θα ανταλάσσετε τις καθημερινές (για τυχόν πάγιες εντολές που θα τρέξουν το Σ/Κ) -Βάζει όριο στο cashback των metal 13.99 ευρώ τον μήνα (το όριο της συνδρομής), κάτι το οποίο είναι μεγάλο μείον για έναν metal χρήστη που την χρησιμοποιεί για αγορές εκτός Ε.Ε. (αν η αγορά γίνει πχ σε δολλάριο αλλά χρεωθεί στην Αγγλία, το cashback ήταν 0.1% λόγω χώρας χρέωσης).
  13. 3 ευρώ πάγιο;;; Καλέ άνοιξε έναν Live που είναι δωρεάν και δήλωσε αυτόν επαγγελματικό. Δεν χρειάζεται να είναι συγκεκριμένης κατηγορίας λογαριασμός, και ταμιευτηρίου κάνει (σαν ελ. επαγγελματίας που είσαι). Να ευχηθώ καλές δουλειές!
  14. Αν στείλει σε USD θα μπουν στο USD πορτοφόλι, μπορεί να κάνει τη μετατροπή τη Δευτέρα για να μην έχει την χρέωση 0.50% του ΣΚ.
  15. Καλημέρα, Το μήνυμα το έστειλες χθες, αν στο ενδιάμεσο είχες στείλει τα χαρτιά για verify θα είχες ήδη λάβει αποτέλεσμα. Δεν γνωρίζουμε εμείς αν θα σε περάσουν λόγω διαφορετικού κουρέματος, το verification θα δείξει.
  • Δημιουργία νέου...