Προς το περιεχόμενο

player74

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    217
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

player74's Achievements

Experienced

Experienced (12/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. player74

    Official Windows 8 Tech Support Thread

    εβγαλα τελειως το εσετ και λυθηκε το προβλημα!
  2. player74

    Official Windows 8 Tech Support Thread

    εκανα κάποιες ενέργιες αλλα δεν ξερω αν βγεικε. θυμαμε οτι ειχε kai επιλογες για kms server.
  3. player74

    Official Windows 8 Tech Support Thread

    πιο καλα απο τα 7. εχω ενα προβλημα ομως. μετα απο σπασιμο νευρων με το μυνημα για ενεργοποιηση δοκιμασα ενα activation απο αυτα που κυκλοφορουν στο ιντερνετ. προφανως ή ηταν face ή μου πειραξε κατι γιατι εκτοτε παρολο που συνδεομαι στο ιντερνετ αυτο δεν λειτουργει. ουτε με καλωδιο eth ουτε me wifi. στο desktop ολα οκ με το ιντερνετ. βλεπω και το λαπτοπ στο δυκτιο. απο το λατοπ ομος δεν βλεπω δυκτιο. στο ρουτερ φενονται ολα φυσιολογικα. δειχνει οτι το λαπτοπ ειναι συνδεμενο.αν κανω reinstall διορθωνετε. αν ομως το επανεκκινησω παλι τα ιδια. με επαναφορα, ipconfig, reistall στους drivers, λυσεις στη σελιδα της microsoft, αντιμετωπιση προβληματων, ψαξιμο για firewall τιποτα... καμια ιδεα?
  4. η αποκαλυψη του ιωαννη κατα καπιους σε συγχρονη εκδοση. οποιος εχει την τεχνολογικη εξουσια και υπεροχη θα ελεγχει τους παντες. κι οσοι δεν ειναι τσιπαρισμενοι για να ελεγχοντε θα πεθενουν της πεινας κυνηγιμενοι κι εξοριστοι
  5. ανεφαρμοστο μετρο τουλαχιστον προς το παρων. κυκλοφορουν ενα σορο καρτονουμερα προς χρηση. επιρεαζονται κατα πολυ τα συμφεροντα εταιρειων οχι απαρετητος μονο της κινητης τηλεφωνιας. αντε να τρεχουμε καθε τρεισ και λιγο σε καθε καταστημα κινητης και να δινουμε εντυπως τα στοιχεια μας. προσωπικα εχω καμια 15αρια νουμερα απο promotion. δεν θα εχει νοημα πλεον η ελευθερη διαθεση απο διαφορα σημεια. εκτος κι αν εξουσιοδοτηθουν καποια να κανουν την απαραιτητη διαδικασια. φανταζεστε ομως μετα ποση προσβαση θα εχουν διαφοροι στα προσωπικα κι οχι μονο δεδομενα μας. για να απαντησω σε μια αλλη αναφορα σε περιπτωση ενοχλησεων και απειλων κι επειδη μου εχει τυχει ακομα και να παρει κανεις αρση απορητου και να μαθει πιος τον ενοχλει το μονο ισος ευκολο που μπορει να κανει ειναι εισαγγελικη παραγγελια για συστασεις. δικαστικη διαμαχη δεν συμφερει πλεον στα σημερινα δεδομενα.
  6. player74

    "Επεσε" το Adslgr.com????

    κι εγω νομιζα οτι κατι τρεχει με το καινουργιο ρουτερ που εβαλα χτες το βραδυ και την βιβο
  • Δημιουργία νέου...