Προς το περιεχόμενο

SSS787878

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    161
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με SSS787878

  • Ημερομηνία γέννησης 19/06/1971

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    ΑΘΗΝΑ

SSS787878's Achievements

Experienced

Experienced (12/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. SSS787878

    Pro Evolution Soccer 6

    καλη χρονια και απο μενα παρατηρησα οτι στον φακελο που εχω βαλει αποσυμπιεσμενα τα γηπεδα το ini προσωπα κτλ εχει ως αποτελεσμα να σερνεται ολοκληρος ο δισκος! η προσβαση μου σε φακελους του δισκου ειχε επιβρανδυνθει δραματικα! ουτε ανασυγκροτηση ουτε τιποτα αλλο επιασε οποτε οτιδηποτε ειχε σχεση μετο τον kitserver το περασα σε ενα dvd και αμεσως ολα επανηλθαν στα φυσιολογικα! αντιμετωπιζετε και εσεις παρομοιο προβλημα?
  2. SSS787878

    Pro Evolution Soccer 6

    λοιπον το ΤΕΛΕΙΟ ξερετε πιο θα ηταν? να παιζω βραζιλια-αγγλια (που ετσι και αλλιως αυτο παιζω συνεχως με τον κολλητο) και να ακουω τους απιστευτους ελληναρες απο τις κερκιδες να τρεμουνε τα τσιμεντα! γινεται αυτο-μακαρι, γιατι ολη την ωρα με τα ταμπουρλα οι βραζιλιανοι με εχουνε τρελλανει χωρια οτι νιωθω σαν μεζες με ενα σωρο καννιβαλους γυρω γυρω να βαρανε! ενω εμεις, φορεις του αθανατου ελληνικου πολιτισμου κατεβαζουμε δυο καντιλια στον διαιτητη και κατευθειαν το παιχνιδι αποκτα ενδιαφερον!
  3. SSS787878

    Pro Evolution Soccer 6

    στο patch εχει και διαφορετικους πανυγηρισμους αναλογα την ομαδα οπως πχ στο superpatch 2.0 που ειχα για το PES5? nzeppos ενα ευχαριστω και απο μενα, γιατι ξερεις τι ειναι να θες να το λιωσεις και για να το κανεις αυτο να χρειαζεσαι ενα σωρο αρχεια και προγραμματα? ε λιγο πελαγωνεις!
  4. SSS787878

    Pro Evolution Soccer 6

    θεωρω οτι ειναι σε πολλους τομεις καλυτερο το 6 απο το 5 αλλα κατι που με χαλαει ιδιαιτερα στο 6 ειναι η ευκολια που βγαζει ο διαιτητης τις καρτες! φαινεται να τις βγαζει τελειως χαζα, με το παραμικρο ακομα και αν αυτη ειναι η δευτερη καρτα που συνεπαγεται κοκκινη, εσας πως σας φαινεται? μου δινουν την εντυπωση οτι φτιαχνουν, χαλανε , ωστε στην επομενη εκδοση να εχουν κατι να διορθωσουν που χαλασαν στην προηγουμενη
  5. SSS787878

    Pro Evolution Soccer 6

    επιτελους βρεθηκε και ενας συμπασχοντας! ρε παλικαρια εδω βρηκατε λυση στο spacebar ας ψαχτουμε λιγο και με τουτο δω αντε να δουμε λοιπον john2gr αφου βρηκες το ενα αποκλειεται να μην βρεις τουτο δω! περα απο την πλακα δεν μπορω να καταλαβω ποιος φωστηρας στην κοναμι εισηγηθηκε τις αλλαγες στο μενου και το χειροτερο πως εγιναν αυτες αποδεκτες! εκει που ολα ηταν μια χαρα τωρα πρεπει να εισαι λιγο προφεσορας, λιγο τυχερος , πολυ υπομονετικος για να βγαλεις ακρη στα αυτονοητα! απιστευτο για να παιξεις ενα διπλο πρεπει να εχεις εντρυφησει μετα προσοχης αυτες εδω τις σελιδες αλλιως μπορει και να ψαχνεσαι με τις ωρες. παραδειγμα εγω χθες ηθελα να παιξω το πρωτο διπλο ειμουν φτιαγμενος και δεν εβλεπα πουθενα στα μενου το δευτερο pad και επρεπε να βγω απο το παιχνιδι να παω στον φακελο εγκαταστασης για να το ρυθμισω! ελεος ρε παλικαρια της κοναμι!!!!!!!!!!!σε ποιο αλλο παιχνιδι γινεται αυτο?
  6. SSS787878

    Pro Evolution Soccer 6

    λοιπον χθες που επαιξα πρωτη φορα διπλο το ευχαριστηθηκα! σιγουρα ειναι πολυ καλυτερο στο διπλο μιας και παιζεις πιο καλα με το σωμα το μονο που δεν μπορεσα να βρω ειναι στα settings πριν ξεκινησει το παιχνιδι στον δεξιο αναλογικο μοχλο δεχοταν να ορισω πχ το πανω κατω αλλα με τιποτα το δεξια αριστερα!! ή το αντιθετο, αν δεχοταν τον ορισμο του δεξια αριστερα δεν δεχοταν το πανω κατω και τα αντιστοιχα κουτακια εμεναν παντα κενα!! τι μ@...ιες ειναι αυτες? το εχει δει καποιος αυτο? το εχει λυσει? γιατι δεν μπορω να χρησιμοποιησω καποιες τριπλες που εκανα στο 5 με τον μοχλο αυτο
  7. SSS787878

    Pro Evolution Soccer 6

    αδερφε με σωσες! ειμαι φτιαγμενος να του ριξω 4αρα και τωρα μπορω! να σαι καλα!
  8. SSS787878

    Pro Evolution Soccer 6

    ρε παιδια παω να παιξω διπλο και δεν βλεπει το δευτερο joypad τι φταιει? ειμαστε με τα joypad στα χερια για το πρωτο διπλο και δεν παιζει το δευτερο και σιγουρα δεν φταει αυτο!
  9. SSS787878

    Pro Evolution Soccer 6

    ο καθενας εχει τα γουστα και τις προτιμησεις του αρα επομενο ειναι καποιοι να ενθουσιαστουν και καποιοι αλλοι να απογοητευτουν, οποτε ας παιζει ο καθενας με αυτο που του αρεσει περισσοτερο. ανεξαρτητα παντως με το gameplay κοινη αποψη ολων ειναι η δυσχρηστια των μενου οσον αφορα πχ τον ορισμο πληκτρων κτλ αυτο πραγματικα ναι δεν το καταλαβαινω! τι θελανε να κανουνε? κανεις δεν καταλαβε και ετσι τωρα εγω και τοσοι αλλοι εδω μεσα ασχολουμαστε περισσοτερο που ειναι το ενα ή αλλο πληκτρο και θα περιμενουμε κανεναν χριστιανο να φτιαξει κανενα ωραιο setting μπας και δουμε καμμια ασπρη μερα
  10. SSS787878

    Pro Evolution Soccer 6

    εγω παλι σημαδευω πολυ καλυτερα! καταρχην εχω πολυ καλυτερη αισθηση για το σημειο που θελω να κατευθυνω την μπαλα ειτε με σουτ ειτε με κεφαλια οπου πιστευω στο 5 ηταν πιο φιφα η κεφαλια ενω εδω καταλαβαινεις οτι η μπαλα ερχεται και ειναι πιο ρεαλιστικο τωρα αυτο που λες για την φουλ δυναμη στο σουτ που τελικα χρησιμευει αυτο μονο αν δωσουμε λιγο παραπανω χρονο στο παιχνιδι και γινει η κουβεντα μετα απο καμμια εβδομαδα τουλαχιστον θα εχουμε διαμορφωσει πιο ολοκληρωμενη αποψη, μεχρι τοτε ο καθενας ψαχνοντας , δοκιμαζοντας και παιζοντας θα βλεπει διαφορα και θα βελτιωνεται και οπως λενε στο ποδοσφαιρο "δεν εχει ακομα παιχνιδια στα ποδια του για να δειξει την αξια του" μονο ετσι θα φανει δηλ. σε βαθος χρονου αν πραγματικα αξιζει ή οχι περισσοτερο απο καποιο αλλο της ιδιας σειρας ή εστω του ανταγωνισμου το βραδυ περιμενω τον κολλητο για το πρωτο διπλο οποτε θα μπορεσω αβιαστα να διαμορφωσω αποψη και σε διπλο (αν κερδισω=σουπερ, αν χασω=αχρηστο βαζω μεχρι και φιφα) χαχαχα!
  11. SSS787878

    Pro Evolution Soccer 6

    εγω παλι θεωρω το σουτ πολυ καλυτερο απο οτι στο 5, βεβαια σε αυτο συντελει οτι ποτε δεν εβαζα πολυ δυναμη για να σουταρει ψηλα μου αρεσε λιγη δυναμη και σουταρα παντα χαμηλα, ισως γιαυτο να μην εχω προβλημα, παντως σημαδευεις πολυ καλυτερα , τωρα ολοι εσεις που σκοπο ειχατε στο 5 να ξετιναξετε τα διχτυα και οποιον αλλον βρισκοταν εκει κοντα πχ τερματοφυλακα, αμυντικο, μαλλον εδω στο 6 πρεπει να αναθεωρησετε! ξαναρωτω μηπως βρηκε κανενας απο που οριζω το menu , select και δεξιο αναλογικο μοχλο?
  12. SSS787878

    Pro Evolution Soccer 6

    επιτελους θα εκφρασω και εγω αποψη! το δοκιμασα και εκ πρωτης αποψεως μπορω να πω οτι μου αρεσε επαιξα μονο ενα παιχνιδι στο amateur και μου αρεσε οτι η μπαλλα οταν ειναι στον αερα ειναι διεκδικησιμη μπορεις να κανεις κεφαλια πασα και γενικα φαινεται πιο αληθοφανη αυτο που λετε για το σουτ οτι γεμιζει γρηγορα σε μενα φαινεται μια χαρα, δηλ. και πιο καλα νομιζω σημαδευω και η δυναμη δεν μου ξεφευγει γενικα ως τωρα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος ενα προβλημα μονο:πως κανω ρουλετα δηλ. μετην μπαλλα περιστροφη γυρω απο τον εαυτον μου. στο προηγουμενο μπορουσα απο το button config να ορισω οπως θελω τον δεξιο αναλογικο μοχλο, εδω δεν βρισκω τετοια επιλογη, γινεται αυτο? ειναι σε καποιο μενου? γιατι δεν το βρισκω sorry αλλα κατα λαθος το δημοσιευσα αρχικα στο thread με το pes5! για δω ηταν αλλα λογω pesmanias καταλαβαινετε..
  13. SSS787878

    Pro Evolution Soccer 6

    απο gameplay τι λεει? ιδιο, χειροτερο καλυτερο πως σας φαινεται? μην ειστε λακωνικοι παιδια, καντε μια μινι περιγραφη
  14. SSS787878

    Pro Evolution Soccer 6

    οποιος το εχει σε πσ ας μας πει εντυπωσεις αναλυτικα για μας που δεν το εχουμε ακομα δηλ.σε σχεση με το 5 αν ειναι καλυτερο ή χειροτερο και που
  15. Για μια γυκαικα και ενα αυτοκινητο ετσι λεγεται μια σειρα του μανουσακη με τον μιχαλοπουλο στον αντενα οπου εχει καταπληκτικα μελωδικα τραγουδια ξερουμε τιτλους, αλμπουμ και καλλιτεχνες που τραγουδουν αυτα ή παρομοια τραγουδια?
  • Δημιουργία νέου...