Προς το περιεχόμενο

raid_av

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    509
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    1

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

7.577 προβολές προφίλ

raid_av's Achievements

  1. Γεια σας παιδια εχω ενα προβλημα με 50αρα της vodafone. Χωρις να μαζευει crc error και χωρις αποσυνδεσεις η ταχυτητα της γραμμης ειναι ακανονιστη.Δηλαδη σε speed test μια ειναι 15mbps μια 40mbps μια 5mbps σε συνεχομενες μετρησεις, με αποτελεσμα σελιδες να σερνοται και για gaming μιλαμε για packet loss τρελο. Μετα απο μια επικοινωνια μαζι τους μου λενε οτι εκαναν ενα reset την γραμμη και να το δουμε μια μερα πως θα παει χωρις κανενα αποτελεσμα φυσικα. Την επομενη μερα μου ειπανε να βαλω ενα προγραμμα τους που ειναι speed test και κανει logging σε αυτους για να δουνε πως παει η γραμμη και αυτο αν το κανω 6 φορες την ημερα για 5 μερες. Με λιγα λογια εγω να μεινω μια εβδομαδα χωρις internet για να κανουν αυτοι logging. Το προβλημα ειναι μονο στο download στο upload η ταχυτητα παντοτε ειναι κλειδωμενη σταθερα. Εχει κανεις αναλογο περιστατικο ? Σκεφτομαι ηδη σοβαρα να κανω μια μεταφορα στην cosmote μονο και μονο και το γαμωτο.
  2. Συμφωνω πολλα προβληματα και συνεχεια , x1 και ξερω ψωμι για business
  3. Leave the World Behind (2023) - IMDb Μιλαμε για την πατατα,2ωρες+ που θα μπορουσε ανετα να ειναι ταινια 1ωρας και 20λεπτων. Ονοματα μεγαλα χωρις καμια σπουδαια ερμηνεια ,τεσπα γουστα ειναι οι ταινιες απο εμενα ειναι ειναι 2/10. Αφιερωστε μια ολοκληρη μερα για να την δειτε μιας και θα σας παιρνει ο υπνος ανα 20 λεπτα.
  4. Μεχρι να βγει το gta6 θα εχει παει 200ευρω το X μεταχειρισμενο 😄
  5. Σιγα ρε παιδια αγοραζει καποιος που δεν εχει κονσολα ενα Xbox series S μεταχειρο 2 κατοσταρικα μονο και μονο για το GTA6 και οταν βγει για pc το πουλαει
  6. raid_av

    Youtube ad blocker for iphone and MacOS

    Τελεια ευχαριστω θα το δοκιμασω.
  7. raid_av

    Youtube ad blocker for iphone and MacOS

    Γεια σας παιδια υπαρχει καποιο free adblocker για την εφαρμογη του youtube στο iphone και για το Safari σε MacOS? Εχει γινει λιγο δραματικη η κατασταση πλεον. Σε windows εβαλα το speedup και κανει πολυ καλη δουλεια περναει την διαφημιση σε ταχυτητα 16x και mute οποτε δεν την καταλαβαινεις καν.
  8. raid_av

    11888 Στοιχεια

    Τελικα μετα την αποστολη email με καλεσαν και εσβησαν ολα τα στοιχεια. Πολυ εξυπηρετικοί δεν το περίμενα. Με ενημερωσαν κιολας οτι αυτο ο αριθμος κινητου ηταν απο μια αγορα 4g καρτας sim απο την nova.
  9. raid_av

    11888 Στοιχεια

    Παιδια διαπιστωσα οτι σε google search μου βγαζει τα στοιχεια μου ονομα επιθετο δ/νση στο 11888 αλλα με ασχετο αριθμο κινητου.Εκανα την διαδιακασια αποστολης email με οτι ζητανε και ζητησα διαγραφη των στοιχειων μου που ουτως η αλλος εχουν και ασχετο αριθμο κινητου. Εχει καποιος αναλογη εμπειρια θα τα σβησουν η θα με γραψουν κανονικα ?
  10. raid_av

    Xbox Series X Topic v4

    Δεν έχω δοκιμάσει ασύρματα αλλά λογικά θα παίζουν με dongle όχι με το blue tooth του xbox
  11. raid_av

    Xbox Series X Topic v4

    Ναι φιλε ετσι το εχω το setup στο X keyboard mouse gaming monitor , δεν χρειαζεσαι καποιο dongle απλα τα κουμπωνεις στις usb. Για το age of empires δεν το εχω αλλα στο παρακατω βιντεο λεει οτι παιζει κανονικα
  12. Το καλυτερο θα ηταν ζαχαρο αλλα ειναι τεχνικα δυσκολο , θα εβγαζε πολυ κοσμο απο την ταλαιπωρια του καθημερινου τρυπηματος.
  13. Πηρα σημερα τηλ στην nova και μου ειπαν οχι
  • Δημιουργία νέου...