Προς το περιεχόμενο

mindtrapper

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    4.492
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

mindtrapper's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 12/02/2024 12:45 μμ

    • Πώληση
    • ΝΕΟ

    Εκ μέρους φίλου. Ζητείται νέος λογιστής, με γνώσεις Η/Υ για να αναλάβει λογιστικό γραφείο, λόγω συνταξιοδότησης. Έτοιμη πελατεία. Περιοχή Πειραιάς - Καμίνια. Περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνικά. Στείλτε ΠΜ να σας δώσω κινητό. Ευχαριστώ.

  2. Πες στο βύσμα σου μήπως μπορεί να σε βάλει ειδικότητα οδηγός. Δεν ξέρω βέβαια, αλλά 9 χρόνια πριν οι οδηγοί έκαναν δικές τους υπηρεσίες και όχι νούμερα κτλ.
  3. Ε ναι, δοκίμασα με το qr από το google wallet και την gov.gr εφαρμογή disabled, μήπως μου έρθει το 6ψηφιο σε sms αλλά τζιφος. Τουλάχιστον ελπίζω να τα ενοποιήσουν όλα σε μια εφαρμογη, ταυτότητες, πιστοποιητικά και όλα τα άλλα που λένε για το μέλλον.
  4. Ποιο το νόημα να τα περάσεις σε google wallet (ok τα πέρασα με το pass2pay) αφού ζητάει 6ψήφιο κωδικό επιβεβαίωσης; Άρα πρέπει να είναι ενεργή η εφαρμογή, άρα μπορώ απλά να τα έχω εκεί. Κάνω κάτι λάθος;
  5. Κανένα καλό σετ κοντών καλωδίων για να συνδυάσουμε με τον φορτιστή παίζει;; Μην γίνεται καλωδιομανι πάνω στο γραφείο...
  6. Ούτε καν, είναι σχεδόν αθόρυβη σε αυτά τα rpm. Άσε μην μας μείνει στα χέρια, δεν είναι εποχές για τέτοια ακόμα. 😛
  7. Την πήρα και εγώ, thanks @Tenshi!! Τα ανεμιστήρια φαίνεται να είναι αναμένα συνέχεια στο 30% (περίπου 1100 στροφές), ξέρει κανείς αν έχει 0 rpm mode; Δεν κάνουν φασαρία βέβαια σε αυτή την ταχύτητα.
  8. mindtrapper

    Επιλογή κινητού.

    Το πρόβλημα με Vodafone Volte στα Realme που δεν έχεις αναγνώριση κλήσης έχει λυθεί;;
  9. mindtrapper

    Ambilight PC monitor

    Παίζει πουθενά από ευρωπαϊκή αποθήκη, έχει δει κανείς;
  10. Γίνεται να έχει hdmi 2.1 και να μην υποστηρίζει VRR; Ειλικρινά ρωτάω, νόμιζα ότι πάνε πακέτο αυτά.
  11. Άκυρο και εδώ. Και είχα βάλει μάλιστα και ένα monitor arm και λέει τα υπόλοιπα προϊόντα της παραγγελίας σου θα σταλούν κανονικά. Βρε ουστ.
  12. Παρεξηγηθήκαμε, φυσικά θα πάει στον ιδιοκτήτη αφου την δική του διεύθυνση έχουν στο αρχείο. Αλλα με την φωτό είναι εύκολο να καταλάβεις ποιος οδηγούσε, αν δίνεις το αμάξι σου σε άλλα ατόμα. Είχε φάει κλήσεις ο παππούς μου στην Γερμανία και στην φωτό ήταν πάντα φάτσα κάρτα με την τσιγαρούκλα στο στόμα, δεν υπήρχε αμφιβολία.
  13. Όχι, αλλά όταν πας να πεις δεν οδηγούσα εγώ σου δείχνουν την μουτσούνα σου στην φώτο. Ελλιπής φωτισμός στα φανάρια συνήθως δεν υπάρχει εκεί και η φώτο είναι ασπρόμαυρη grainy (αυξημένο ISO), αλλά άκρη βγαίνει.
  14. Εξακολουθεί να μου φαίνεται περίεργο. Υπάρχει κάπου γραμμένο να το βρω; Στον ΚΟΚ πχ; Για Γερμανία που ξέρω οι φώτο είναι αυτόματες (στα φανάρια) και έχουν και τον οδηγό μέσα.
  • Δημιουργία νέου...