Προς το περιεχόμενο

ClouD

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    89
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

ClouD's Achievements

Experienced

Experienced (12/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. DISCLAIMER: Εχω πιθανοτατα τη χειροτερη εντυπωση, που μπορει να εχει καποιος που δεν ανακαλυψε το αντικειμενο των σπουδων του στην εναρξη τους, απο το ελληνικο πανεπιστημιο. Σε καθε περιπτωση... 1) Παροτι δεν εχω καποιο τετοιο χαρτι, εχω μια μικρη υποψια οτι το να γραφεις κωδικα απεχει πολυ απο το να ειναι το πραγματικο νοημα ενος διδακτορικου. 2) Σχετικα με το αν μπορεις να κανεις κατι "απλο" ή σαφες ή ξεκαθαρο για καποιον αλλο... Δες εδω . Καπου μεσα στη κουβεντα, που προκυπτει απο ενα καθολου ασυνηθιστο εργασιακο περιβαλλον ενος προγραμματιστη, πεφτει και η εξης φραση: Simplicity and clarity is the mark of an expert. Να προσθεσω και ενα τσιτατο απο αλλου : Any fool can write code that a computer can understand. Good programmers write code that humans can understand. Αυτα χωρις καποια διαθεση να προσβαλλω. Απλως, αν σου αρεσει να γραφεις κωδικα και το βλεπεις σε καποια στιγμη να το κανεις επαγγελματικα, το να μπορεις να εξηγησεις σχεδια ή υλοποιησεις σε καποιον λιγοτερο εξοικειωμενο με το προβλημα, τη λυση και τις εμπλεκομενες τεχνολογιες -δεν ειναι περιττο skill. Υστερα, η ικανοτητα του να κανει καποιος σαφες σε εναν αλλο κατι που ο ιδιος (υποτιθεται οτι) καταλαβαινει ειναι πολλες φορες αναλογη του βαθους της κατανοησης του. 3) Απο εκει και περα, μια επισημανση.. Το "πραγματικο νοημα" που μαλλον ειναι αυτο το οποιο ζυγιζει πιο βαρια μεσα σου, σπανια θα συμπιπτει πληρως με το "νοημα της εργασιας" που κανεις. Ειτε ειναι ακαδημαϊκου χαρακτηρα ειτε οχι. Με βαση αυτη την επισημανση, απο τη μια πλευρα, το προφανες λαθος του να εξιδανεικευεις το αγνωστο παιρνει μερικα λεπτα συζητησεων με καποιον αμπαλο product owner μεχρι να σε ξαναριξει στην ιδια λουπα, απο την αλλη πλευρα, οι κουβεντες του Φιλιππου σχετικα με το τι ειδους ασκηση ειναι η προσπαθεια του διδακτορικου για το χαρακτηρα, εχουν ενα καποιο βαρος. /offtopic 4) Το nodejs εχει απιστευτη πλακα. Αλλα, θεωρητικα τουλαχιστον, απο τα λιγα που εχω δει, η κεντρικη ιδεα δεν ειναι και κατι πολυ καινουριο. Απλως ο Dahl διαλεξε, για οποιους λογους, να παιξει με τη javascript. Ακομα και το reactor, εχω αρκετες αμφιβολιες σχετικα με το που γεννηθηκε.. Σταματαω εδω, τον κοσμο των ακαδημαϊκων δυσκολευομαι πολυ να τον παρακολουθησω. 5) Αν σε ενδιαφερει το node ξεκινα να παρακολουθεις το group. Και το καναλι στο freenode (node.js). Το να μην ανακαλυπτεις τον τροχο καθε φορα, δεν ειναι πρακτικη που προωθειται μονο στους χωρους των ακαδημαϊκων ;-) /τελος offtopic.
  2. ClouD

    Σύμπαν

    Δε ξέρω δε ξέρω.. Προτιμώ προσέγγιση Bugenhagen. http://www.youtube.com/watch?v=f5u8c3E5CK8
  3. ClouD

    Πωλητής χωρίς μισθό

    Μάλλον το ποιον πρέπει να δείχνει κανείς με το δάχτυλο. Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ούτε με πυρηνικά ολοκαυτώματα.
  4. ClouD

    δωστε ιδεες

    Να τον βάλεις να κάνει μια προσπάθεια να σε ξεσκεπάσει.
  5. ClouD

    Πωλητής χωρίς μισθό

    Καλά λένε πως τυφλώνει..
  6. ClouD

    Πωλητής χωρίς μισθό

    Περιέργο να το θέλει; Σε αυτή την ηλικία; Σκέτος παραλογισμός! Παιδιά καλύτερα μετά τα 70 που παίζει να έχει στρώσει κάπως η κατάσταση.
  7. ClouD

    The [Old] Official Off Topic Thread IV

    και τα σαντουιτς παντως..
  8. ClouD

    The [Old] Official Off Topic Thread IV

    παράγοντας εδεσσαϊκού.
  9. Οι περισσότεροι τα βγάζουν σχετικά δύσκολα. Γιατρός είσαι, από υγεία πως σου φαίνονται; Ρωτάω γιατί οι περισσότεροι αγρότες που ξέρω σε αντίθεση με τους αντίστοιχους εργαζόμενους σε γραφεία ίδιας ηλικίας φαίνονται υγιέστατοι. Εξαίρεση στη δεύτερη κατηγορία αποτελούν άνθρωποι που ξοδεύουν μεγάλο μέρος από τον ελάχιστο ελεύθερο από δουλειά χρόνο σε γυμναστήρια ή αθλητικές δραστηριότητες. Πράγμα που για όσους έχουν οικογένεια (ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο αυξημένες υποχρεώσεις) απλά δεν γίνεται. Δε διαφωνώ πάντως σε αυτό που λες για τα οικονομικά, αν και, δε νομίζω πως περιορίζεται στους αγρότες..
  10. Δες το μεχρι το τελος πρωτα. Δεν ειναι δα και τοσες χιλιαδες αφρικανοι να βιαζεσαι να αποφασισεις απο τα πρωτα 2 λεπτα οπως αποφασισες απο τους 10 γιατι δεν προλαβαινεις να τους δεις ολους. 10 λεπτα ειναι.
  • Δημιουργία νέου...