Προς το περιεχόμενο

GRIFFIN23

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    92
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

  1. GRIFFIN23

    Asus STRIX RAID PRO

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 17/04/2024 08:40 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    πωλείται κάρτα ήχου Asus STRIX RAID PRO στο κουτί της με υπόλοιπο εγγύησης. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! η κάρτα είναι πλήρως λειτουργική μέσω του προγράμματος της και είναι σαφής αναβάθμιση σε σχέση με onboard sound card. κάνει ακριβώς ότι υπόσχεται ΑΛΛΑ μετά την αναβάθμιση τον win10 & win11 σε Η22 δεν λειτουργούν τα κουμπιά του εξωτερικού control box. Ενταση φωνής και εναλλαγή μεταξύ ακουστικών και ηχείων μόνο μέσα από το προγραμμα των windows. Κάποια στιγμή θα βγάλουν drivers αλλά δεν γνωρίζει κανείς το πότε. παρακάτω το link απο το support της asus που αναφέρει το πρόβλημα https://www.asus.com/motherboards-components/sound-cards/gaming/strix-raid-pro/helpdesk_knowledge?model2Name=STRIX-RAID-PRO δεν στέλνω αντικαταβολή. για αποστολές επαρχία μόνο με κατάθεση στην τράπεζα. η κάρτα βρίσκεται Κυψέλη στα όρια με Γαλάτσι

    80 €

  2. καλησπέρα Είμαι κάτοχος της ASUS STRIX RAID PRO και δυστηχώς το control box δεν λειτουργεί πλέον. Ηταν και ένας βασικός λόγος που επέλεξα αυτή την κάρτα ήχου. Την κάρτα την έχω μόλις ένα χρόνο στην κατοχή μου και το πρόβλημα είναι το update των Windows 10 σε 22H2, όπου οι θεούληδες το έχουν και κανονικά στο site της ASUS στο support και ίδιο ισχύει και για Win 11 με 22H2. https://www.asus.com/motherboards-components/sound-cards/gaming/strix-raid-pro/helpdesk_knowledge/?model2Name=STRIX-RAID-PRO αν και αμφιβάλω να υπάρχει λύση εκτός της ASUS αλλά μήήήήήήήήήήήήήήήήπως κάποιος έχει βρει κάτι που μου διαφέυγει ????????
  3. GRIFFIN23

    Dell AW3423DWF vs LG 38GN950-B

    Πλέον δεν ασχολούμαι καν. Αν είναι να κάτσει θα κάτσει όπως σε οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή. Πάντως είναι η πρώτη φορά που έχω ασχοληθεί τόσο πολύ με ρυθμίσεις οθόνης. Ούτε με τον προξεκτορα για τις ταινίες δεν είχα ασχοληθεί τόσο και πάλι νομίζω ότι μου διαφεύγουν πράγματα. Σαν αποτέλεσμα δεν υπάρχει σύγκριση σε χρώματα και response time. Άμα βγάλει 5-6 χρόνια θα είμαι super happy !
  4. GRIFFIN23

    Diablo IV [PC]

    @nzeppos φαντάσου εγώ δεν θυμάμαι καθόλου το Diablo 1. Επίσης έφαγα κόλλημα με το Diablo 2 remaster που με το πλήκτρο "G" στο πληκτρολόγιο κάνεις εναλλαγή μεταξύ του παλιού και του remaster και κάθε φορά έλεγα το ίδιο πράγμα. ΑΠΟΚΛΕΊΕΤΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΙΚΑ. Κι όμως ήταν γιατί απλά είχα ξεχάσει ότι είχα μπροστά μου ένα game του 1996..........
  5. GRIFFIN23

    Diablo IV [PC]

    Με αφορμή το Diablo 4 πριν μερικούς μήνες έψαχνα να βρω κάποιο βίντεο μέσω youtube για να θυμηθώ το story καθώς είχα να παίξω τα games αρκετά χρόνια. Υπάρχουν αρκετά είναι η αλήθεια αλλά έπεσα πάνω στον Rhykker ( ίσως οι πιο hardcore fanboys να τον ξέρουν, εγώ πρώτη φορά τον πέτυχα ). Mετά από πολύ ψάξιμο έχει ίσως την πιο σωστή σειρά βίντεο που εξηγεί το Diablo από το μηδέν. Είναι αρκετά τα βίντεο περίπου 15 λεπτών αλλά αφού τα είδα θυμήθηκα και επιτέλους κατάλαβα πολλά πράγματα στο story που καθώς έπαιζα δεν καταλάβαινα που κολλάνε τότε. Οπότε αν κάποιος θέλει να φρεσκάρει την μνήμη του πριν παίξει το Diablo 4 αξίζει να τα δει. Εγώ πάντως έκατσα και τερμάτισα ξανά το Diablo 2 remaster, Diablo 3 και τώρα τελειώνω Reaper of souls οπότε μεθάυριο ξεκινάω Diablo 4 αν και έπαιξα ήδη ένα 4ωρακι και το game κατα την άποψη μου τα σπάει. Με το μόνο που δεν έχω ασχοληθεί είναι το Immortal αν και δεν ξέρω αν αξίζει με βάση αυτά που έχω διαβάσει. Λύνει αρκετές απορίες για τα games αλλά δεν είναι diablo walkthrough έχει να κάνει με το story.όποιος έχει όρεξη παρακάτω είναι τα link :
  6. πραγματικά που βρίσκουν κάτι τέτοια νούμερα ήθελα να ήξερα.
  7. GRIFFIN23

    Dell AW3423DWF vs LG 38GN950-B

    σήμερα έλαβα mail απο το insomnia "Απαντήθηκε η ερώτησή σας;" μετά απο λίγο παρέλαβα!!!!
  8. Δεν παίζει παρόλο που έχω καλό κολλητήρη και λοιπά εργαλεία είναι υπερβολικά μικρά τα pin για να το καταφέρω. Θέλει κάποιο επαγγελματία να ασχοληθεί αλλά αφού παίζει δεν θα ασχοληθώ. Θα μείνει στο pc του σαλονιού για να παίζουν games τα μικρά (lego Ninjago κτλ) και να βλέπω ταινίες στο projector μέχρι να παραδώσει πνεύμα. Λογικά για 5-6 χρόνια θα είναι κομπλέ οπότε μετά και να φύγει για ανακύκλωση θα έχει βγάλει τα λεφτά του.
  9. GRIFFIN23

    Dell AW3423DWF vs LG 38GN950-B

    @Alex21121988 το text clarity μιας και αναφέρθηκε σε ενοχλεί ή σου είναι αδιάφορο? επίσης παρόλο που το F μοντέλο έχει περισσότερες δυκλίδες ασφαλείας για το burn-in έχεις παρατηρήσει κάτι ? @6xXx6 την είχα δει την aw3420wd αλλά είμαι ήδη πολύ πάνω σε τιμή και δεν παίζει να ανέβω άλλο συν δεν νομίζω και να έχει κατι το τρομερό έναντι της LG ίσα ίσα που νομίζω η LG πρέπει να έχει χρώματα σε σχέση με το aw3420wd που είναι και αυτό IPS panel και μάλιστα νομίζω είναι της LG και στις 2. συνοψίζω στην κάθε μία όπως τα βλέπω Dell AW3423DWF στα θετικά QD-OLED panel που σε θέμα απόδοσης είναι στο δικό μου μυαλό "the holy grail" για gaming. 3 χρόνια εγγύηση με burn-in το F μοντέλο έχει περίσσότερα features για την αποφυγή burn-in και παίρνει update γιατί δεν έχει g-syng ultimate (που λίγο χλωμό με κόβω να πάω σε nvidia με αυτές τις τιμές) αρνητικό μόνο ότι μετά τα 3 χρόνια αν όντως παρουσιάσει burn-in γειά σας. αν έδινε επέκταση εγγύησης η DELL που όσο κοίταξα δεν βρήκα κάτι θα ήταν ιδανικό. LG 38GN950-B τα θετικά 38 ιντσες όπότε ιδανικό για δουλειά ίσως λίγο υπερβολικό για gaming αλλα θα την έχω στα 85 εκατοστά απόσταση. 3 χρόνια εγγύηση συν ότι με άλλα 160 ευρώ πάει 5 και καλύπτει και πτώση σπάσιμο. το έχω κάνει στην τηλεόραση και όντως λειτουργεί!!! πολύ καλά σεταρισμένη για IPS panel σε χρώματα απο το εργοστάσιο. αρνητικό δεν έχω εντοπίσει κάτι, μόνο ίσως οτι δεν ισχύει το 1 ml GTG response time αλλά δεν θα με σώσει αυτό στο multi. επεξεργαστή, μητρική και gpu είναι 2-3 μέρες έχεις αποφασίσει τι μπορείς και θες να πάρεις. η οθόνη είναι λες και αγοράζεις σπίτι 😝🤪
  10. update: o 5800x παρόλο που είναι ανάπηρος και τον έχω παντρευτεί μέχρι να παραδώσει πνεύμα λειτουργεί μια χαρά. Full gaming χωρίς κανένα πρόβλημα, απλά πλέον μεταφέρθηκε με μια 3060 στο pc του σαλονιού για να παίζουν τα μικρα lego ninjago & hot wheels. τέλος καλά όλα καλά!
  11. Έχει διορθωθεί πλέον το θέμα με το τελευταίο bios update. Σίγουρα βέβαια ήταν χοντρό fail και καλά έκαναν και τους έκραξαν. Συν ότι το pc θα στηθεί μετά της 15 Ιουνίου που μέχρι τότε θα έχουν να ασχολούνται με τα fail της επόμενης γενιάς mobo/cpu και θα έχουν ξεμπερδεψει με εμάς 🤣🤣 Δεν έχω θέμα στην μεταφορά γιατί την μεταφορά δεν την κάνω εγώ αλλά η ξαδέλφη μου που είναι μόνιμος κάτοικος εκεί με διαβατήριο. Το τι μου έχει κουβαλήσει είναι για γέλια και για κλάματα τόσα χρόνια. Το πρόβλημα είναι με τους ξένους όταν ταξιδεύουν από και προς Αμερική. Και φυσικά δεν χρειάζεται να είναι σε σφραγισμένη συσκευασία πόσο μάλλον να έχεις την συσκευασία καν σε cpu.
  12. Ούτως ή άλλος η αγορά θα είναι από microcenter και η ξαδέλφη μου πηγαινοέρχεται λόγο δουλειάς. Μια cpu μπορεί να την πάει για service αν και όπως είπα τελικά έμαθα ότι ισχύει Ευρώπη η εγγύηση. Με mobo και gpu είναι 20/80 αν θα το δεχτούν ή να σου ρίξουν άκυρο. Με oc δεν ασχολούμαι οπότε να βγάλει θέμα ο x3d από μόνος του το βλέπω λίγο χλωμό. Θα πρέπει να είναι ο γκαντεμης της χρονιάς 😋😋
  13. Μετά από αρκετό καιρό βέβαια τελικά θα πάρω μόνο τον επεξεργαστή 7800x3d από Βοστώνη μιας και έχει διαφορά στην τιμή λόγο συναλλάγματος αυτή τη στιγμή. Καλύπτεται κανονικά στην Ευρώπη σε θέμα εγγύησης. Επίσης είναι αρκετά δύσκολο να πέσεις σε ελαττωματικό επεξεργαστή. Σε mobo gpu κτλ τα προβλήματα είναι με το κιλό. Thanks για τις απαντήσεις!
  14. GRIFFIN23

    Dell AW3423DWF vs LG 38GN950-B

    θέλω την γνώμη σας για οθόνη που ψάχνω. Έχω καταλήξει στα 2 παρακάτω μοντέλα. αυτή τη στιγμή έχω ένα 32" Samsung-LC32JG50(τίποτα το σπουδαίο). Η χρήση που κάνω είναι 60% εργασία (mail, excel, word, πολλαπλά .pdf αρχεία και καμιά φορα google sketchup) & 40% gaming όπου το περισσότερο είναι single player/campaign StarCraft/Diablo, assassin's creed και ίσως μια φορά την εβδομάδα multi σε COD/BF. Απο σύστημα έχω 5800x3d με 7900xtx όπου 15 Ιουνίου θα έχω στα χερια μου τον 7800x3d. Οπότε δεν έχω θέμα να τρέξω game σε λίγο μεγαλύτερη ανάλυση από 2κ. ούτως ή άλλος μέτριος είμαι δεν θα βελτιωθώ με το ιδανικό gaming monitor αλλά σίγουρα θα βελτιωθεί η δουλειά μου και θα ευχαριστηθώ τα games με περισσότερες ίντσες. Το ταβάνι μου τραβηγμένο από τα μαλλιά είναι τα 1100. Για το burn-in στις OLED είμαι ενήμερος και λέω να το ρισκάρω λόγω 3ετης εγγύησης και από burn-in αλλά εκεί έχω καταλήξει σε 34". Αν υπήρχε Dell 38" σε παρόμοια τιμή είτε OLED είτε IPS εκεί θα πήγαινα. Υπάρχει κανείς που να έχει κάποιο από τα 2 monitor να μου πει εντυπώσεις ? Πάντως και της 32" τις έχω αποκλείσει καθώς θέλω περισσότερο χώρο εργασίας. https://www.skroutz.gr/s/25360351/LG-UltraGear-38GN950-B-Ultrawide-IPS-HDR-Curved-Gaming-Monitor-38-QHD-3840x1600-144Hz-με-Χρόνο-Απόκρισης-1ms-GTG.html https://www.skroutz.gr/s/40730750/Dell-AW3423DWF-QD-OLED-HDR-Curved-Gaming-Monitor-34-QHD-3440x1440-165Hz-με-Χρόνο-Απόκρισης-0-1ms-GTG.html
  15. Αν γνωρίζει κάποιος θα ήθελα μια μικρή βοήθεια. Θα μετακομίσει συγγενικό μου πρόσωπο από Βοστώνη Ελλάδα μέχρι το καλοκαίρι και έλεγα να φέρω κάποια κομμάτια για αναβάθμιση, ειδικά στις gpu υπάρχει μεγάλη διαφορά τιμής. Έχει όμως κανείς ιδέα τι γίνεται με την εγγύηση για προϊόντα υπολογιστή από Αμερική? Συγκεκριμένα Cpu AMD Motherboard ASUS GPU power color ή gigabyte. Δεν έχω καταφέρει να βγάλω άκρη αν θα καλυφθούν και εδώ ή θα πρέπει να σταλούν πίσω. Any ideas ?
  • Δημιουργία νέου...