Προς το περιεχόμενο

rista

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    443
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με rista

  • Ημερομηνία γέννησης 26/09/1978

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Thessaloniki
  • Ενδιαφέροντα
    SHRED GUITAR Manifesto!
  • Απασχόληση
    Μusician-Guitarist

rista's Achievements

  1. rista

    lg m2762d-pc:αναπαραγωγη divx

    Εδω καποιοι εχουν επιλυση το προβλημα αλλα θελει διαφορες διαδικασιες: https://www.avforums.com/threads/lg-m2762d-how-to-enable-usb-movie-playback.1153957/ ριξε μια ματια
  2. rista

    lg m2762d-pc:αναπαραγωγη divx

    Ελα καλημερα, κοιταξες αν εχουν βγαλει για την tv σου νεοτερο λογισμικο?(firmware). τσεκαρε το
  3. Τωρα καταλαβα γιατι στην πολυκατοικια μου εδω και πολλα χρονια βρωμαει ολη η οικοδομη φαγητιλα καθε μεσημερι! Απο καποιον γυφτο που δεν ανοιγει τους απορροφητηρες για δηθεν οικονομια φυσικα! Α ρε ξυλο που χρειαζονται μερικοι!
  4. Υπαρχει παντοτινος ερωτας. Ειναι ο ανεκπληρωτος.
  5. Παιδια αυτο το θεμα υπαρχει σε ολο τον πλανητη. Γι'αυτο υπαρχουν φθηνες και ακριβες συνοικιες. Αναφερομαι σε πολεις κυριως.
  6. rista

    imdb βαθμολογιες

    Το φορουμ το κλεισανε διοτι τους χαλουσε την πιατσα! Οταν εβλεπα να εχει πολυ υψηλη βαθμολογια σε μια αθλια ταινια το πρωτο που εκανα ηταν να διαβαζω το φορουμ και εκει φαινοταν η αληθεια για το ποιον της ταινιας.! Και επειδη παιζει χρημα απο πισω οπως ξερουμε γιατι χολυγουντ ειναι αυτο πως να το κανουμε,το φορουμ τους χαλουσε την πιατσα. Τωρα θα πρεπει αναγκαστικα να βλεπω τα χρεπια που βγαζουν κατα καιρους και να χανω τον χρονο μου.
  7. rista

    White screen of death!

    Τιγκα στα cold joints βλεπω ειναι απο κατω. Πιασε το κολλητηρι και αρχινα δουλεια.
  8. rista

    Μάκρος μαλλιών

    Τι έγινε ρε παιδιά? μπήκα να διαβάσω για μαλλιά και ασχολείστε με βυζιά εδώ μέσα Αμάν ρε κορίτσια και εσείς.
  9. Φτιάξε με αφρολέξ σε καλούπι ένα μεγάλο αυτί και απλά κουβάλα το ψηλά. Αν σε ρωτήσουν πές ντύθηκα σκουλαρίκι
  10. Θα φορέσεις μια απλή μπλούζα στην οποία θα ζωγραφίσεις ένα μεγάλο τρίγωνο,απο κάτω θα φορέσεις 2 βερμούδες την μία πάνω απο την άλλη και όταν σε ρωτάνε τί ντύθηκες θα απαντάς : Το τρίγωνο των Βερμούδων.
  11. Ψυχολογία της μάζας λέγεται. Απλά ηρέμησε βγάλε το φρουτάκι σου η ότι άλλο γουστάρεις και φάτο. Κανείς δεν θα ασχοληθεί μαζί σου όπως δεν θα ασχολιόσουν και εσύ. Ενα άλλο παράδειγμα που μου έρχεται είναι πως κάποιοι διστάζουν να μπούνε μέσα σε κάποιο κατάστημα εάν κρατάνε σακούλες με είδη που έχουν αγοράσει απο αλλού. Είναι άσχημο να νοιώθει κάποιος έτσι διότι έτσι ξεκινάνε και τα κόμπλεξ.
  12. Εγώ ξενερώνω όταν δω σε γυναίκα τατουάζ.
  13. Ερωτοδικίο και τα παιδιά της νύχτας ήταν οι προτεργάτες και επίσης μην ξεχνάμε και τον άλλον τον κάφρο νταλικέρη στην Σία που φώναζε: Μα θέλω να δω το γουνάκι σου,πώς να το κάνουμε!
  14. Ο σπαλιάρας φταίει παιδιά.
  • Δημιουργία νέου...