Προς το περιεχόμενο

pix_lax82

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    168
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με pix_lax82

  • Ημερομηνία γέννησης 15/10/1982

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Athens

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

pix_lax82's Achievements

  1. Κανω μια εισαγωγή. Εχω 2 μεταπτυχιακά και τώρα είμαι στο τρίτο που τυγχάνει να το κάνω στο ΕΑΠ. Θα σου πω αυτο που λέω σε οποιον ξεκινά να κάνει σπουδές. Δεν υπάρχει καλο και κακό επίπεδο σε γενικές γραμμές. Εχει να κάνει με την θέληση και την διαθεση του καθε φοιτητή νάσχοληθει με το αντικείμενο που σπουδάζει. Το Πανεπιστήμιο δινει τις κατευθυντήριες γραμμές το πόσο πολυ θα εμβαθύνει ο φοιτητης είναι στη δική του ευχέρεια. Τώρα οσο αφορα το ΕΑΠ η δική μου εμπειρια αλλα και κάποιων γνωστών σε αλλα γνωστικα αντικείμενα ειναι αρκετά θετική. Οι σημειώσεις ειναι αξιόλογες και οι καθηγητές στη πλειοψηφία τους εαν θες να ασχοληθεις παραπάνω σε βοηθάνε και σου δινουν επιπλέον υλικο.
  2. Απ'οσο γνωρίζω δεν μπορείς. * Ωστόσο υπάρχουν κάποια Πανεπιστήμια του εξωτερικου που κανουν συμπραξη εδω με ιδ. Κολλεγια και μπορεις να κάνεις MBA ακομα και χωρίς BSc αρκει να εχεις αρκετα μεγαλη εργασιακη εμπειρια.
  3. Θα σου πω την εμπειρια μου. ΕΙμαι στα 38. Εχω ενα πτυχίο 2 μεταπτυχιακα (Τον Σεπτέμβρη ξεκινω το 3ο ) και 6 επαγγελματικες πιστοποιήσεις (τις 2 τις cisco σταμάτησα το 2017 να τις ανανεώνω). Το πτυχιο στη πληροφορικη σε βοηθάει να δεις διαφοερετικα πεδία και να εχεις μια ολοκληρωμένη εικόνα και με βάση αυτο που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον να σχοληθεις παραπάνω. Μα πανω απ'ολα σου διδασκει οπως ολα τα προπτυχιακα της λογικη της ερευνας της μεθοδολογίας και αυτο συμβαίνει σε πολυ μεγαλύτερο βαθμο στο μεταπτυχιακο. Η επαγγελματικη πιστοποίηση ειναι κατι εντελώς διαφορετικο. Δειχνει οτι κατέχεις την πρακτικη γνωση για κατι πολυ συγκεκριμμενο. Σιγουρα για μια entry level job δεν παίζει σημαντικο ρόλο το πτυχίο, εαν δλδ εχεις καποιες πιστοποιήσεις comptia , ccna , mta να σε βοηθήσουν να ξεκινήσεις μια εργασία που θα χρηματοδοτεί το πτυχίο. Ομως οσο μεγαλώνει η θέση σου σε μια εταιρεια οι ευθύνες κλπ κλπ τότε το πτυχίο και το μεταπτυχιακο σε βοηθάνε γιατι εστω και θεωρητικά εχεις ενα μεγαλύτερο ευρος γνώσεων και σε κάνουν να αισθάνεσαι πιο σίγουρος για τον εαυτό σου, εχεις ανταλλάξει απόψεις, γνωριμίες με ανθρώπους και αυτο σε βοηθάει αρκετα. Οπότε η γνώμη μου ειναι οτι πρακτικα και αμεσα η επαγγελματική πιστοποίηση σε βοηθα να βρεις μια δουλεια ομως το πτυχίο βοηθα να εξελιχθεις οχι σαν διαβατήριο εισόδου αλλα επειδη εχει βοηθήσει να βελτιωθείς ο ίδιος.
  4. Πριν 2 χρονια ολοκλήρωσα το μεταπτυχιακο αυτο αλλα την 3η κατεύθυνση. Θα σου ελεγα οτι αξίζει. Oι καθηγητές στην πλειοψηφία τους είναι αξιόλογοι.
  5. pix_lax82

    Android TV BOX + Netflix

    Εγω αυτο και επαιξε κατευθείαν TP-LINK UE300
  6. pix_lax82

    Android TV BOX + Netflix

    Σας ευχαριστώ ολους για της πληροφορίες τελικά πήρα το Xiaomi Mi BOX S και ενα usb ethernet εχθες το βράδυ. Απο τα δοκιμαστικα που του εκανα εχθες: Πολυ ευκολο και γρήγορο menu. Δεν χρειάζεται καμια παραμετροποίηση. Δεν εχω δει καποια αλλη λύση στη πράξη. Αυτός ομως ο συνδιασμός ειναι εξαιρετικός. Thx για τις πληροφορίες.
  7. pix_lax82

    Android TV BOX + Netflix

    Διαβασα καποια threads αλλα περισσότερο μπερδεύτηκα να ειμαι ειλικρινης. Ψαχνω ενα tvbox που να παιζει χωρις να κολλάει το netflix ,με θυρα ethernet (οποτε εκτος το xiaomi) και hdmi (για συνδεση με tv). Καμμια ιδεα, προταση ?
  8. Καλή χρονια σε όλους. To νεο site ειναι τρομερά κουραστικό και χαοτικο.
  9. Ναι και το κακό είναι οτι ξοδέψεις και κάποια χρήματα στον αέρα μεχρι να καταλάβεις οτι με τις curved οθόνες τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά Δεν μπορεί όμως κάποια λύση θα υπάρχει
  10. Καλημέρα θα ήθελα την βοηθεια σας στην πονεμένη ιστορια πρστασίας ενος samsung s7 edge. Εχει κανεις κάποια ιδεα ποιος συνδιασμός απο προστατευική θηκη και τζαμάκι ή μεμβράνη είναι συμβατή; Επειδη οι περισσότερες θήκες "πετάνε" την μεμβράνη ή το τζαμακι εκει που γίνεται curved στις γωνίες η οθόνη και μετά απο λίγο καιρό βγαίνει σε διάφορα σημεία εκει που το πιέζει η θήκη. Ειναι κάποιος που έχει κάποια καλή εμπειρία επειδή εγω φάει 2 ήττες; Τελευταίο σενάριο που δοκίμασα και κράτησε λίγες μέρες ήταν το: Θήκη: Spigen (SGP-556CS20040) Slim Armor Μεμβράνη: Μεμβράνη Προστασίας Puro για Galaxy S7 Εdge (1 τμχ) Matte Κράτησε 2-3 μέρες και στην συνέχεια η μεμβράνη στις άκρεα "πετάχτηκε" απο την θήκη στις γωνιες.
  11. Καλημέρα και καλό μήνα σε όλες και όλους. Στο πλαίσιο της εκπόνησης της διπλωματικής μου εργασίας, θα ήθελα την βοήθεια σας. Επιθυμώ να συμπληρώσετε το ακόλουθο ερωτηματολόγιο. Δεν θα χρειαστείτε περισσότερο από 5-7 λεπτά το μέγιστο. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την συμμετοχή σας. (Εαν επιθυμείτε μπορείτε να το κοινοποιήσετε και σε φίλους γνωστους) Το link του ερωτηματολογίου https://goo.gl/forms/jW4hiS33PwqootsQ2
  12. Καλημέρα, Ξέρει κάποιος εαν υπάρχει κάποια εταιρεία Logistics που να παρέχει χώρους/δωμάτια αποθήκης για χρήση σε ιδιώτη; (Για να είμαι πιο σαφής το πατάρι δεν μας καλύπτει και σκεφτόμουν εαν υπαρχει να νοικιάσουμε κάποιο χώρο) Κάτι αντίστοιχο π.χ https://www.publicstorage.com/storage-search-landing.aspx?location=new+york
  13. Εχω το εξής θέμα: Στο iphone έχω κάνει προσθήκη του google calendar. Μου εμφανίζονται κανονικά τα ραντεβού αλλά τα επισυναπτόμενα p.x ατζεντα meeting pdf ή τα αεροπορικά δεν εμφανίζονται. Στην εφαρμογή "Ημερολόγιο" του iphone εμφανίζονται κανονικά τα ραντεβού και στα επισυναπτόμενα εμφανίζει ενα link που έχει .....view-att&th=14d....... μπλα μπλα Στην εφαρμογή google calendar app δεν εμφανίζει καθόλου το attach. Ενω απο τον H.Y εαν μπω στο google calendar τα βλέπω ολα κανονικά.
  • Δημιουργία νέου...