Προς το περιεχόμενο

Ceidkeeper

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    188
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Ceidkeeper

  • Ημερομηνία γέννησης 03/02/1977

ΑΛΛΑ

  • Βιογραφικό
    apla rwta me
  • Τοποθεσία
    Πάτρα, Agrinio
  • Ενδιαφέροντα
    χιονοσανίδα,πισί,βιβλία,fantasy novels
  • Απασχόληση
    freelancer

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Ceidkeeper's Achievements

Experienced

Experienced (12/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. η γνώμη σας ανάμεσα σε: Bullet (200€ μπροστινή ανάρτηση, στεφ, quick release) Cross (250€ δισκόφρενα, quick release) ? ή κάτι άλλο σε αυτά τα χρήματα; Το στεφ είναι τόσο βολικό όσο νομίζω οτι είναι;
  2. πολύ ενημερωτικός Haldol, ευχαριστώ. Υπολόγιζα να είναι ολόκληρο σε ειδικό σάκο όταν θα βγαίνει η ρόδα, έχω δει να υπάρχουν αλλά δε ξέρω αν πάνε πακέτο με συγκεκριμένα μοντέλα μόνο.
  3. πως λέγονται (για να μπορέσω να τους ζητήσω) οι επιλογείς ταχύτητας που αλλάζουν με διακόπτη (συνήθως στον αντιχειρα) και πώς λέγονται αυτοί που έχουν το στρογγυλό σαν γκάζι στην χειρολαβή; (ελπίζω να μη σας μπέρδεψα με την περιγραφή μου) η μπροστινή ρόδα είναι συγκεκριμένα μοντέλα που μπορεί να βγεί με κλιπάκια και να χωρέσει έτσι όλο στο πορτ-παγκάζ του αυτοκινήτου, ή μπορεί να γίνει σε όλα, παίζει ρόλο το πηρούνι τα μπουλώνια? (για να μη παίρνω βάση στήριξης και άλλα αρκούδια) ευχαριστώ.
  4. η γνώμη σας για τα http://crossvidin.com/ ? (δηλώνω άσχετος και ψάχνομαι)
  5. Επειδή με ενδιαφέρει αυτό το ζήτημα, λόγω καιρού / κρίσης / ρίξιμο κοιλιάς / και βόλτας γενικότερα, έκανα μια έρευνα (στα μαγαζιά του Αγρινίου) και έχω να παραθέσω τα εξής: - μαγαζί 1: έχει ideal με 200-300 € ίσως αλουμινίου μερικά μοντέλα, και τα πιο φτηνά carrera με 150, αν δεν έχει μπροστινή ανάρτηση βάζει με 30€ περίπου. - μαγαζί 2: πάλι ideal στις ίδιες τιμές, πιο πολύ μου πρότειναν τα freeder (χωρίς κεντρική ανάρτηση μόνο μπροστά) και το dss με την κεντρική αυτό και το άνωθεν μαγαζί. -μαγαζί 3: μου πρότεινε τα atala (ως ιταλικά) αλλά ξέφευγαν απο το χρηματικό όριο ανοχής μου. -μαγαζί 4: έχει ideal , cross, montana, benchi (αν δε κάνω λάθος τη μάρκα και οτι όλα είναι ταιβανέζικα και ας μας τα πασσάρουν ώς ιταλικά) και κάτι άλλα που δε μπορώ να θυμηθώ μάρκες, 200€ περίπου για αλουμίνιο, 150€ για απλά σιδερένια με μπροστινή ανάρτηση. Μου εξήγησε οτι ώς κατασκευές δεν είναι ευπαθή ούτε τα σιδερένια, ( δηλαδή δε θα ανοίξουν τα μπράτσα της ρόδας με βόλτα στην πόλη και κανένα απότομο φρενάρισμα!). _Οι περισσότεροι μου είπαν οτι κοντεράκια μπαίνουν εύκολα και ξεκινάνε απο 7€, (δηλαδή ένα κοντεράκι που έχει ένας φίλος μου με 30€ πρέπει να κάνει παπάδες και να έχει ώρες χιλιόμετρα χτύπους καρδιάς με bluetooth και gps επάνω αλλά δε το έχω δει, απλά φαντάζομαι!) το μόνο μου μέλημα είναι μην αρχίσει να σκουριάζει σε μερικά χρόνια αν το πάρω απλό, αλλά το οτι με 50 € διαφορά έχω αλουμίνιο που δε σκουριάζει και είναι κ λίγο ελαφρύτερο δε με χαλάει! _Επίσης σημαντικό βλέπω το να μπορεί η μπροστινή ρόδα να βγαίνει με κλιπάκια για εύκολη τοποθέτηση μέσα στο αμάξι. τα μοντέλα πόλης (city) είναι λίγο πιο άνετα με την έννοια οτι δε σου βγαίνει ο σβέρκος να προσπαθείς να βλέπεις ευθεία όταν πιάνεις το τιμόνι κ με τα 2 χέρια ενώ έχεις την σέλα σχετικά ψηλά. _Όλοι μου πρότειναν shimano ταχύτητες, προσωπικά δισκόφρενα τα βλέπω ως υπερβολή και με τον φόβο μη στραβώσουν απο καμία σούπα! Αν και παλιότερα έκανα ποδήλατο έχω χρόνια να ανέβω & το ψάχνω για μια καλή all-around αγορά, είμαι διατεθειμένος να πάρω μεταχειρισμένο αν βρώ κάτι που να με ενδιαφέρει-καλύπτει, οι πιο έμπειροι ας συμβουλέψουν είμαστε ολο αυτιά.
  6. Ceidkeeper

    Official Lineage 2 Topic

    πολλές φορές το lag οφείλεται να στο κάνει λόγω γραφικών. Ακούγεται κουλό αλλά κόψε όλα τα detail ρίξε τα γραφικά τις σκιές και το texture filtering και θα δείς οτι θα είναι οκ. Επίσης πολύ σημαντικό είναι να έχεις χώρο γιατί θέλει περίπου 600Μ swap όποτε σηκώνεται , γιαυτό δώστου χώρο 1γίγα περίπου να έχει ελεύθερο.Είχα 400Μ και πήγα στο 4γίγα κ είδα διαφορά.
  • Δημιουργία νέου...