Προς το περιεχόμενο

gremlin

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    223
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με gremlin

  • Ημερομηνία γέννησης 05/09/1981

Ιστοσελίδα

  • Skype
    nico_baltas

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    London, UK
  • Ενδιαφέροντα
    Travelling, Theatre, Cinema, Book Reading, Music, Computer Networks
  • Απασχόληση
    Ph.D. Candidate, Teacher Assistant at Imperial College Business School

gremlin's Achievements

Experienced

Experienced (12/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. καλημέρα από λονδίνο λοιπόν και πρίν από λιγο έφτασε το καλώδιο των 5 λιρών που παρήγγειλα προχθές. το έβαλα και όλα φαίνονται οκ. (αν και δεν νομίζω πως θα έβλεπα κάποια διαφορά στην εικόνα ενός desktop...πρέπει να βάλω κανα παιχνίδι ή κανα blu ray και θα επιστρέψω με εντυπώσεις). για την ιστορία το καλώδιο έχει επίχρυσα βίσματα και το πάχος δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο..σίγουρα το πιο παχύ από όλα τα καλώδια που έχει πανω το pc, ακόμα και από αυτό του ρεύματος..
  2. gremlin

    Πέθανε ο Michael Jackson

    ίσως (για μένα σίγουρα) ο μεγαλύτερος σόλο καλλιτέχνης στην ιστορία της μουσικής.. όταν το thriller πουλούσε σε εκατομμύρια, τα υπόλοιπα πουλούσαν σε χιλιάδες....αξίζει κάποιος να δεί την διαφορά μεταξύ της 1ης θέσης και όλων των υπολοίπων που ακολουθούν... http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_best-selling_albums_worldwide πολύ κρίμα. τον περίμενα 29 σεπτέμβρη στην O2 arena του λονδίνου για να εκπληρώσω ένα μουσικό όνειρο ζωής, όταν μετά από ζόρι ωρών με τους servers της ticketmaster κατάφερα να πάρω τα πολυπόθητα εισιτήρια πριν 3 μήνες. farewell michael. just beat it!
  3. [ame]http://www.amazon.co.uk/HDMI-Cable-KING-Plated-Ferrite/dp/B001R660DM/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1245935061&sr=8-1[/ame] μόλις το τσίμπησα!
  4. σωστός....στη χειρότερη θα έχω "χάσει" 5 ευρώ....θα επιστρέψω με πρώτες εντυπώσεις.
  5. παίδες, καλώς ή κακώς άκρη δεν έβγαλα.......τόσο μπέρδεμα για ένα καλώδιο δεν το περίμενα. πού να ήθελα να εγκαταστήσω κανένα video wall :-P εγώ ένα απλό σήμα οθόνης 1080p θέλω να μεταφέρω από κάρτα γραφικών σε οθόνη που θα βλέπω που κ που κανένα blu ray δεδομένου ότι έχω drive στο pc και επίσης κανένα HD κατεβασμένο...
  6. απ'ότιβλέπω έδωσα τροφή για συζήτηση! επειδή θέλω και έχω αυτή τη στιγμή με το αναλογικό σήμα ανάλυση 1920χ1200, τότε μου λές ότι κάτι τέτοιο δεν θα το έχω με 4 ή 10 ευρώ αλλά πρέπει να πάω παραπάνω? πως ακριβώς εννοείς το 1280x720 max? ότι αν δώσω μεγαλύτερη ανάλυση από την κάρτα γραφικών θα βλέπω "μαύρη" οθόνη ή απλά θα έχω άπειρα σπασίματα λόγω περιοριστικής φύσης καλωδίου?
  7. ούτε και με νοιάζουν...εδώ είμαι με sub-d εδώ και 1 μήνα που πήρα το pc, έχω τέλεια εικόνα και σε λίγο θα με μουντζώσει το σύστημα που έχω gtx260 σε 24άρα fullHD με αναλογικό σήμα..απλά δεν καταλάβαινα τον λόγο...οπότε πάμε σε κάτι απλό. ευχαριστώ!
  8. καλησπέρα σε όλους. θέλω να πάρω ένα hdmi καλώδιο για σύνδεση του υπολογιστή με την οθόνη (έχω μετρατροπέα dvi-d σε hdmi που ήρθε μαζί με την κάρτα γραφικών) και με ένα γρήγορο search που έκανα βλέπω τιμές για 2m καλώδιο που χρειάζομαι, από 3 μέχρι 30 ευρώ......τί γίνεται? τί το τόσο διαφορετικό έχουν πια μεταξύ τους??? έχει νόημα ή μας κοροιδεύουν και απλά πάω σε μια φτηνή λύση και ξεμπερδεύω? υ.γ. έψαξα το φόρουμ αν υπάρχει κάτι παρόμοιο σε συζήτηση αλλά δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο..
  9. gremlin

    Apple iPhone 3GS

    με κλειστά τα μάτια!
  10. gremlin

    Apple iPhone 3GS

    αυτονομία δεν ξέρω/θυμάμαι. θα σου πώ εμπειρικά μετά από 1 χρόνο διαρκούς λειτουργίας. εγώ του κάνω φόρτιση κάθε βράδυ με τις εξής λειτουργίες ανοιχτές κάθε μέρα. 1) 3G, wireless enabled. Push ολα disable 2) ipod μέσο όσο 4-6 ώρες την μέρα 3) email check 10-20 φορές την μέρα 4) ομιλία περίπου μισή ώρα όλα αυτα με φτάνουν από τις 8 το πρωί μέχρι 1-2 βράδυ στο 20% remaining με 10% remaining.. (να πω την αλήθεια του αλλάζω τα φώτα. μέρες που δεν ακούω τόσο μουσική ίσως μου κρατήσει 1.5 μέρα τελικά...)
  11. gremlin

    Apple iPhone 3GS

    ταπεινή μου γνώμη, update για το θεαθήναι...φρου φρού και αρώματα... ό,τι σοβαρό υπάρχει είναι στο software έκδοση 3.0 (που πραγματικά τα σπάει), το οποίο θα το βάλω προφανώς στο κανονικό 3G. αλλά τα "S" και τα υπόλοιπα μαραφέτια είναι marketing απάτες...σιγά την ανακάλυψη της autofocus καμερας των 3pixel...ή την πυξίδα (εδώ ξεκαρδίζομαι....)....για να μήν πω για το βίντεο.. τέτοιες κάμερες και auto focus και flash και 30 fps βίντεο είχε η nokia από το 2005...δεν ανακάλυψε και τον Άρη η apple για να μην παρεξηγηθώ έχω το 3G από την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησε εδώ στο λονδίνο, το θεωρώ σαν την μεγαλύτερη εφεύρεση της 10ετίας και περίμενα πως και πώς το νέο μοντέλο για να κάνω upgrade πριν καν τελειώσει το συμβόλαιό μου. ίσως από τους πιο φανατικούς οπαδούς του iphone (είχα nokia 10 χρόνια, αλλά πλέον δεν μετακινούμαι από αυτο) αλλά βρε καλή μου apple. ήμαρτον πια...υποκρισία. βάλε 5mpixel κάμερα με flash, βάλε front kamera, βάλε radio FM...και τότε ονόμασέ το update... για να μην ξεγελιόμαστε παίδες. θα μπορούσαν όλα όσα ανακοινώθηκαν σήμερα να ηταν κομμάτια του περσινού iphone. μαζί και η καλύτερη μπαταρία... βέβαια για οποιον δεν έχει. τρέχτε, το κινητό είναι κόσμημα.
  • Δημιουργία νέου...