Προς το περιεχόμενο

kotsosp

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    125
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.748 προβολές προφίλ

kotsosp's Achievements

  1. Επίσης εάν έχεις ενεργοποιημένο WPA3 στο WIFI, γύρνα το σε WPA2.
  2. Αν κάποιος το θέλει, υπάρχει διαθέσιμο στο eshop της Cosmote. https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/productDetailsTangible.jsp?productId=ger_20419801&skuId=ger_20419801
  3. Καλησπέρα. Είμαι στο Home Online N (KOT Β) με τις παλιές τιμές προ 3/12/21. Σε όσους λογαριασμούς έχω λάβει μέχρι στιγμής, ανάμεσά τους και ένας εκκαθαριστικός, δεν έχει χρέωση για νυχτερινές κιλοβατώρες. Όλες τιμολογούνται στο ημερήσιο παρότι στις ενδείξεις που δίνω, βάζω και τις 2. Έτσι πρέπει να είναι ή έχουν κάνει λάθος; Κάθε βοήθεια είναι καλοδεχούμενη. Ευχαριστώ.
  4. Το αντιμετώπισα και γω το παραπάνω πρόβλημα. Έλεγξε εάν στις ρυθμίσεις του WiFi του router, είναι ενεργοποιημένο το WPA3. Εάν είναι, γύρνα το σε WPA2 και θα συνδεθεί αμέσως στην εφαρμογή.
  5. Ξέρει κάποιος από τους γνώστες της παρέας εάν το Home Online έχει ρήτρα Co2; Συγγνώμη εάν έχει ήδη απαντηθεί αλλά δεν βρήκα κάτι...
  6. Δεν είχε δώρο ακουστικά αυτή που πήρα εγώ..
  7. Είχα στην κατοχή μου μια δωροκάρτα και μου αφαίρεσαν από το ποσό πληρωμής το ποσό της.
  8. Παρέλαβα κι εγώ. Εντάξει και η 5ετη αλλά και η αφαίρεση δωροκάρτας, όπως με είχαν διαβεβαιώσει σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εξυπηρέτηση ηλεκτρονικών παραγγελιών. Άψογο το Πλαίσιο.
  9. Εγώ πήρα την Samsung q70t και δεν είχε ακουστικά ως δώρο. Μετά από την επικοινωνία που είχα με το Πλαίσιο, εμφανίστηκε στη παραγγελία μια καταχώρηση με τιμή 0,01 χωρίς να φαίνεται τη είναι. Υποθέτω ότι είναι η 5ετή εγγύηση.
  10. Καλημέρα. Μόλις μίλησα με την εξυπηρέτηση ηλεκτρονικών παραγγελιών στο Πλαίσιο για το θέμα της 5ετούς εγγύησης και μου είπαν ότι έχει περαστεί αυτόματα στην παραγγελία. Απλά δεν αποτυπώνεται στο email επιβεβαίωσης της παραγγελίας. Μένει να δούμε αν θα αποτυπώνεται και στο παραστατικό κατά τη παραλαβή...
  11. kotsosp

    Ψάχνω για...

    Καλημέρα σας! Αναζητώ ένα monitor/tv και έχω δει το LG TV Monitor 28" 28TL510S στα 159 ευρώ σε όλες σχεδόν τις μεγάλες αλυσίδες. Το έχει κάποιος και έχει άποψη ή αν έχετε να προτείνετε κάτι αλλό? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  12. Εγώ έχω προνομιακό με 1500 λεπτά και 1,5GB και ενεργοποιώντας το, δεν μου μετέφερε το υπόλοιπο των GB από την προσφορά....
  13. Και τα 2 είναι κατασκευασμένα 28/6/2016.
  14. Εγώ βρήκα σε κατάστημα Γερμανός και πήρα 2 στην ίδια τιμή που το έχουν στο site και θέλαν να μου πουλήσουν υποχρεωτικά και 2 πακέτα Whats up me 22 ευρώ επιπλέον... Μετά από πολλά μπλα μπλα μου χρέωσαν 1 Whats up.. Το ηχείο τα σπάει ειδικά σε λειτουργία dual! Το ένα ήταν ξεφόρτιστο τελείως και το άλλο είχε περίπου 30% μπαταρία..
  • Δημιουργία νέου...