Προς το περιεχόμενο

Pink_Panther

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.177
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Pink_Panther

  • Ημερομηνία γέννησης 22/03/1982

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    http://WWW.ASDF.COM

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Salonica
  • Απασχόληση
    Technik

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.974 προβολές προφίλ

Pink_Panther's Achievements

  1. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τον δίσκο από το παλιό σου λάπτοπ όταν πας σε άλλο σύστημα (μπορείς να κρατήσεις τον 250GB SSD και να βάλεις έναν μικρότερο στο παλιό λάπτοπ αν το δώσεις κάπου, για εξοικονόμηση χρημάτων). Επίσης πρέπει να εκτιμήσεις αν έχεις ανάγκη παλι για λαπτοπ ή να πας σε σταθερό pc, ώστε να διαθέσεις ποιο σωστά τα χρήματα σου.
  2. Δεν εχει επιλογή οταν μπουταρεις απο USB για image νομίζω, αλλά έτσι κ αλλιώς δεν μπορείς να επιλέξεις προορισμο 2 δίσκους ταυτόχρονα. Για δίκτυο, καμία περίπτωση να γίνει.
  3. Καλημέρα. Έχω έναν ssd με στημένο το λειτουργικό (1 partition) και θέλω να τον κάνω clone σε πχ 99 ίδιους δίσκους, οπότε τους βάζω έναν έναν και τους κάνω clone με το Acronis True Image μέσω bootable USB stick, εάν συνδέσω και τρίτο δίσκο δεν έχω επιλογή να κάνω clone τον στημένο στους 2 άδειους δίσκους συγχρόνως... Υπάρχει μήπως κάποιο άλλο πρόγραμμα που να το υποστηρίζει αυτό; (Με αυτό τον τρόπο μόνο, στο ίδιο σύστημα και όχι σε άλλους υπολογιστές δικτυακά).
  4. Μα ο λογαριασμός υπάρχει από Ημερομηνία ανοίγματος 23/06/2009 Πως είναι δυνατόν να ξεκινάει η χρέωση από 06 ΑΠΡ 2020 ?! Και μάλιστα στην περίοδο της καραντίνας που είμουν και άνεργος. Άσε που δεν γράφει και τι τύπος λογαριασμού είναι κάπου... Υ.Γ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ ΣΕ ΕΥΡΩ γράφει στο iStatement.
  5. Τελικά με χρεώσανε και εμένα 2€ και βρίσκω στο ιστορικό ότι με χρεώνουνε εδώ και καιρό και δεν το είχα προσέξει και ξεκινάει από Δευτέρα 06 ΑΠΡ 2020, το iBank Alerts είναι στο free πρόγραμμα εδώ και χρόνια. Μα τι είναι τελικά αυτή η χρέωση;! Άνεργος είμαι και συναλλαγές δεν κάνω με αυτή την τράπεζα/κάρτα.
  6. Όχι δεν ανταλλάσσουν. Και στέλνουν ότι θέλουν ως έναντι! Εγώ προσωπικά όταν συνέβη αυτό σε εμένα που είχα μηδενική κατανάλωση, σε σπίτι που δεν έμενα και μου ζητούσαν 30 ευρώ ρεύμα έναντι τον μήνα όταν άλλαξα πάροχο, έκανα πληρωμή μόνο τα τέλη μέχρι να έρθει ο εκκαθαριστικός.
  7. Pink_Panther

    Unnamed TDS Game (Under Development)

    Τελικά πέρασαν πολλές εβδομάδες!
  8. Το μονο που δεν θυμαμαι ειναι αν ειναι Line Interactive γιατι εχω την εντυπωση οτι ειχε κλεισει το PC μολις επεσε το ρευμα!
  9. @ Poylinos, εχω να γραψω πολυ καιρο κατι ε και σε θυμηθηκα απ τα παλια φιλος, γιαυτο. @ Roger, οχι δεν εχω ξαναλαξει αλλα ειναι πανευκολο, φυσικα και προσεχω και αγγιζω εκει που πρεπει.
  10. Βασικα εχει αυτη την εβδομαδα προσφορα http://www.e-shop.gr/product?id=PER.991414&sid=1 12.90 € οποτε με συμφερει σε σχεση με το να παρω νεο UPS, εχω πολυπριζο με προστασια στο PC και επειδη η παλια μπαταρια του UPS δεν δουλευει εδω και καιρο ειδα την προσφορα και σκεφτηκα να την χτυπησω. Παρεπιμπτοντως το παλιο UPS ειναι το PCM (powercom) KIN-625A ενω η μπαταρια που ειχε μεσα (και φουσκωσε) η PS9-12. Γεια σου ρε Poyline!
  11. Ρε παιδες για να μην ανοιγω νεο θεμα και επειδη γραψατε παρα πολλα και εγω ειμαι ψιλοασχετος, ας μου απαντησει καποιος με απλα λογια, εχω ενα παλιο UPS που περνει μια μπαταρια 12Volt 9Ah και τα χει παιξει... Δεν με συμφερει οικονομικα να παρω καινουργια στα ιδια Αμπερ, αν παρω μια μπαταρια που βγαζει 7.2AH θα δουλεψει (ειτε κανονικα ειτε για λιγοτερη ωρα, δεν με νοιαζει) η να το πεταξω;
  12. Νομίζω οτι έκανα 3 λεπτάκια για να τα βρώ όλα. Δέν χρειάζεται google, απλά λογική...
  13. Χμμμ θελω και γώωωωω! Στείλτε και απο δώ κανένα ρε παιδιά!
  14. Εφαρμογές τρίτων θα έχει; Farmvilles, zodia, nea apo sites kai efarmoges kai lipes p@paries που ασχολείται πολύς κόσμος θα έχει; Χωρίς αυτά...
  15. Πραγματικά θα ήταν πολύ καλύτερο το LoL αν δεν είχε βασιστεί σε Air. Κολλήματα, lag, υπερβολική κατανάλωση cpu/μνήμης. Και γω δεν το συμπάθησα καθόλου.
  • Δημιουργία νέου...