Προς το περιεχόμενο

keeper

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    601
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με keeper

  • Ημερομηνία γέννησης 04/05/1980

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Αθήνα
  • Ενδιαφέροντα
    Technology
  • Απασχόληση
    IT Engineer

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

keeper's Achievements

  1. Βρε παιδια αυτη η σβουμ μονο σε εμενα κανει νερα? χειροτερη εμπειρια δεν εχω ξανασυναντησει. Λες και δεν θελουν να παραδοσουν
  2. Φιλε μου, σε αυτα τα λεφτα ειναι οντως προσοφορα για αυτα που προσφερει. Σου θυμιζω οτι δεν προορίζονται ολα τα λαπτοπ για gaming, ουτε ολα τα gaming laptops ειναι απαραιτητα καλυτερα της προσφορας. Αναλογα με τις αναγκες καθενος. Συμφωνω οτι δεν κανει για games αλλα για επαγγελματικη δουλεια σε αυτα τα χρηματα ειναι λουκούμι Φιλικα παντα.
  3. Ειχε δεσμευτει το ποσο στην καρτα και με καλεσαν να με ενημερωσουν οτι θα γινει αμεση αποδεσμευση λογο μη διαθεσιμοτητας του κινητου και λαθως του συστηματος τους σχετικα με την διαθεσιμοτητα παρολο που μετα την παραγγελια μου και για ακομα ~30 λεπτα φαινοταν διαθεσιμο. Τους εκραξα αλλα μου ειπαν οτι δεν θα ξαναφερουν το προιον και η μονη λυση ειναι η ακυρωση
  4. Εμένα μου ακύρωσαν λόγο μη διαθεσιμότητας (s10 Note)
  5. Ωραια προσφορουλα απο Amazon.es. Realme X3 SuperZoom 313.73€ μαζι με τα μεταφορικα!! https://www.amazon.es/gp/product/B088XNB89K About this product Qualcomm Snapdragon 855+ processor clocked at 2.96GHz Ultra fluid 120Hz and 6.6 ”FHD + screen. Realistic and smooth images like never before 60X periscope super zoom. 64MP Quad Camera Integrated dual selfie. 32MP + 8MP dual front camera 4200 mAh battery with Super Dart 30w fast charge 2-year manufacturer's warranty (ES)
  6. Εμένα πάντως μου ήρθε αυτή προχθές .. όχι ότι με χαλάει βέβαια ...
  7. Φιλε το εχω 2 χρονια και ποτε δεν ειχα καποιο θεμα εκτος απο περισι περιπου τετοια εποχη που δεν λειτουργουσε σωστα μετα απο update σε android 9 το Notification led και φτιαχτηκε μετα απο ενα μηνα με το επομενο Update. Το κινητο ειναι παρα πολυ καλο σε αυτην την τιμη. Ο φιλος σου μηπως εχει κινεζικη rom? αν οχι τοτε καλυτερα να μιλησει με το service αφου κανει πρωτα ενα factory defaults για να κατσει καλα το τελευταιο update.
  8. The backpack has an inscription on it. I hope that the buyer\'s friends can understand it and then decide to order it, so as to avoid unnecessary trouble,thank Χμμμμ...πιστεύω ότι θα έρθει απλά είναι διαφημιστική προώθηση του πωλητή.
  9. παιδια υπαρχει και η επιλογη για paysafe ενα click πανω και μετα checkout και δεν σας ζαλιζει με πληρωμες κτλπ.
  10. παιδια οντως εληξε το κουπονακι αν και μεχρι το μεσημερακι εμενα μου το επαιρνε κανονικα, Ερωτηση, με priority direct mail ειναι σιγουρο οτι δεν θα περασει τελωνειο? μηπως χρειαζεται να ζητησω να βαλουν χαμηλοτερη τιμη στο πακετο?
  11. Κάντο από pc όχι από το app. Στο app και εμένα δεν μου το παίρνει τώρα που το δοκίμασα
  12. αν δεν δουλευει το κουπονι δοκιμαστε με νεο λογαριασμο
  • Δημιουργία νέου...