Προς το περιεχόμενο

lallasgr

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    658
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με lallasgr

  • Ημερομηνία γέννησης 01/01/1983

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Εδώ&κει!!!
  • Ενδιαφέροντα
    5x5
  • Απασχόληση
    A.M.

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

lallasgr's Achievements

  1. Bitwarden + Aegis αχτύπητο δίδυμο και έχεις τον έλεγχο στα πάντα.
  2. Δεν νομίζω να διαφωνεί κανείς με τα λεγόμενά σου φίλε μου. Αλλά δεν τίθεται και θέμα δημόσιας διαπόμπευσης του συγκεκριμένου χρήστη. Αν δοθεί η ip θα δοθεί σε ένα άτομο για να προστατέψει την κοινότητά του. Ούτε θα τον κυνηγήσει ούτε θα μπει στην προσωπική του ζωή για να τον ενοχλήσει. Αν δεν μπορείς να το καταλάβεις και αρχίζεις τα γαλλικά είναι δικό σου θέμα και πάω πάσο. Ο καθένας τα ερμηνεύει όπως επιθυμεί και όπως καταλαβαίνει. Ελπίζω τουλάχιστον να καταλαβαίνεις και τη σοβαρότητα του θέματος να βγάλει κάποιος λεφτά με τέτοιο τρόπο!!! Φιλικά πάντα, lallasgr
  3. Δεν θα άνοιγα θέμα αν δεν ήμουν σίγουρος ότι δεν είναι δική του δουλειά. Τα επεισόδια αυτά δεν φτιάχτηκαν σε κάποιο studio ή από εταιρία που τα πουλάει στο εμπόριο. Είναι δουλειά ενός και μόνο ατόμου. Έφαγε άπειρες ώρες για τη δημιουγία τους και κάποιος κοιτάει να βγάλει λεφτά από αυτό. Για τις ταινίες και τις σειρές που αναφέρεις είναι τελείως άλλη κατάσταση. Αν δεν μπορεί να το καταλάβει κάποιος πάω πάσο και δεν θα ξεκινήσω κουβέντα τώρα για να λύσουμε αυτό το θέμα. Ελπίζω οι διαχειριστές να πράξουν ορθώς και να κάνουν το πρέπον.
  4. Το θέμα έχει να κάνει με την αγγελία των Transformers στο παρακάτω λινκ: Η αγγελία διαγράφηκε και ευχαριστώ πολύ τους διαχειριστές του insomnia για αυτό! Ο συγκεκριμένος χρήστης πουλάει μια δουλειά που δεν είναι δική του και που μάλιστα κυκλοφορεί και εν μέρη ελεύθερη στο ίντερνετ. Όχι μόνο κατέβασε λοιπόν δωρεάν αυτά τα επεισόδια που με κόπο φίλος κάθισε και έφτιαξε, αλλά τολμάει να τα πουλάει κιόλας λες και έχει ξοδέψει λεφτά για να τα αποκτήσει. Παρακαλώ πολύ τους διαχειριστές του σάιτ να διαγράψουν την αγγελιά αλλά και να banaroun το συγκεκριμένο άτομο. Ντροπή σου Cartoonmania!!!!!
  5. Από ότι φαίνεται το πρόβλημα αυτό το δημιουργεί το ποντίκι. Για 100% μένει να το τεστάρω το ποντίκι και σε άλλο pc και αν αρχίσουν τα ίδια κόλπα τότε θα πάει στα σκουπίδια!!!Προς το παρόν έχω αλλάξει και ποντίκι και πληκτρολόγιο και όλα βαίνουν καλώς!! Σας ευχαριστώ πολύ και πάλι!!!
  6. Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!!Δεν μου πέρασε από το μυαλό! Θα το δοκιμάσω και θα δω!!Ευχαριστώ πολύ και τους δυο σας!!Θα ενημερώσω αν τελικά βγάλω άκρη!!
  7. Καλησπέρα σε όλους τους insomiacs!!! Εδώ και κάνα δυο βδομάδες έχω το εξής πρόβλημα. Εκεί που είμαι στον υπολογιστή και χαζεύω στο νετ ή κάνω γενικότερα κάτι (όχι συγκεκριμένο) ακούγεται ένας ήχος σαν αυτόν όταν συνδέεις έναν σκληρό δίσκο και τον αναγνωρίζει και χάνεται στιγμιαία το ποντίκι και το πληκτρολόγιο αλλά μετά από 2 δευτερόλεπτα επανέρχεται! Το θέμα είναι ότι δεν επανέρχεται πάντα! Αρκετές φορές και τώρα τελευταία συχνότερα κολλάει τελείως και δεν μπορώ να χειριστώ καθόλου το ποντίκι και το πληκτρολόγιο. Ο υπόλοιπος υπολογιστής δουλεύει κανονικά! Και να βάλω σε άλλα USB το ποντίκι ας πούμε δεν παίζει καθόλου. Έχω βάλει μια εφαρμογή το remote mouse για να γίνεται το κινητό μου ποντίκι για τον υπολογιστή και μέσω αυτής της εφαρμογής μπορώ να δουλέψω το pc αφού κολλήσουν το ποντίκι και το πληκτρολόγιο. Έχει τύχει σε κανέναν άλλο κάτι τέτοιο? Μόλις έκανα και φορμάτ θεωρώντας ότι είναι πρόβλημα χτυπημένου driver αλλά πάλι τα ίδια! Παίζει απλά η μητρική να αρχίζει να μας αφήνει χρόνια?? Καμιά συμβουλή ή πως μπορώ ίσως να το λύσω? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
  8. Για να επικρατήσει στον κόσμο μια άλλη μορφή αποθήκευσης εικόνας θα πρέπει πρώτα από όλα να το χρησιμοποιήσουν οι φωτογραφικές μηχανές. Αν για λόγους χωρητικότητας και καλύτερης ποιότητας οι ψηφιακές μηχανές το γυρίσουν εκεί θα το γυρίσει αναγκαστικά και ο κόσμος..
  9. Εμένα μαρέσει πολύ...Όλα μια συνήθεια είναι!!!Σε 6 μήνες κανείς δεν θα θυμάται το παλιό!!!
  10. Βασικά επειδή έχω φέρει φωτογραφική από Αμερική και μετά από 4 χρόνια έβγαλε πρόβλημα στον αισθητήρα, την πήγα στη Sony και μου την επισκεύασε δωρεάν χωρίς καν να ασχοληθούν από που την έχω αγοράσει. Αυτή την εμπειρία είχα εγώ γιαυτό έγραψα αυτά που έγραψα. Τώρα αν στην canon δρουν διαφορετικά η αλήθεια είναι ότι δεν το ξέρω. Αλλά με αυτή τη λογική θα πρέπει να φοβόμαστε τα πάντα γύρω μας και ότι θα μας βάλουν από την εγγύηση για τον χ ψ λόγο. Τέλος πάντων. Η μηχανή αυτή θεωρείται από τις κορυφαίες με αποτελέσματα που δεν βγάζουν άλλες μηχανές. Η τιμή είναι τρομερή που δίνει το groupon. Όποιος θέλει την παίρνει, όποιος δεν θέλει ας δώσει 150ευρώ πάνω να την πάρει από Ελλάδα. Λογικά σε λίγες μέρες εγώ θα την έχω στα χέρια μου. Όταν έρθει θα κοιτάξω να ενημερώσω εδώ και να αναφέρω τα αποτελέσματα.
  11. Εννοείται ότι η εγγύηση δίνεται από την ελληνική αντιπροσωπία. Ένας Έλληνας δηλαδή που θα πάει στην Αγγλία ταξίδι και θα αγοράσει μια camera δεν θα έχει εγγύηση στην Ελλάδα?Η αντιπροσωπία δεν βλέπει από που την αγόρασες αλλά αν έχιε εγγύηση. Γιαυτό και σε μαγαζιά που πουλάνε φωτογραφικές σου λένε η εγγύηση δίνεται από την canon απευθείας. Όπως με όλα τα ηλεκτρονικά είδη.
  12. Τι διαφορά έχει από τον "κλασικό"?
  13. Εγώ πάντως πήρα το κουπόνι. Δεν νομίζω ότι είναι από μαγαζί η προσφορά αλλά από την ίδια την σελίδα την Groupon. Την εταιρία εννοώ...Αν μάθεις περισσότερα ενημέρωσε να ξέρουμε όλοι. Ο φακός πάντως που λέει ότι δίνει μαζί "EF-S 18-55mm IS" είναι ο κλασικός kit φακός σε όλες τις φωτογραφικές της canon.
  14. Σύνδεσε το κινητό στο pc και άνοιξε το itunes...Θα σου πει για update...Επίλεξέ του να κάνει μόνο download και αφού κατέβει τσέκαρε ποια έκδοση firmware σου έχει κατεβάσει. Για να τσεκάρεις πας στον παρακάτω φάκελο: C:\Users\youruser\AppData\Roaming\Apple Computer\iTunes\iPhone Software Updates Αν δεις την παρακάτω έκδοση είσαι οκ: iPhone3,1_5.1.1_9B206_Restore.ipsw Αν σου έχει κατεβάσει κάποια άλλη τότε μην κάνει αναβάθμιση...Πρέπει να βρεις να κατεβάσεις από αλλού την σωστή έκδοση που σου γράφω και μετά να την περάσεις στον ίδιο φάκελο και με πατημένο το Shift να πατήσεις στο itunes -> restore και σου ανοίγει να επιλέξεις εσύ το firmware που θα χρησιμοποιήσει για να κάνει το restore. Επιλέγεις το σωστό και ξεκινάς...
  15. Σίγουρα όχι...Πρέπει να κατεβάσεις άλλους Drivers για την κάρτα γραφικών..Τα υπόλοιπα αν είναι τα ίδια θα παίξουν οι υπόλοιποι drivers...
  • Δημιουργία νέου...