Προς το περιεχόμενο

greeneye

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    4.053
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με greeneye

  • Ημερομηνία γέννησης 27/03/1976

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

greeneye's Achievements

  1. θα τα δοκιμασω, ευχαριστω
  2. Κάτοχος Poco X5 Pro 8/256 - Αν γνωρίζει κανείς 1) Εχω 3 σελίδες, όταν φτάνω στην 3η και θέλω να πάω στην αρχική δεν συνεχίζει και πρέπει να ξαναγυρίσω πίσω. Εψαξα δεν βρηκα ρυθμιση εκτος και αν μου διεφυγε. 2) Θέλω οταν μου στελνουν SMS και το εχω με σβηστη οθονη-κλειδωμενο να κανει μεν ηχο αλλα οταν το αναβω να μην κανει και προεσκοπηση του σμσ να φαινεται τι γραφει ο αλλος. Οσο και αν δοκιμασα δε δουλευει σωστα, με ηχο κανει παντα προεσκοπηση. Θα με ενδιεφερε να μην το εμφανιζει στην οθονη κλειδωματος και απλα να κανει ηχο οταν ερχεται ενα κλασικο ΣΜΣ και να δειχνει τον αριθμο 1. Δυστυχως πετυχα να αναβει 1-2 σε αριθμο σμσ αλλα δεν κανει ηχο! Ηχο δηλαδη κανει ΜΟΝΟ στην οθονη κλειδωματος αλλα κανει και προεσκοπηση! Γενικα διακρινω ενα bug γιατι οταν παιζω με τις ρυθμισεις εκει εξαφανιζει και τον ηχο με ιδιες ρυθμισεις! 3) Οταν προσθετω μια νεα εφαρμογη παει και βαζει το εικονιδιο στην 3η σελιδα (τελευταια) και οχι στην home screen. Πως το αλλαζω αυτο? 4) Οποτε επιλεγω αρχειο ηχου που θα παιζει στα σμσ δινει αριθμηση π.χ ηχος1 ηχος 2 και φτασαμε στο ηχος11. Πως τα σβηνω αυτα? Αν ξερει κανεις κατι να βγαλουμε καμια ακρη
  3. greeneye

    Πόσες TV αντέχει 1 κεραία?!

    Οχι δεν εχω βαλει ενισχυτη γραμμης. Να τονισω εδω οτι ειναι σπιτι σε ανακαινιση και μολις σημερα κιολας 3/3 παρελαβα τις τηλεορασεις. Κανω εγκατασταση και δεν εχω δοκιμασει ακομα αποτελεσμα απλα προσεχω για να εχω που λενε! Θα τσεκαρω και σε πρωτη ευκαιρια απο την τηλεοραση αμα δειχνει το σημα μολις τα συνδεσω. Σκεφτομαι απο τωρα να βαλω απο το σπλιτερ ενα ΔΕΥΤΕΡΟ καλωδιο που θα ανεβαινει στην κεραια... οποτε οι 2 τηλεορασεις θα συνδεονται στο 1 καλωδιο (το αρχικο που εχω βαλει) και οι αλλες 2 τηλεορασεις (δωματια) να πανε στο ΔΕΥΤΕΡΟ που λεω να ανεβασω ωστε να εχω 2 διπλα και να μοιραζεται το πραγμα. Στη νεα περιπτωση ΑΝ κατι παει στραβα στο αρχικο καλωδιο η εστω στο 1 απο τα 2 τοτε οι 2 απο τις 4 τηλεορασεις θα ΠΑΙΖΟΥΝ αφου θα σειναι στην αλλη γραμμη! Πιστευω να μη χρειαστω ρευμα-ενισχυτη γιατι μιλαμε για νησι και ειναι κοντινη αποσταση οι κεραιες. (εχω και πολυ δυνατη κεραια)
  4. greeneye

    Πόσες TV αντέχει 1 κεραία?!

    Ωραία η κεραία μου είναι αυτή! (link παρακατω) Ο αναμεταδότης δεν είναι μακριά και θεωρώ ότι έχω αρκετά καλή θέση χωρίς εμπόδια. Αν λοιπον 1 καλωδιο ασπρο κεραίας κατεβαινει στο πατάρι και απο εκει μοιραζεται με ενα κουτακι (μαλλον splitter θα ειναι οπως το ειδα) σε 4 τηλεροασεις σε 4 διαφορετικους χωρους πιστευετε οτι εχω απωλεια γενικα ισχυος? χοντρικα το ρωταω. Εγω ειχα πει στον ηλεκτρολογο να φτιαξει 4 ανεξαρτητες γραμμες που θα πηγαινουν ΜΟΝΕΣ στην κεραια ωστε αν χαλασει 1 γραμμη να παιζουν οι υπολοιπες. Τωρα που καταληγουν σε 1 καλωδιο λοιπον και αυτο παει ΜΟΝΟ στην κεραια θελω να ξερω χοντρικα τι χανω... Το κουτακι αυτο ΔΕΝ εχει ρευμα απο οσο το βλεπω καθως δε μπαινω μεσα στο παταρι, ειναι στενο για μενα. https://www.skroutz.gr/s/12528807/Televes-DAT-Boss-LR-UHF-C21-60-G47-dBi-Εξωτερική.html
  5. Θέλω να ρωτήσω μέχρι πόσες τηλεοράσεις μπορούμε να συνδέσουμε σε μία κεραία για να μην έχουμε απώλεια σήματος. Επίσης θέλω να ρωτήσω αν μέσα από το ίδιο καλώδιο κεραίας περνάνε και οι 4 (ενώνονται 4 καλώδια δηλαδή 4 TV σε ένα καλώδιο στο πατάρι και συνεχίζει προς κεραία 1 καλώδιο) έχουμε πάλι θέμα με απώλεια? κοινώς "μπουκώνει" ή οχι? Τέλος τι γίνεται όταν στην ίδια καλωδίωση παρακάτω προσθέσω και δορυφορικό? (φαντάζομαι καλύτερα θα είναι μία ανεξάρτητη γραμμή)
  6. https://www.skroutz.gr/s/23517774/LG-55NANO816NA-Smart-4K-UHD-55.html Αναφέρομαι σε αυτό το μοντέλο της LG. Επειδη με ενδιαφερει ΠΟΛΥ η συγκεκριμενη λειτουργια την υποστηρίζει η οχι? τα χαρακτηριστικα λένε ΟΧΙ στο screen mirroring αλλα έχει το screen share... εγω δεν εχω LG κινητο ομως... με το απλο λοιπον web os θα μπορεσω να κανω κανονικα συνδεση το huawei μου κινητο με wifi η οχι? Ας μας πει καποιος που γνωριζει περισσοτερα... Ουσιαστικα ψάχνουμε τη διαφορά screen mirroring με screen share...
  7. Ναι αλλά έχει κάποια πράγματα που δεν τα γνωρίζω γενικά και είπα πριν σκαλίσω μήπως έχω μια ποιο απλή προσέγγιση γενικώς πως κινούμαι.
  8. Θα ηθελα οδηγιες για τον https://www.skroutz.gr/s/24658576/Edision-HDMI-Modulator-single-DVB-T.html?from=catspan που θα με βοηθησει να βλεπω ΝΟVA σε όλες τις τηλεορασεις. Πιθανως εχει καποιος απο εσας τον ιδιο οποτε θα ηταν οτι καλυτερο. Ευχαριστω προκαταβολικα για το χρονο σας. (να τονισω οτι εχω εναν απλο ηδη εδω και χρονια που δεν παιζει ψηφιακα, και δεν εχει στερεοφωνικο ηχο) αλλα αυτο εχει καποιες ρυθμισεις που πρεπει να γινουν απο οσο ακουσα.) Ευχαριστώ
  9. διαφορα μοντελα φιλε, αμα ψαξεις lg ας πουμε απο 43 ιντζες και πανω τα μισα μοντελα θα δεις οτι λεει στο screen mirroring ΟΧΙ ενω εχουν Webos... το ποσο σωστα θα δουλεψει μετα (και αν δουλεψει) ειναι μια καλη ερωτηση!
  10. απλά μου κάνει εντύπωση ότι στα specifications λέει στο screen mirroring OXI !
  11. Καποιες τηλεοράσεις το υποστηρίζουν και κάποιες όχι το screen mirroring. Επειδή έτυχε να δοκιμάσω και τηλεόραση που έλεγε ΟΧΙ και δούλευε κανονικά (!) ήθελα να ρωτήσω τι "ελάττωμα" εχουν οσες δεν το υποστηρίζουν? Δε μπορει ολο και καποιο μειον θα υπαρχει... μιλάμε για TV smart γενικά με WEB OS.
  12. Σχετικά με τη συνδεσμολογία θα ηθελα τη γνωμη σας. Υπαρχει κατι καλυτερο που μπορω να κανω για να τα βρει ετοιμα η NOVA και να μη σκαβω σε τελειωμενο σπιτι η να μην ανοιγω τρυπες γενικα? Εκει νομιζω ειναι και η ουσια.
  13. Οχι 1 κεντρική κεραία θα βάλω καινούρια. Αν χρειαστεί ενισχυτης θα τον βαλω στο χώρο Α λογικά... (σε νησι ειμαι οχι Αθηνα) * Δεν το γνωρίζω αυτό με τον ενισχυτή, γενικά εδώ δεν χρειάζεται ενισχυτής γιατί είναι κοντα η εκπομπη σηματος αλλα δεν ξερω αν θελει επειδη παω σε 4 τηλεορασεις και δε θα αντεξει το σημα να ειναι δυνατο?
  14. Λοιπόν σε ένα σπίτι (ανακαίνιση ή και καινούριο) θέλω να έχω σε 3 χώρους (τους ονομάζω Α Β Γ) 4 τηλεοράσεις και συγκεκριμένα στον Α να έχω 2 τηλεοράσεις, στον Β 1 τηλεόραση και στον Γ άλλη μια. Η κεντρική TV που θα παίζει το NOVA θα είναι στον Α. Επειδή θέλω οι γραμμές να είναι ανεξάρτητες ώστε αν χαλάσει κάτι να μην στουκάρουν όλες είπα στον ηλεκτρολόγο να τραβήξει 1 γραμμή από κεντρική κεραία προς Α η οποία εσωτερικά θα διακλαδίζεται σε 2, μία στον Β και μία στον Γ. Επίσης του είπα να τραβήξει άλλη μια καλωδίωση από κεραία προς τον Α να υπάρχει (θα ενωθεί στο πιάτο όταν μπει) ώστε μετά όταν βάλω δορυφορικό να είναι έτοιμη και να μην τρυπάει η ΝΟVA. Οποτε συνολικά έχουμε 2 καλώδια άσπρα προς Α όπου το ένα διακλαδίζεται σε 2 μέσα, 1 προς Β και 1 προς Γ. Βλέπετε κάποιο λάθος? Ο ηλεκτρολόγος μου είπε αρχικά να φέρει ότι φέρει στο πατάρι και μετά να κάνω ότι θέλω αλλά δεν ήθελα να ασχολούμαι με το πατάρι κάθε φορά που θέλω κάτι γιατί είναι και στενό.Επίσης δεν ήθελα με 1 γραμμή να ανεβαίνουν - κατεβαίνουν ολα. Βλέπετε κάποιο λάθος? Έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο? Να σημειώσω εδώ ότι στην περίπτωση αυτή που το σχεδιάζω όλες οι ενώσεις θα γίνουν στην ταράτσα σε κουτάκια κάτω απο την κεραία. Επίσης βάζω ξεχωριστό καλώδιο να έρχεται από το πιάτο ώστε να έχει καλύτερη απόδοση και να μην μπουκώνει η κατάσταση με τόσα πολλά. Εσείς τι λέτε?
  • Δημιουργία νέου...