Προς το περιεχόμενο

anti_mojos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    134
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Ναουσα

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

anti_mojos's Achievements

Experienced

Experienced (12/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. anti_mojos

    Οδηγός Rapidshare

    Ευχαριστώ φίλε για την απάντηση... Καλές γιορτές.
  2. anti_mojos

    Οδηγός Rapidshare

    Μια ερώτηση να κάνω... Έχω 262 075 MB traffic και ο λογαριασμός λήγει "RapidPro is active until: 2010-12-26 21:57", αυτό σημαίνει οτι πρέπει να τα καταναλώσω μέχρι τότε ή θα μεταφερθούν στον επόμενο μήνα?
  3. anti_mojos

    Arcania: Gothic 4

    Δεν ένιωσα Gothic. Να βρω λύκους και μην το βάλω στα πόδια!!!!!!! Επιλέον με χαλασε αρκετά η μακρινή camera με κανει να νιώθω αποστασιοποιημενός απο τον ήρωα.
  4. anti_mojos

    Mafia 2

    Το Mafia II μου έδωσε την αίσθηση οτι παρακολουθώ μια καλή κινηματογραφική ταινία στην οποία συμμετέχω εννοίοτε. Πλήρης απογοήτευση σε σχέση με τον προκάτοχο του. Κρίμα.
  5. anti_mojos

    Mafia 2

    Κι εγώ ποτέ δεν συμπαθούσα τα μπάζα... Off και απο μένα.
  6. Πολυ καλος οδηγος απλος και κατανοητος για αρχαριους οπως εγω.Μπραβο. Να ρωτησω ομως κατι που δεν καταλαβα.Εχω προσβαση στο internet με του urs9108 εχοντας βαλει καρθωτη ip την 192.168.1.2 ενω η αλλη 192.168.1.1 ειναι για την επικοινωνια με το router.Εδω ομως βλεπω πως εσυ βαζεις τη 192.168.0.1 δεν καταλαβα γιατι?
  7. Αρχικα τι cpu εχεις και σε τι αναλυση θα παιζεις.Για μενα μια oc 8800gts 320 αν τρεχεις σε 1280χ1024 ειναι αρκετη.Μια καλη λυση ειναι η XFX XXX edition δες παρακατω http://www.guru3d.com/article/Videocards/416/
  8. anti_mojos

    Company of Heroes

    Το παιχνιδι ειναι απλα ειναι θεικο.Ενα απο τα καλυτερα RTS ολων των εποχων.Ναταν και λιγο μεγαλυτερο σε διαρκεια....
  9. Τα benches σου λενε ποια ειναι η γρηγοροτερη-καλυτερη καρτα γραφικων την δεδομενη στιγμη.Εδω δεν διαφωνω.Δεν σου λενε ομως οτι εσυ ο συγκεκριμενος αγοραστης την εχεις και αναγκη.Το συστημα που εχεις και οι προσωπικες επιλογες στα games αποτελουν μια διαφορετικη συνιστωσα για το τι θα αγορασεις.Ε κατω απο αυτο το πρισμα αν διαβαζεις, συνεχομενα και με επαρση, οτι μια συγκερκιμενη εταιρια ριχνει σκονη στην αλλη και περιμενετε γιατι οπου ναναι θα ερθει το superouaou που θα τα σαρωσει ολα, sry αλλα προσβαλλει την νοημοσυνη μου.Πιστευω πως και ATI και NVIDIA εχουν λυσεις που καλυπτουν ολες τις αναγκες και ολα τα βαλαντια.
  10. Τα benches σου λενε ποια ειναι η γρηγοροτερη-καλυτερη καρτα γραφικων την δεδομενη στιγμη.Εδω δεν διαφωνω.Δεν σου λενε ομως οτι εσυ ο συγκεκριμενος αγοραστης την εχεις και αναγκη.Το συστημα που εχεις και οι προσωπικες επιλογες στα games αποτελουν μια διαφορετικη συνιστωσα για το τι θα αγορασεις.Ε κατω απο αυτο το πρισμα αν διαβαζεις, συνεχομενα και με επαρση, οτι μια συγκερκιμενη εταιρια ριχνει σκονη στην αλλη και περιμενετε γιατι οπου ναναι θα ερθει το superouaou που θα τα σαρωσει ολα, sry αλλα προσβαλλει την νοημοσυνη μου.Πιστευω πως και ATI και NVIDIA εχουν λυσεις που καλυπτουν ολες τις αναγκες και ολα τα βαλαντια.
  11. Στην κατηγορια Best Value-For-Money δεν θαταν καλυτερο μια μικρη αλλαγη με την εισοδο της nVidia GeForce 7600 GΤ αντι της nVidia GeForce 6600GT.Βεβαια κοστιζει οριακα λιγο πανω απο τα 200,αλλα νομιζω οτι ανηκει σε αυτην την κατηγορια και ειναι μια καλη επιλογη. Edit:Νομιζω πως εχει κουρασει η στειρα αντιπαραθεση HellasVagaBond με τα ιδια ατομα συνεχεια σε καθε post με θεμα τις καρτες γραφικων.Υπαρχνουν και ατομα που εχουν την διαθεση να μαθουν πεντε πραγματα χωρις φανατισμο και παρωπιδες.Το εχω πει και σε αλλο post το ξαναλεω και αλλη μια φορα:Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΦΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.
  12. Στην κατηγορια Best Value-For-Money δεν θαταν καλυτερο μια μικρη αλλαγη με την εισοδο της nVidia GeForce 7600 GΤ αντι της nVidia GeForce 6600GT.Βεβαια κοστιζει οριακα λιγο πανω απο τα 200,αλλα νομιζω οτι ανηκει σε αυτην την κατηγορια και ειναι μια καλη επιλογη. Edit:Νομιζω πως εχει κουρασει η στειρα αντιπαραθεση HellasVagaBond με τα ιδια ατομα συνεχεια σε καθε post με θεμα τις καρτες γραφικων.Υπαρχνουν και ατομα που εχουν την διαθεση να μαθουν πεντε πραγματα χωρις φανατισμο και παρωπιδες.Το εχω πει και σε αλλο post το ξαναλεω και αλλη μια φορα:Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΦΑΣΜΕΝΗ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.
  13. MagicIso Maker ενα μικρο αλλα θαυματουργο προγραμματακι για διαχειρηση αρχειων "εικονας"...
  14. Ποτε δεν ειναι αργα για ενα γεια σε ολα τα μελη παλια και καινουργια...
  • Δημιουργία νέου...