Προς το περιεχόμενο

hurin

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.614
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

13.430 προβολές προφίλ

hurin's Achievements

  1. Είχα διαγράψει εντελώς το Foundation S01. Από βαρεμάρα έβαλα να δω τη S02. Όσο με κούρασε και ενόχλησε η 1η σεζόν, τόσο καλύτερη είναι η 2η. Δεν είναι πια αχταρμάς, έχει δράση και φοβερό science fiction. Προσπερνώντας τα κουραστικά woke στοιχεία, μου κέντρισε το ενδιαφέρον και έκανα σχεδόν binge watching. Δεν θυμόμουν πολλά πράγματα, αλλά με έξυπνο τρόπο η σειρά τα υπενθύμισε. Έχει σενάριο, να και φαίνεται να του λείπει το βάθος, χαρακτήρες που δεν είναι αντιπαθητικοί αλλά έχουν συναισθήματα και στόχους. Εκπληκτικά εφέ για σειρά. Και οι περισσότεροι διάλογοι δεν είναι επιπέδου σαπουνόπερα, αλλά πιο φιλοσοφημένοι. Δεν έχω διαβάσει τα βιβλία και καταλαβαίνω όσους ζητούσαν πιστότητα. Σαν άσχετος όμως την ευχαριστήθηκα και αναρωτιέμαι πόσο καλύτερη θα ήταν αν ακολουθούσε τα βιβλία και δεν βιαζόταν τόσο πολύ στην πλοκή της.
  2. hurin

    Mass Effect Legendary Edition [Saga Remaster]

    Αυτό τον καιρό παίζω το Marvels Guardians of the Galaxy και μου βγάζει πολύ την αίσθηση του ΜΕ. Διάστημα, squad mates με φοβερά αστείους διαλόγους και χτίσιμο σχέσεων, 3rd person shooter με δυνατότητα εντολών στους squad mates. Ρίξτε του μια ματιά, αξίζει.
  3. Μόνο με κάρτα μου βγάζει ως τρόπο πληρωμής. Δεν δέχεται το Ali το Paypal;
  4. Για πείτε ρε παιδιά, αξίζει τον κόπο; Κάνει και για πιο μικρές ηλικίες να παίξουν κανένα Aladin;
  5. hurin

    True Detective

    Δεν βλέπεται. Ούτε ακόμα και όταν αποσυνδέσεις το όνομα "True Detective" και παλέψεις να το δεις σαν μια αστυνομική ιστορία. Τραγικό σενάριο, κακή ηθοποιία από όλους μηδενός εξαιρουμένου, wokίλα μέχρι αναγούλας. Για κλάματα η Foster, ούτε που σχολιάζω την άλλη. Και σαν "Detectives" είναι άθλιες. Το μόνο που μου έμεινε, γιατί αυτό ήθελαν να περάσουν σαν μήνυμα, είναι ότι η αυτοδικία είναι σωστή, όταν την διαπράττουν γυναίκες.
  6. hurin

    Gaming Monitors News/Comparison

    Ρώτησα στην Dell στο Mall, δεν έχουν ιδέα
  7. hurin

    Poor Things [2023]

    Την είδα χθες. Πολύ ενδιαφέρον σενάριο, ωραίες ερμηνείες, θα μπορούσε να ήταν λίγο μικρότερη σε διάρκεια. Δεν τρελαίνομαι με τις ταινίες του Λάνθιμου, σέβομαι όμως ότι θέλει να πει μια ιστορία με τον δικό του τρόπο και το κάνει.
  8. Βλέπω η Manli 4080 super έπεσε στα 1100. Πόσε λέτε να πέσουν κι'άλλο;
  9. hurin

    For All Mankind

    Κλωτοπατινάδα μέχρι το 6ο επεισόδειο. Πολύ μπλα-μπλα και ψυχολογικά, ελάχιστο διάστημα. Και μετά αλλάζει. Μετά φανερώνει τι ακριβώς είναι. Prequel του The Expanse. Αυτό το αίσθημα μου άφησε. Και είναι κρίμα γιατί γενικά είναι μια μέτρια σειρά.
  10. hurin

    PC Gaming (Συζήτηση) v2

    Η Α.Ι. ξεκίνησε να δουλεύει...
  • Δημιουργία νέου...