Προς το περιεχόμενο

freskas

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    708
  • ΜΕΛΟΣ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

freskas's Achievements

  1. Καλησπέρα, Προσπαθώ να μεταφέρω video από την κάμερα του τίτλου στο PC, κάνοντας χρήση του video grabber: Silvercrest Video-Grabber Δοκιμάζοντας κάθε πιθανό format, που υποστηρίζει ο video grabber. Στην καλύτερη περίπτωση είδα ασπρόμαυρη εικόνα. Ψάχνοντας στις ρυθμίσεις της κάμερας, όταν είναι στην λειτουργία αναπαραγωγής, είδα ότι δίνει στην έξοδο: NTSC-PB σήμα, κάτι που δεν υποστηρίζει ο video grabber. Προσπάθησα να αλλάξω την ρύθμιση αυτή μέσα από το menu της κάμερας, αλλά δεν τα κατάφερα. - Έχει ασχοληθεί κανείς με την συγγεκριμένη κάμερα; - Γίνεται ν' αλλάξει το format εξόδου; - Υπάρχει κάποιος video grabber που υποστηρίζει την συγκεκριμένη κάμερα; Ευχαριστώ!
  2. freskas

    Αυτόματο backup φακέλων

    SyncToy απο τη microsoft: http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?familyid=C26EFA36-98E0-4EE9-A7C5-98D0592D8C52&displaylang=en αλλα δεν κανει το sync αυτοματα. Ιδια δουλεια κανει και το Cobian backup: http://www.educ.umu.se/~cobian/cobianbackup.htm
  3. Η σφαγμενη αγελαδα μου θυμιζει σκηνη απο το Earthlings (που δεν ειναι ταινια)
  4. Παιδια ξερει κανεις ποιο τραγουδι παιζει στη διαφημηση του Hundai Tucson, με τη μελαχρινη που μπαινει μεσα στο κουρειο ακονιζει το νυστερι και ξυριζει το ποδι της?
  5. Επαιξε στο τελος του Jericho S02E04 οταν πεθανε η Bonnie, πως να λεγεται? http://rapidshare.de/files/38823607/jericho_song_-_bonnie_s_death.m4a.html
  6. Πωω ρε φιλε με καταλαβες, το παιζω γερμανος ομως και συστηνομαι σαν Dominic Monahan στο Hollywood για να μην εχω προβλημα με τους παπαρατσι εδω. τα μουσια ειναι απ' Lost , σα ναυαγος και 'γω, φυτρωσανε .
  7. 1 χαμογελαστη μετα απο λιγα τσιπουρα κ' 1 σημερινη μετα απο καθολου υπνο :evil: [url=]κλικ!
  8. Παιδια, αυτο το τραγουδι ? http://rapidshare.de/files/22124008/alazeis.rar.html
  9. Εγω! Ananda Shake - "make me shake" [album] : Emotion in Motion (2005) ωραιος ο δισκος.
  10. Τελικα αυτο το τραγουδι το βρηκε καποιος?
  11. Παιδια, 1 βοηθεια γι'αυτο το τραγουδι!
  12. freskas

    Maxtor MaXLine III 300GB - NCQ Testing

    1 σχημα για το ncq, που σε βαζει στο κλημα
  • Δημιουργία νέου...