Προς το περιεχόμενο

sculper

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    553
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με sculper

  • Ημερομηνία γέννησης 03/03/1978

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

sculper's Achievements

  1. από την αντιπροσωπεία μου είπαν δεν τον έχουν φέρει ακόμη..... θα είχες την καλοσύνη να μου πεις από που τον πήρες και αν τον έχουν τον sime home plus ????? και κάτι άλλο ...πόσο σου χρεώνουν το ετήσιο service.
  2. μου φαίνεται θα ακολουθήσω την συμβουλή σου! σας ευχαριστώ όλους.
  3. καθαρά για την ένδειξη.... μάλλον είπα βλακεία! https://www.simehellas.gr/2014-05-23-10-13-12/επιτοιχοι-λεβητεσ/θερμανση-και-ενσωματωμενο-μποιλερ-για-ζεστο-νερο-χρησησ/200-brava-slim-he-25-30-55-erp
  4. την γεννήτρια την θέλω για σπίτι...που έχει 3φασικό. δεν έχω θέμα με ρεύμα κτλ....απλά επειδή οι γονείς μου είναι μεγάλοι...λέω να έχω για να ανοίξω πχ πόρτα γκαράζ, να έχω μερικά φώτα, ψυγείο. Δεν θέλω να σηκώσω μεγάλα φορτία...απλά να κάνω 5 πράγματα βασικά και να μην χαλάσουν τα πάντα στο ψυγείο. ο "φόβος" προήλθε από αυτά που έγιναν από 1 ημέρα χιονιά!
  5. sculper

    Smart Home

    Το θέμα μου είναι από που να πάρω τις συσκευές....και να έχω ένα σχετικό support. να πάω σε fibaro (που είναι z-wave) ή zigbee κτλ..... Εκεί θέλω βοήθεια...
  6. sculper

    Smart Home

    Καλημέρα μας. Θα κάνω ανακαίνιση σε έναν επαγγελματικό χώρο και θέλω να βάλω ότι αυτοματισμους μπορώ...όπως 1 φώτα 2 κουδούνι 3 κάμερες 4 ρολά στα παράθυρα 5 συναγερμός 6 έλεγχος φυσικού αερίου/ θέρμανση 7 κλιματισμός Κτλ Το θέμα είναι ότι δεν έχω εντοπίσει κάποιο σύστημα που να έχει είτε σύνολο hardware και software..... ή να "μιλάει" και να ελέγχει και hardware άλλων εταιρειών. Έχετε κάποια πρόταση? Π.χ. η somfy έχει μηχανισμούς για ρολά και για τέντες ...δεν έχει κάτι για φυσικό αέριο...και μιλάει μόνο με δικά της προϊόντα. Σκέφτομαι και το σύστημα της FIBARO.... Θα ήθελα την βοήθειά σας!
  7. Κάνω ανακαίνιση στο σαλόνι του σπιτιού και θα βάλω γυψοσανίδα. Θα βαλω led ταινία…αλλά σκεφτόμουν να βάλω ντιμαριστή. Αν έχετε κάποια πρόταση….για led ταινία…μετασχηματιστή και διακόπτη που να είναι και wifi ελεγχόμενος….θα ήθελα την βοήθειά σας. Έχω ακούσει πολλά θέματα με συμβατότητες…για αυτό και ρωτάω.
  8. Καλησπέρα μας, Θα ήθελα την βοήθεια σας για αγορά γεννήτριας 3φασικής. Το φορτίο που θέλω να σηκώνει θα το βρω με τον ηλεκτρολόγο. Όπως και αν έχει δεν θα ήθελα να ξεφύγω από τα 2500 ευρώ συν πλην. Διότι την θέλω για μία ώρα ανάγκης και όχι διότι έχω πρόβλημα. Αν έχει κάποιος πρόταση…..ας με βοηθήσει. Ουσιαστικά: 1) Αν θα είναι βενζίνης ή πετρελαίου. Μου έχουν πει βενζίνη καλύτερα…διότι το πετρέλαιο πρέπει να το αλλάζεις κάθε 6 μήνες. 2) ΑΝ θα έχει μπαταρία για να παίρνει αυτόματα μπρος. Αν και εδώ πιστεύω δεν χρειάζεται…διότι αν έχει μπαταρία για να παίρνει μπρος…θα πρέπει να αλλάξω και μπαταρία …άρα αυξάνω το κόστος. 3) Να έχει το δυνατότερο λιγότερη συντήρηση. 4) Σύνδεση με σπίτι πως θα γίνει? Ρωτάω διότι δεν ξέρω…μπορώ να την συνδέσω στον πίνακα του σπιτιού ή συνδέεται με πρίζα? Και καλά πρίζα σε μονοφασική…σε τριφασική…τι γίνεται? 5) Αξιόπιστη μάρκα? 6) Μαγαζί που να έχει ποικιλία…και βασικά να έχει και service αξιόπιστο. Αν σε κάποια πράγματα…υπάρχει θέμα ας μου στείλετε pm. Ευχαριστώ πολύ.
  9. Θα βάλω στο σπίτι μου φυσικό αέριο και μου πρότειναν μία μάρκα λέβητα που δεν την γνωρίζω. Πιο συγκεκριμένα το μοντέλο SIME BRAVA SLIM 25 HE ERP ( https://www.simehellas.gr/2014-05-23-10-13-12/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%BF%CE%B9%CF%87%CE%BF%CE%B9-%CE%BB%CE%B5%CE%B2%CE%B7%CF%84%CE%B5%CF%83/%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B9%CE%B1%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B3%CE%B7-%CE%B6%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%BFy-%CF%87%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%83/50-brava-slin-he ). Από skroutz ( https://www.skroutz.gr/s/12436581/Sime-Brava-Slim-HE-25-ErP-%CE%95%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%BF%CE%AF%CF%87%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%9B%CE%AD%CE%B2%CE%B7%CF%84%CE%B1%CF%82-%CE%A3%CF%85%CE%BC%CF%80%CF%8D%CE%BA%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%91%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B5-%CE%9A%CE%B1%CF%85%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B1-21496kcal-h.html ) δεν έβγαλα άκρη. Θα ήθελα την γνώμη σας αν κάποιος ξέρει αν είναι καλή η πρόταση ή όχι. Διότι επειδή είναι επένδυση και πολλά τα χρήματα….δεν είναι εποχές για πειραματισμούς. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω: 1) Ξέρει κάποιος θερμοστάτη wifi που να μπορώ να συνδέσω με το συγκεκριμένο μοντέλο που να μπορώ να τον χειριστώ ασύρματα μέσα από wifi? Διότι η επίσημη αντιπροσωπεία ΔΕΝ έχει φέρει τον δικό της ασύρματο ακόμη. Σας βάζω και εικόνα που θα μπορούσε να βοηθήσει για να μου πείτε μοντέλο θερμοστάτη wifi από aliexpress ή banggood 2) Αν ο ασύρματος θερμοστάτης πρέπει να έχει ένδειξη και ζεστού νερού χρήσης και θερμοκρασίας για το καλοριφέρ? 3) Θα ήταν καλό να συνδέσω από τώρα τον λέβητα με τον θερμοσίφωνα…για να λειτουργεί σαν δεξαμενή ζεστού νερού….ειδικά το καλοκαίρι? 4) Θα είχε νόημα να βάλω και την παροχή μέσα στο σπίτι για την κουζίνα? (μου είπε ο εγκαταστάτης….να μην βάλω διότι μία στο εκατομμύριο να έχει θέμα…είναι μέσα στο σπίτι το αέριο…δεν βάζει κανείς για κουζίνα, μόνο μάγειρες. 5) Θα άξιζε αντί για τον SIME BRAVA SLIM 25 HE ERP να έβαζα τον 30 HE? Ο επίσημος ασύρματος που δεν έρχεται Ελλάδα: https://www.sime.it/it/sime-smart-plus Να είστε καλά.
  10. Θα κάνω ανακαίνιση σε επαγγελματικό χώρο…και θα ήθελα να ρωτήσω πρέπει να πάρω ή να κάνω (π.χ. παροχή ethernetκαλωδίου) για να μπορώ στην κλειδαριά του διαμερίσματος: 1) Να την ανοίγω από το κινητό, ακόμη και αν δεν είμαι στον χώρο. 2) Να κλειδώνω την κλειδαριά ακόμη και αν δεν είμαι στον χώρο. 3) Να έχω alert για το αν η θύρα είναι ανοιχτή ή κλειστή ή το πότε ανοίγει (φαντάζομαι εδώ θέλει διεπαφή και με την παγίδα ενδεχομένως του συναγερμού) Αν έχετε κάποια σκέψη πρόταση σας ακούω.
  11. Επειδή η Ελληνική αντιπροσωπεία ΔΕΝ φέρνει το ασύρματο της μητρικής ....θα ήθελα να σας ρωτήσω αν ξέρετε κάποιον δοκιμασμένο...που να λειτουργεί απροβλημάτιστα. Σας βάζω και εικόνα που θα μπορούσε να βοηθήσει για να μου πείτε μοντέλο θερμοστάτη wifi από aliexpress ή banggood Ο επίσημος ασύρματος που δεν έρχεται Ελλάδα: https://www.sime.it/it/sime-smart-plus Ευχαριστώ πολύ!
  12. Επειδή η acrobat μας τα έχει κάνει μαντάρα. Και πλέον ούτε περιστροφή δεν μπορείς να κάνεις. Θα ήθελα να μου προτείνεται έναν δωρεάν pdf reader….που να έχει και κάποιες έξτρα δυνατότητες ενδεχομένως όπως περιστροφή, να μπορείς να κάνεις copy paste, να κάνεις highlight κομμάτια στο κείμενο κτλ. Αν έχετε κάτι δοκιμασμένο…περιμένω την πρότασή σας.
  13. Αν και πιστεύω καλύτερο δεν υπάρχει από το https://www.fjsoft.at/en/ (my phone explorer)…που έχω κάνει πολλές φορές donation….θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει άλλη αντίστοιχη εφαρμογή. Αν υπάρχει κάτι καλύτερο με εφάπαξ πληρωμή από το galaxy store …θα ήταν μία χαρά.
  14. Την εφαρμογή θα πρέπει να την βρω μέσα στο https://www.samsung.com/gr/apps/galaxy-store/ , διότι έχω ένα κουπόνι και θα ήθελα να του κάνω χρήση. Αν υπάρχει θέμα …..ας μου στείλετε pm. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
  15. Την εφαρμογή θα πρέπει να την βρω μέσα στο https://www.samsung.com/gr/apps/galaxy-store/ , διότι έχω ένα κουπόνι και θα ήθελα να του κάνω χρήση. Αν υπάρχει θέμα …..ας μου στείλετε pm. Αν έχει ocr Ελληνικό....να κάνει μετατροπή σε εικόνα / word κτλ....θα είναι σούπερ! Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
  • Δημιουργία νέου...