Προς το περιεχόμενο

Harkon

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    251
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Harkon's Achievements

  1. Καλημέρες! το καινούριο του "Sakis" (Προτεραιότητα θαρρώ) πως νομίζω πως είναι διασκευή από κάποιο ξένο; έχει βρει κανείς κάτι σχετικά;
  2. Harkon

    NBA Topic

    ετσι πιστευα κι εγω για περισυ.. αλλά τελικό... και 4-3 ... ποσο παραπάνω να άντεχε εννοείς; να το έπαιρνε θες να πεις;
  3. μου έχουν πει κι εμένα να την βγάλω αλλά όταν ρωτάω πότε, μου λένε όταν με πονέσει πολύ (έχουν περάσει 2+ χρόνια από την 1η διάγνωση). θα την είχα βγάλει μάλιστα, αν τον τελευταίο χρόνο, 2 γνωστοί μου δεν είχαν κινδυνεύσει να χάσουν τη ζωή τους από επιπλοκή στην συγκεκριμένη επέμβαση. ξέρω πως είναι τυχαίο γεγονός και πως πρόκειται για σχετικά απλή και ακίνδυνη διαδικασία αλλά σκιάχτηκα με αυτά τα 2 απανωτά συμβάντα. αυτα.
  4. Harkon

    The Official [Old] Off Topic Thread II

    ένας φίλος παράγγειλε κάτι από eshop και έχει κάνει 10 μέρες να έρθει και μου είπε πως άκουσε πως οι υπάλληλοι είναι απλήρωτοι εδώ και 2 μήνες κ πως πάνε για κλείσιμο.. έχετε ακούσει κάτι τέτοιο ή είναι φήμες;
  5. Harkon

    Magic The Gathering

    πάνε στην ΚΑΙΣΣΑ δίπλα στην Νομαρχία και θα βρεις αρκετούς.. ειδικά αν πας σε κανά τουρνουά θα γνωρίσεις μερικά άτομα κ θα μπορείτε να κανονίσετε κ εκτός για να παίζετε..
  6. ήταν τότε που ο Μπεν μάζευε τους 6 για να τους φέρει πίσω. Η Ελοϊζ το είχε απαντήσει είτε σε αυτόν είτε στον Τζακ όταν ένας από τους δυο είχε ρωτήσει τί θα γίνει αν δεν πάνε πίσω στο νησί.
  7. ΠΟΣΟ κουραστικοί,βαρετοί είστε όταν το κάνετε αυτό.. σχετικά με την σειρά, τελικά γιατί έπρεπε να γυρίσουν οι 6 πίσω στο νησί; αν δεν γύριζαν τελικά θα πετύχαινε το σκοπό του ο ΜΙΒ; ή κάτι άλλο; δε θα έβρισκαν "γαλήνη" οι ψυχές όσων έμειναν πίσω, στο τέλος; το περιβόητο (έχω κολλήσει) "God help us all" της Ελοϊζ τελικά πως ερμηνεύτηκε; ή είναι στην κατηγορία αυτών που δεν μάθαμε (είτε δεν είχε νόημα); ευχαριστώ
  8. Harkon

    Magic The Gathering

    τίποτα δεν έχει καταργηθεί. όταν παίζεις με φίλους μπορείς να βάλεις ότι κάρτες θέλεις (με το βασικό όριο των 4 ανά κάρτα έτσι; - ακόμα κ εδώ υπάρχουν εξαιρέσεις) απλά αν πας να παίξεις επίσημο τουρνουά θα δεις τον τύπο και ανάλογα θα ξέρεις ποιες κάρτες (από ποιες εκδόσεις) επιτρέπονται. τύποι τουρνουά υπάρχουν πολλοί και κάθε ένας έχει τη δική του μαγεία/ομορφιά! πέρα από αυτά, υπάρχουν και 2 επίσημες λίστες από την W.O.C. με τις banned/restricted κάρτες banned = οι κάρτες που απαγορεύονται (για κάποιο λόγο) να συμμετέχουν στα τουρνουά restricted = οι κάρτες που επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν αλλά μόνο σε 1 (αντί για 4) αντίγραφα ανά deck. Και φυσικά όταν χρησιμοποιούνται παλιές σχετικά κάρτες είναι καλό να βλέπεις στο επίσημο site (http://www.magicthegathering.com) τις επισημάνσεις / εφαρμογές των νέων κανόνων στα παλιά κείμενα (δηλαδή πως μεταφράζεται κάτι που έγραφε κάποια παλιά καρτα και πλεον δεν υποστηρίζεται, στους νέους κανόνες)
  9. Harkon

    Magic The Gathering

    εμείς παίζουμε ακόμα (με μικρότερη συχνότητα κ λιγότερες αγορές σαφώς) ασταμάτητα από το 1994. πολλά χρήματα (είπαμε πολύ συγκρατημένα εδώ και 2-3 χρόνια, πολλές ώρες, αλλά τα γέλια κ οι φάσεις που έχουμε κάνει είναι ανεκτίμητες. 1v1, 2vs2 (2headed dragon), 3vs3 (general), καμιά 10αριά γύρω γύρω και έχει ο Θεός. αν σκοπεύεις να πηγαίνεις σε τουρνουά σε τοπικά καταστήματα (ΚΑΙΣΣΑ) παίρνεις από τις καινούριες κάρτες, και φτιάχνεις deck μόνο από αυτές ώστε να λαμβάνεις μέρος στο TYPE 2 (STANDARD) format tournament. Καθώς περνούν οι εκδόσεις και κάποιες κάρτες γίνονται illegal για standard, τις μαζεύεις και φτιάχνεις TYPE 1 decks (παλαιοτέρων εκδόσεων) και παίζεις είτε σε τουρνουά είτε με τους φίλους σου. ο γενικός κανόνας είναι πως όσα περισσότερα ξοδέψεις, τόσες πιο πολλές και δυνατές κάρτες θα έχεις, αλλά αν δεν έχεις ιδέες για το πως να τις αξιοποιήσεις τότε δεν κάνεις τίποτα. Ιδέες για deck υπάρχουν άπειρες, πολλές και ίσως οι καλύτερες υπάρχουν στο Internet. Δες κάποιες, άλλαξε τις, παίξε με αυτές και τις κάνεις αρεστές σε σένα. Γενικά δεν υπάρχει τίποτα πιο ικανοποιητικό από το να φτιάχνεις ένα δικιά σου ιδέας deck και να το βλέπεις να κερδίζει.
  10. Harkon

    Magic The Gathering

    το level up δουλευει ακριβώς σαν να κάνεις sorcery spells. δηλαδή μόνο στον γύρο σου και μπορείς να κάνεις όσα θες (αρκεί να έχεις το διαθέσιμο mana) και κάτω από τους κανόνες που διέπουν τα sorcery spells. Και δεν είναι αναγκαστικό να κάνεις level up κάθε γύρο. με τον δευτερο σύνδεσμο δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις..
  11. φως στο τουνελ; http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1131753&lngDtrID=245 μακαρι να τους μιμηθουμε..
  12. OUCH!!! αυτό πόνεσε μετά το χθεσινό... θα μ κάνεις τον Ντες αντιπαθή ..
  • Δημιουργία νέου...