Προς το περιεχόμενο

aragorn

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    386
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με aragorn

  • Ημερομηνία γέννησης 22/09/1978

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    http://www.travelstories.gr

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

aragorn's Achievements

  1. Αλό και χαίρετε στην παρέα Χρειάζομαι τη συμβουλή σας για καινούριο σύστημα που πρέπει να ψωνίσω, καθώς είμαι με το laptop 4ετίας μου και έχει αρχίσει και τα φτύνει - δηλαδή μια χαρά δουλεύει, αλλά όταν πάω να κάνω οτιδήποτε παραπάνω από απλή χρήση office/internet, μπουκώνει (και με το δίκιο του, έχει έναν i3 και 4γίγα ραμ). Το λάπτοπ είναι το Toshiba Satellite L775-15R με οθόνη 17'' και βασικά αν μπορώ να το πουλήσω θα το κάνω - μπας και ξέρουμε τί χρήματα μπορεί να αξίζει αυτό το πράγμα τώρα? Για το νέο σύστημα συμπλήρωσα τη φόρμα για να βοηθήσω όποιον μπορεί να μου δώσει μια πρόταση: Ποσό που διαθέτουμε : Είμαι στην Αυστραλία, οπότε ομιλώ σε δολλάρια Αυστραλίας, και λέω μέχρι 1000 - 1200$ . Ιδανικά δε θα ήθελα να ξεπεράσω τα 1000 αλλά οκ 200 επιπλέον για καβάτζα. Χρήση υπολογιστή : Γενική χρήση internet, office, αλλά και photo editing/managing. Καλό θα ήταν να μπορεί να παίξει και κανένα game. Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Photoshop, Lightroom κυρίως Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Έχω ήδη μία HP Pavilion 25xi , και μελλοντικά θα ήθελα να προσθέσω μια δεύτερη οθόνη στο σύστημα. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). - Μελβούρνη Αυστραλίας το κατάστημα που κοιτάω κατά βάση είναι αυτό: http://www.centrecom.com.au/ Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Από το ίδιο κατάστημα λέω, δε θέλω να μπλέξω. Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα το στήσω μόνος μου. Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . ε Γουίντοουζ.
  2. aragorn

    Προσφορές παιχνιδιών v1

    Εγώ. Αλλά ορίστε το διορθώνω αμέσως, πάω να το ψωνίσω.
  3. Ελληνάρες φορ έβερ. Μια ζωή πώς θα ξεγελάσουμε το σύστημα αντί να ακολουθούμε τους ρημαδονόμους. Παράδειγμα από τη Μελβούρνη που ζω: για 10 (ΔΕΚΑ) χιλιόμετρα πάνω από το όριο, 180$ πρόστιμο, και για 25 χλμ σου παίρνουν την άδεια για 1 χρόνο. Για αυτούς που δε τα χωνεύουν εύκολα: σε δρόμο με όριο 60 χλμ, αν πας με 70 έφαγες πρόστιμο, αν πας με 85 λες hello public transport για 12 μήνες. Για ελάτε να δείτε αν υπάρχουν ελληνάρες αντίστοιχοι εδώ που κάνουν κόλπα στους δρόμους - σημειώνω ότι τα πρόστιμα και οι αφαιρέσεις διπλώματος και όλα αυτά τα όμορφα εδώ δεν γίνονται από μπάτσους στο δρόμο φάση "έλα μωρέ να σε κεράσω μια μπύρα να το ξεχάσουμε", αλλά όλα αυτόματα και ηλεκτρονικά, σούρχεται ένα ωραίο πρωινό η ειδοποίηση στο σπίτι και αν είσαι μάγκας μην συμμορφωθείς. Αλλά ξέχασα, εδώ είναι άγριοι, αμερικανάκια, όταν εμείς φτιάχναμε την ακρόπολη αυτοί ήταν στα δέντρα, βάρβαροι κλπ.
  4. Thanks, αύριο θα την βάλω μέσα να δούμε τι θα κάνει.
  5. Λοιπόν ήρθε η κάρτα, αλλά έχει ένα αυτοκόλλητο επάνω στην μπροστινή μεριά , αυτό εκεί πέρα μένει; πάνω στα τσιπάκια;
  6. Παιδιά τα ίδια κόλπα κάνει σήμερα, μάλλον είναι θέμα hardware. Θα κοιτάξω τι επιλογές έχω εδώ και θα πάρω είτε άλλη κάρτα είτε ένα στικάκι, θα δούμε... Για την κάρτα πρέπει να δω συγκεκριμένο τύπο/μοντέλο; EDIT άκυρο είδα το ebay link τώρα, θα ψωνίσω αυτήν και βλέπουμε.
  7. Καλή ιδέα αυτή με το usb stick δε τόχα σκεφτεί καν! Ευχαριστώ!
  8. Τρίτη μέρα σήμερα κια δε βλέπω να έχω διακοπές, μάλλον έκανε δουλειά ο νέος driver, σας ευχαριστώ για τη βοήθεια. Εξακολουθεί το ρημάδι και έχει πολύ χαμηλό σήμα wifi, μέχρι μία μπάρα φτάνει (την ώρα που δίπλα ακριβώς όλες οι άλλες συσκευές έχουν φουλ σήμα), φοβάμαι μήπως ταυτόχρονα έχει πάθει καμιά ζημιά το wifi του
  9. Όχι χεράτα το έκανα install από το executable που πήρα από το σάιτ της toshiba.
  10. Παίζει να διορθώθηκε το πρόβλημα, δε βλέπω να μου κάνει κόλπα από χτες.
  11. Έκανα αυτό που μου είπες. Σκότωσα τους παλιούς drivers και μετά install τους φρέσκους. Μέχρι στιγμής είμαστε οκ για να δούμε
  12. Για να δούμε, μέχρι στιγμής δε τόχει κάνει, αλλά σήμερα θα το χρησιμοποιήσω κυρίως. Όταν λες ότι άλλαξες κανάλι μετάδοσης τι ακριβώς έκανες;
  13. Λοιπόν σκότωσα το παλιό κια έβαλα το φρέσκο driver, να δούμε τι θα γίνει.... Θα επανέλθω αύριο, σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
  14. Ναι μπρε απλά είμαι Αυστραλία και εδώ είναι 11 το βράδυ τώρα και έχω το μικρό άρρωστο (εκτός απο το λάπτοπ έχω και το μικρό δηλαδή)
  15. Καθήστε ρε παιδιά, εδώ είμαι, δε στέκομαι από πάνω κάνοντας συνέχεια refresh Windows 7 64bit έχω , πάω να δοκιμάσω αυτά που μου βάλατε σας ευχαριστώ πολύ.
  • Δημιουργία νέου...