Προς το περιεχόμενο

k_w_t

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.594
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    3

Σχετικά με k_w_t

  • Ημερομηνία γέννησης 16/12/1978

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    koukaki

Πρόσφατες Επισκέψεις

8.272 προβολές προφίλ
  1. Offtopic αλλα θυμηθηκα κατι πλακες πεζοδρομιου που ειχε σπασει η ΕΥΔΑΠ και δεν τις εφτιαχνε.. Οταν πηρα τον δημο τους ειπε οτι για 4 πλακες θα τους χρεωσει 200€ αλλιως να τις βαλουν αυτοι. (εχουν γυρω στα 6€ η μια κανονικα) Την επομενη μερα ηρθαν και τις εβαλαν απο την ΕΥΔΑΠ...
  2. Λιγο υπομονη και θα δειτε που στο μερικα χρονια θα αφηνουν την οπτικη στο Floorbox και θα σου λενε φερε ηλεκτρολογο οπως κανουν με τον χαλκο.... Τοτε κανε οτι μερεμετια θες .. ΥΓ Εχω ριχνω και κανενα τοιχο αμα ερθει η οπτικη στην γειτονια μου... αλλα δεν το βλεπω συντομα...
  3. Οταν οι πιο μεγαλοι σε πλυθησμο Δημοι δεν εχουν FTTH πως περιμενουμε να ανεβουν τα νουμερα... Η Καλλιθέα, με πληθυσμό που προσεγγίζει τις 75.000 κατοίκους ,το Περιστερι 132.000 (απογραφη του 21) Το Κεντρο της Αθήνας , Ομονοια Συνταγμα,Πλακα,Θησειο,Κουκακι δεν εχουν επισης οπτικες.
  4. Οταν εχει να κανεις με μπαρμπαδες τους χτυπας στο οικονομικο.. Τους λες οτι τωρα ειναι δωρεαν αλλα σε 2-3 χρονια θα κοστιζει η εγκατασταση και οταν καταργηθει ο χαλκος θα ειναι υποχρεωτικη. Με λιγα λογια την βαζουμε τωρα τσαμπα γιατι σε λιγο χρονια εαν δεν πληρωσουν δεν θα εχουν τηλεφωνο. Αμα ακουσει κανενα 10αρικο για ολη την πολυκατοικια σε 3-4 χρονια να δεις για ποτε υπογραφει..
  5. Η Nova δεν εχει . Η Cosmote εχει το daily sport pass με 10€. Μονο οταν επαιζαν 3-4 ομαδες την ιδια μερα Ευρωπη αξιζε.
  6. Ας εβαζαν ενα pay-per-view με λογικες τιμες για τους αγωνες.. Αναλογα με την δημοτικοτητα των ομαδων πχ Γιαννενα - Αστερας Τριπολης 3€ ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 5€ Οχι τωρα που πληρωνεις 25+25= 50€ x 24 μηνες = 1200€ και βλεπεις 20 αγωνες max. Τι να το κανω το πλουσιο αθλητικο περιεχομενο οταν εχει μεσα Β'Πορτογαλιας ? (Εκτος εαν ειμαι σκαουτερ)
  7. Καλα μην αναφερουμε καν τα ποσα μικρα καταστηματα εν μεσω κρισης γινανε παρκιγκ. Εβγαζαν την τζαμαρια εβαζαν ρολλα ταμπελιτσα "ΝO PARKING" και μεσα χωραγε ισα ισα ενα αμαξι. Τσιμεντακι στην γωνια στο πεζοδρομιο και ολα καλα.... Στην ουσια επιανε μια θεση 24/7/365 απο τον δρομο για να βαζει το αμαξι καποιος !!!. Ολες αυτες οι περιπτωσεις πρεπει να εξεταστουν απο τους δημους. Να υπαρχει αριθμος αδειας για το parking αναρτημενος στην εισοδο και κιτρινη διαγραμμιση στο οδοστρωμα. Ξερω 2 περιπτωσεις στην γειτονια μου που εχουν ταμπελα parking ,μεσα το εχουν αποθηκη και παρκαρουν απ'εξω μονο αυτοι.
  8. Μεγαλο θεμα κατα την γνωμη μου ειναι τα γκαραζ 1(ενός) αυτοκινητου. Κλεινει μια θεση στο πεζοδρομιο απλα για να βαζει - βγαζει το αυτοκινητο του καποιος. Για μενα θα επρεπε για να παρεις αδεια γκαραζ να γλυτωνει ο δημος τις διπλασιες θεσεις στον δρομο. Δηλαδη για 2 θεσεις σε γκαραζ να υπαρχει εισοδος οσο περιπου ενα αυτοκινητο. Τωρα σχετικα με το θεμα χαζευα που εφτιαχναν καινουργια πεζοδρομια στην γειτονια μου και περασαν μπροστα απο πολυκατοικια με παρκινγκ πανω σε ανηφορικο δρομο. Μιλαμε για ενα χάλι και μαζι με τα καπακια ρολογιων ΕΥΔΑΠ και ΔΕΔΔΗΕ φαινεται ενα μπαχαλο..
  9. Θα τον πηρε χαμπαρι ο γειτονας οτι βλεπει παρανομα γιατι πανηγύριζε με 30" καθυστερηση
  10. Τελικα τα περιπολικα δεν ειναι ΤΑΞΙ αλλα ελεκτες της NOVA και της COSMOTE !!!!!!
  11. k_w_t

    Επιτέλους BoxNow στο Temu

    Απο μονο του το TEMU αλλα ειναι στα 30μ τα lockers της BOXNOW απο την διευθυνση παραδοσης. ΥΓ. Παρελαβα και την "χαμενη" παραγγελια .... 38€ τσεπη!!!
  12. k_w_t

    Επιτέλους BoxNow στο Temu

    Εχω κανει 4 παραγγελιες απο Temu. Η 1η ηρθε με courier center. H 2η με DPD και acs. Η 3η εγινε 1/3 και επρεπε να ερθει 23/3 με DPD και Acs. Δεν ηρθε μεχρι 23/3και μου εκαναν πιστωση 5€. Μετα δεν ειχαν ενημερωση απο την courier για 15 μερες και μου εκαναν πιστωση ολο το ποσο και δεν εχω την παραλαβει... (απο το temu μου απαντησαν οτι εαν ερθει την κραταω κανονικα και ας εγινε επιστροφη χρηματων) Στην 4η που εβαλα προχθες μου την εβγαλε με BoxNow
  13. k_w_t

    Κλοπές

    Εδω παμε video απο κλειστο κυκλωμα καμερων στην αστυνομια με τα προσωπα τους και μας απαντανε "ναι τους εχουμε ξαναδει , συμμορια ειναι"
  14. k_w_t

    Φωτογραφίες Μεσίτη

    Εγραψα καπου για προληπτικο ?????
  15. k_w_t

    Φωτογραφίες Μεσίτη

    Yπαρχει δεδικασμενο με αυθαιρετη κατασκευη ενοικιαστη που εφτασε μεχρι αρειο παγο. Εαν υπαρχει λογος μπαινει ο ιδιοκτητης με μηχανικο εστω και παρουσια εισαγγελεα εαν το αρνηθει ο μισθωτης.. Πχ Εαν σπασουν σωληνες και σταζουν τα ταβανια του απο κατω δεν θα ανοιξει ? Εαν αρχισει και σπαει τους τοιχους ο μισθωτης δεν ανοιξει ? Τον προληπτικο ελεγχο μονο βαζουν στο συμφωνητικο μισθωσης..
  • Δημιουργία νέου...