Προς το περιεχόμενο

gherudos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    5.707
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    1

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με gherudos

  • Ημερομηνία γέννησης 14/02/1984

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    http://www.pspgr.net

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Zanarkand

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

  1. Μόλις βγήκε το τερμάτισα. Πανεύκολο… Λες να μην είχα παίξει την παιχνιδαρα Hollow Knight; Το Silk Song περιμένουμε εναγωνίως. Το Lies of P εννοείται day 1 από Αγγλία τη συλλεκτική έκδοση…
  2. Η αλήθεια είναι ότι έπαιξα κάποιο Star Wars που ήταν souls like αλλά δεν με τρέλανε. Αυτό το συναίσθημα που σου δίνει η ποιότητα των παιχνιδιών της from software δεν το βρίσκεις εύκολα. Ίσως η μόνη εξαίρεση το Lies of P το οποίο ήταν καταπληκτικό!
  3. Φυσικά και έχω τερματίσει lords of the fallen, hollow knight και blasphemous!
  4. To Bloodborne ήταν το πρώτο μου souls παιχνίδι και ενώ το έπαιξα και το έσβησα στα πρώτα 10 λεπτά ήρθε η καραντίνα όπου έμεινα 40 ημέρες στο σπίτι και αναγκάστηκα να πιάσω παιχνίδια που είχα αφήσει. Εν τέλη το λάτρεψα και έγινα φανατικός των souls.
  5. Τα έχω τερματίσει και αυτά Φυσικά εκεί κόλλησα!!! Εγώ και όσοι άλλοι το παρατήσαμε εξαιτίας του…
  6. Τα nioh τα λάτρεψα, τα αλλά που αναφέρεις τα έχω. Στο sekiro έχω κολλήσει σε ένα boss και είχα απογοητευτεί σε σημείο να πιστεύω ότι αργότερα τα πράγματα θα χειροτερέψουν οποτε το άφησα. Στο Lies Of P το τελικό boss ήταν δύσκολο αλλα μόλις μάθεις τις κινήσεις του είναι εύκολος.
  7. Καλημέρα παιδιά όσα έχετε αναφέρει τα έχω. Μόνο το wo long δεν έχω και η απορία μου είναι για το συγκεκριμένο παιχνίδι απλά κάποιος mod άλλαξε τον τίτλο. Το Sekiro δεν μου άρεσε καθόλου και το έχω στην άκρη όταν και αν θα μου ξανάρθει η όρεξη να το ξαναπιάσω. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
  8. Και το Lords of the fallen τερμάτισα και το Lies of P και όλα τα αλλά που φαντάζεστε!!! Έχω ξεμείνει τώρα από souls και θέλω κάτι να γεμίσω το χρόνο μου μέχρι να βγει το shadow of the erdtree!
  9. Καλησπέρα παιδιά, ψάχνω ένα παιχνίδι σαν Elden Ring, Dark Souls κτλπ. Θεωρώ ότι τα έχω παίξει όλα στο PlayStation. To Wo Long αν είναι σαν το Sekiro δεν θα το πάρω. Αν είναι σαν τα αλλά που ανέφερα θα το πάρω.
  10. gherudos

    Ψάχνω για...

    Από 20 Μαρτίου πολλές συσκευές δεν θα παίζουν Netflix μια από αυτές είναι και η δίκη μου wind vision. Τι παίρνουμε τώρα για να συνεχίσουμε να έχουμε Netflix σε 4Κ; Θέλω να είναι συμβατό με όλα καθώς έχω prime, eon, COSMOTE tv, apple, disney. Ευχαριστώ
  11. Αν είσαι χρήστης AirPods μαζί με Apple Watch το Apple Music δυστυχώς κρασαρει το iPhone σε τυχαίες στιγμές και το κάνει επανεκκίνηση. Νόμιζα ότι το πρόβλημα το είχε η συσκευή μου και άλλαξα συσκευή και κάνει το ίδιο. Εν τέλη αγόρασα και 3η συσκευή και κάνει ακριβώς το ίδιο. Με μια απλή αναζητηση βρήκα ότι υπάρχει bug στο Bluetooth από το iOS 16 και δεν το έχουν φτιάξει ακόμα κι επηρεάζει χιλιάδες χρήστες 😕 με βλέπω να μετακομίζω στο Spotify
  12. gherudos

    PS5 Portal

    Μπήκα μόνο για να πω να αγιάσει το στόμα του σε όποιον πρότεινε να απενεργοποιήσουμε το WiFi από το router και να συνδέσουμε ένα mesh WiFi. Δεν είχα καταφέρει ποτε να παίξω remote play από καμία συσκευή στο σπίτι. Γι αυτό το λόγο δεν αγόρασα το portal θεωρώντας ότι θα μου είναι άχρηστο αφού δεν δουλεύει σωστά τουλάχιστον σε μένα. Προς μεγάλη μου έκπληξη πλέον μπορώ να παίζω remote play από το iPhone μου σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού χωρίς να κολλάει και να κλείνει. Ευχαριστώ!
  13. Καλά εντάξει δεν έχει ξαναγίνει! Έβαζα το switch με τη θήκη του και περίμενα να δώσει σήμα στην τηλεόραση 😛 μόλις το έβγαλα από τη θήκη ως δια μαγείας το σήμα επανήλθε. Αισθάνομαι χαζός αχαχαχαχ
  14. Καλημέρα συμφορουμίτες! Το Nintendo switch v2 του μικρού μου (ο οποίος έχει γενέθλια σε λίγες ημέρες) δεν δίνει ξαφνικά σήμα στην τηλεόραση. Δοκίμασα άλλο καλώδιο hdmi, άλλη τηλεόραση, τον φορτιστή του switch lite της κόρης μου και δεν δίνει σήμα με τίποτα. Φορτίζει όμως. Δεν γνωρίζω κάποιον κοντά μου που να έχει switch για να δοκιμάσουμε το deck του για να δω αν φταίει το deck ή η μητρική. Αν φταίει το deck απλά θα αγοράσω ένα και θα μπορεί να παίξει το Mario party με τους φίλους του και το super Mario wonder deluxe που θα του δώσω στα γενέθλια του! Αν είναι κάποιος από Ηράκλειο Κρήτης και μπορεί να βρεθούμε για 1 λεπτό του δώσω το switch του υιού μου να το βάλει στη δίκη του βάση να μου πει απλά αν δίνει σήμα στην τηλεόραση.
  15. Αν το αγοράσατε μεταχειρισμένο έχει δηλωθεί ήδη ο σειριακούς αριθμός και δεν θα παραλάβετε ποτέ. Εγώ παρέλαβα μέσα σε 1 μήνα από όταν έκανα την αίτηση.
  • Δημιουργία νέου...