Προς το περιεχόμενο

kirileman

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    10.372
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    6

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

30.909 προβολές προφίλ

kirileman's Achievements

  1. Οκ. Σε μένα, πάντως, έγιναν όλα τάχιστα.
  2. Αυτό μόνο στο online; Γιατί με το Enter δεν είχα κανένα πρόβλημα, ενημερώθηκα απλώς -και γραπτώς- ότι εντός 6μηνου πρέπει να βγάλω νέο.
  3. Welcome MyHomeEnter. Μη ρωτάτε γιατί όχι Online. Δε θέλω πάγιες εντολές.
  4. Αυτό σε κάποιο άλλο σύμπαν. Στο δικό μας κόσμο, οι μεσίτες 99 στις 100 περιπτώσεις προσπαθούν να ρίξουν τη φουσκωμένη τιμή του ιδιοκτήτη, γιατί από σπίτι που δεν πουλιέται/νοικιάζεται τι αμοιβή να πάρεις; Όσο μένει απούλητο/ξενοίκιαστο ο μεσίτης μπαίνει μέσα. Η δε διαφορά στην αμοιβή του είναι ελάχιστη. Αύξηση 10.000 ευρώ στην τιμή πώλησης του ακινήτου μεταφράζεται σε αύξηση 200 ευρώ στην αμοιβή του μεσίτη. Θα ρισκάρει πχ τις 2.000 για να πάρει 200 ευρώ παραπάνω, αν και όταν τα πάρει; Το ζητούμενο, λοιπόν, είναι να πουληθεί από εκείνον το ακίνητο σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα, να πληρωθεί και να πάει στο επόμενο. Δε φταίει κανείς, εγώ φταίω που ρωτάω. Γενικά, εδώ έχουμε άλλη μια περίπτωση συζήτησης μεταξύ ατόμων που καταθέτουν αυτά που γνωρίζουν και ατόμων που λένε αυτά που φαντάζονται. Αυτά που φαντάζεστε δεν έχουν καμία αξία, επειδή ακριβώς ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας και όχι στον πραγματικό κόσμο. Φιλικά.
  5. Τι εννοείς με το "τα μαθαίνουν οι μεσίτες και αναδιαμορφώνουν τις τιμές";
  6. Από πού είναι αυτή η εικόνα; Απαντώ ο ίδιος: Από σπιτόγατο Επόμενη ερώτηση: Πόσα ακίνητα είναι αυτά; Πωλήσεις κατοικιών: Θεσσαλονίκη - Δήμος | Spitogatos
  7. Κάνω αίτημα για μεταφορά από άλλο πάροχο. Τι εννοούν με την αποδοχή μεταφοράς χρεωστικού ή πιστωτικού υπολοίπου στον ίδιο ΑΦΜ; Έχω άλλη ενεργή παροχή (κοινόχρηστη) στον ΑΦΜ μου η οποία πληρώνεται κανονικά.
  8. Κάπου θα έχει απαντηθεί, αλλά ξαναρωτάω, ποιους επεξεργαστές υποστηρίζει;
  9. kirileman

    Φωτογραφίες Μεσίτη

    Αν προβλέπεται από το μισθωτήριο, ναι. Τώρα βέβαια, δεν έχω δει μισθωτήριο να προβλέπει τη φωτογράφιση. Επισκέψεις για υποδείξεις του ακινήτου σε υποψήφιους αγοραστές πολλές φορές.
  10. Κλειστή θέση στάθμευσης ήταν, δεν μπορείς να κάνεις κάτι αν η μετατροπή πραγματοποιήθηκε πριν από το 2011, θα το έχουν τακτοποιήσει ή θα το τακτοποιήσουν (εκτός του μπάνιου που αναφέρει ότι κατασκευάστηκε ως επέκταση σε κοινόχρηστο τμήμα της pilotis, εκεί μπορείς).
  11. Ρηχό μου φαίνεται και δεν έχει καταφέρει να με κάνει να δεθώ με τους χαρακτήρες. Δηλαδή, να κι αν πεθάνουν, να και αν δε πεθάνουν. Είμαι στο 6ο επεισόδιο.
  12. Έως τέλος Σεπτεμβρίου η παράταση για προκαταβολή και έως το τέλος του '24 το οριστικό συμβόλαιο. Μέχρι τον Σεπτέμβρη περιμένουμε έναν μικρό χαμούλη. Μετά θα παίξουν μόνο οι αλλαγές χρήσεις, όπως διαφαίνεται. Τα υπόλοιπα δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον για τους ξένους.
  13. Υπηρεσίες κοινής ωφέλειας λέγονται. Κατά συνέπεια, δε νομίζω ότι θα βρεις το -όποιο- δίκιο σου, σε περίπτωση που το διεκδικήσεις δια της νομικής οδού.
  14. Ενδιαφέρον το τρέιλερ, αλλά θα προτιμήσω να δω τον άλλον στον τικ τοκ που κυνηγάει τον δαίμονα στο μπαλκόνι του. Νομίζω ότι έχει καλύτερες ερμηνείες.
  • Δημιουργία νέου...