Προς το περιεχόμενο

moshelas

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    199
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με moshelas

  • Ημερομηνία γέννησης 04/09/1981

ΑΛΛΑ

  • Απασχόληση
    chemist

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

moshelas's Achievements

  1. moshelas

    Euroleague TV συνδρομή (Νέο)

    Καλημέρα, απο την Πέμπτη τρώω το παρακάτω άκυρο απο τη σελίδα της euroleague tv. Όταν μπαίνω με οποιαδήποτε συσκευή απο τη διεύθυνση του σπιτιού μου (web & app). Με VPN τουρκίας πάλι έφαγα άκυρο. Με 4G βλέπω οτι με βάζει κανονικά. Παίζει να με έχουν μπλοκάρει λόγω του τούρκικου account?
  2. παρέλαβα και εγώ. Συμπαθητική φάτσα, με μια κινέζα να μιλάει συχνά οταν πατάω το κουμπί. Υποδεέστερος ήχος από τα ηχεία του jumbo των 10ευρώ. Δεν αξίζει τον κόπο δυστυχώς....
  3. moshelas

    Βάψιμο MDF

    Συνήθως οι επαγγελματίες (επιπλάδες , κουζινάδες κλπ), βάφουν με πιστόλι 2 χέρια λευκό υπόστρωμα δυο συστατικών (surfacer). Στο σοκορο ριχνουν αρκετά "ψιλά" χεράκια και έτσι καλύπτει την ανομοιογένεια που περιγράφεις. Την επόμενη τρίβουν και βάφουν χρωματιστή λάκκα δυο συστατικών.
  4. moshelas

    Προβλημα με start-stop

    Φοραγε varta agm l3 vrla 760a
  5. moshelas

    Προβλημα με start-stop

    Είχα το ίδιο πρόβλημα με Citroen C4 του 2016. Το s/s σταμάτησε να λειτουργεί όταν η μαμίσια μπαταρία είχε αρχίζει να παλιώνει.Η επόμενη μπαταρία, παρότι AGM (βέβαια μάρκα όχι γνωστή) δεν λειτούργησε ποτέ το s/s. Την περασμένη βδομάδα έβαλα μια EFB s/s μπαταρία (150ευρώ - όχι AGM) και παίζει κανονικά το s/s. Μου είπε ο μπαταριάς οτι η άλλη δεν ήταν ευρωπαική και δεν είχε barcode κλπ κλπ. Γενικά το s/s στα citroen είναι πολύ ευαίσθητο και λειτουργεί κάτω απο συγκεκριμένες συνθήκες.
  6. Οι κατατάξεις αλλάζουν κάθε χρόνο. Δεν υπάρχει λόγος σε απασχολεί σήμερα αυτό. Ούτως η αλλιώς μέχρι να πάρεις πτυχίο θα έχεις αλλάξει τρόπο σκέψης, θα έχουν αλλάξει οι προτεραιότητες σου, γενικά θα είσαι άλλος άνθρωπος. Ο προγραμματισμός που πας να κάνεις είναι πολύ μακροπρόθεσμος και η μεταβλητότητα μεγάλη. Χαλάρωσε, πήγαινε να περάσεις καλά και να μάθεις καλή Χημεία.
  7. Καλημέρα, μια χαρά σχολή είναι. Σε 5 χρόνια που θα βγείς στην αγορά εργασίας θα έχει ξεχαστεί οτι ήταν παλιά ΤΕΙ. Έχει πέσει αρκετό χρήμα. Τα εργασιακά δικαιώματα είναι ίδια με τα υπόλοιπα Χημικά. Μη μπλέκεις με κατατάξεις μεταπτυχιακά κλπ απο τώρα. Πήγαινε, δές εαν σου αρέσει το αντικείμενο και προχώρα.. Τα υπόλοιπα θα έρθουν στην πορεία.
  8. ξεκίνα με τα διαθέσιμα κιτ ώστε να πάρεις μια πρώτη γεύση και εμπειρία. Προτείνω να ξεκινήσεις με κιτ (συμπύκνωμα σε κονσέρβα) και σε δεύτερο χρόνο να πας σε βύνες και λυκίσκους... Επίσης δες τις θερμοκρασίες αυτή την περίοδο που είναι πάνω απο 25 βαθμούς, ενδέχεται να επηρεάσει την ποιότητα της ζύμωσης.
  9. Καλησπέρα. Ο χημικός έχει την τύχη να μπορεί να δουλέψει σε αρκετούς κλάδους. Τρόφιμα , φάρμακα, καλλυντικά , βιομηχανία , αναλύσεις , εκπαίδευση κλπ. Στη φάση που είσαι (3ο ετος) θεωρώ οτι πρέπει να επενδύσεις στα soft skills. Φαντάσου πως σε κάθε υποψήφια δουλειά , θα πρέπει να περάσεις απο συνεντεύξεις (αρχικά με τύπους HR-ίστες - δίχως επιστημονικό bg) και να τους πείσεις οτι μπορείς να ενταχθείς απροβλημάτιστα στο δυναμικό τους. Θα σου πρότεινα να επενδύσεις εκεί. Παρακολουθησε το παρακάτω βιντεο.
  10. Καλημερα. Αγορασα το redmi 9 (3/32) απο το banggood πριν 1 μηνα με EU priotity line και shipping insurance . Ηρθε στις 25 μερες σπιτι με acs! Πρώτη φορα που γινεται κάτι τετοιο. Μέχρι τώρα , ερχόταν χαρτακι σπιτι (Αθηνα) κ πήγαινα ΕΛΤΑ να παραλάβω.
  11. moshelas

    Kατσαριδες-λυση?

    καλημέρα, από τη δική μου εμπειρία σε μονοκατοικία , καλύτερη λύση είναι ψέκασμα με εντομοκτόνο τύπου FENDONA περιμετρικά του σπιτιού δυο φορές το χρόνο (Μάρτιο και Νοέμβριο) και ζελεδάκι σε φρεάτια και σχαράκια. Στην αρχή έπαιρνα ζελεδάκι από το φαρμακείο αλλά πλέον αγοράζω μια συσκευασία που γράφει ΤΑΡΑΚΑΝΟΒ , Ρωσικής προέλευσης και το βρίσκω στην Αθηνάς (κέντρο Αθήνας) , σε λαϊκές ή σε μαγαζιά που πουλάνε Ρώσικα προϊόντα. Κοστίζει 3-4 ευρώ και περιέχει περισσότερο υλικό. Δεν θα το έβαζα μέσα στο σπίτι γιατί δεν ξέρω τι ακριβώς περιέχει.
  12. Χημικοι απο ΙΕΚ δεν βγαινουν. Το Χημικο ειναι μια σχολη που εχει ευρυ πεδιο γνωσης και εφαρμογων. Το γεωπονικό εχει πιο συγκεκριμένο αντικειμενο , αρα σε περιοριζει στις επιλογές εργασίας και ειναι πενταετες με οτι αυτο συνεπάγεται. Δε νομίζω οτι το επιπλεον ετος σπουδων θα το καρπωθεις με καποιο τροπο στην αγορα εργασιας. Καλύτερα 4ετες + ενα χρονο master σε ενα πιο εξειδικευμένο αντικείμενο.
  13. δεν πας σε πλαστικο χρωμα για πορτα. Βαλε λάκκα νερού λευκη (ρολο , πινελο) και θα εισαι μια χαρα. Εαν εχεις δυνατοτητα για πιστολι (εξωτερικος χωρος διχως σκουπιδια) τοτε βαλε λάκκα νερού 2 συστατικών και δεν θα ξανασχοληθείς. πάρε πλαστικό χρώμα Α' ποιότητας κάποιας γνωστής εταιρίας. Σε -γενικές γραμμές- η πρώτη ποιότητα σε όλες τις μεγάλες εταιρίες είναι ίδια. Γνώμη μου είναι ότι δεν αξίζει να δώσεις περισσότερα χρήματα για σατινέ.
  14. 1) Το παρακολουθείς όποτε θές εσύ. 2) Αξίζει πολύ! Διάλεξε courses με πολλές αξιολογήσεις και ψηλό βαθμό. 3) Συνήθως παίρνεις πιστοποιητικό που μπορείς να το βάλεις σε cv , linkedin κλπ. 4) Δέν ξέρω
  15. παχύμετρο ζητάς... κάτι τέτοιο https://www.ebay.com/itm/Portable-Paint-Film-Meter-Tester-Coating-Measure-Thickness-Gauge-Digital-Display/173556778084?hash=item2868ca4464:m:mn49dkE1dHL2Sb178wK35vA:rk:1:pf:0
  • Δημιουργία νέου...