Προς το περιεχόμενο

arrwstos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    84
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Rhodes, Greece

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

arrwstos's Achievements

  1. Xαιρετω την παρεα. Μια βοηθεια παρακαλω απο παιδια που εχουν τον παραπανω συνδυασμο, ποιες μνημες να βαλω ωστε να μου παιξουν απευθειας με ρυθμιση στο XMP Profile της μητρικης στα 3200 χωρις πολλα πολλα? Εχω διαβασει τα καλυτερα για τις CRUCIAL BALLISTIX αλλα ειναι δυσευρετες. Επισης πολλοι βαζουν αυτες G.Skill RipjawsV 16GB DDR4-3200MHz (F4-3200C16D-16GVKB). Αν υπαρχει καποιο σετακι δοκιμασμενο στο ιδιο συστημα στα 3200 ή και παραπανω με XMP παρακαλω οπως δωσετε τα φωτα σας. Ευχαριστω πολυ!
  2. arrwstos

    Αγορα QNIX 27" 2560x1440p

    Συμφωνω. Αυτο συμβαίνει διότι η glossy edition ειναι out of stock ή δεν παράγεται πια και αυτος που εκανε το review στις φώτο δείχνει την tempered glass edition που η αληθεια ειναι οτι εχει πανω απο το panel μια στρώση τζαμιού αλλα στην ουσια απο κάτω ειναι μια matte έκδοση και αυτο μονο χειρότερα κανει τα πράγματα.
  3. arrwstos

    AMD Radeon

    Φίλε The_Blade και εγω απο εκεί την τσίμπησα χθές. Ελπίζω να μην πέσουμε σε καμιά ελλαττωματική γιατι πολλά διαβάζω (black screen issue). Τουλάχιστον θα μπορούμε απο εδω να μοιραστούμε τις εμπείριες μας.
  4. arrwstos

    AMD Radeon

    Για δες αυτο το video http://www.youtube.com/watch?v=HP73edpQwgc
  5. arrwstos

    AMD Radeon

    Καλορίζικη φίλε! Απο coil whine πως πάει? Kάποια παλικάρια που πήραν την Gigabyte 290x είχαν παράπονα απο τον θόρυβο (coil whine) o οποίος είναι πολύ ενοχλητικός.
  6. arrwstos

    Call of Duty: World at War [PC]

    Παιδια καποιος που να εβαλε το patch 1.2 να μου πει οταν τρεχει το παιχνιδι εαν στο μενου κατω δεξια του γραφει 1.2 , γιατι εμενα μου γραφει 1.0.1054. Ευχαριστω!
  7. arrwstos

    Company of Heroes

    Δεν χρειαζεται το αυθεντικο και με αντιγραφο παιζει μεσω hamachi. Για online σε servers θες το αυθεντικο. Οσο για το patch που λες πρεπει να εχετε ολοι την ιδια version του patch.Η νεοτερη που εχει κυκλοφορησει ειναι η εκδοση 1.5.
  • Δημιουργία νέου...