Προς το περιεχόμενο

peterhammill

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    80
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

peterhammill's Achievements

Experienced

Experienced (12/15)

  • Αφοσιωμένος
  • 10 Classifieds
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. OK. Θα το κυνηγήσω. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
  2. Ευχαριστώ πολύ. Το έκανα και βλέπουμε. Δεν έχω παραλάβει την παραγγελία. Είναι σε φάση συλλογής προϊόντος ακόμη. Απλά την προπληρωσα ο χαζός. Θα δούμε. Ευχαριστώ τα παιδιά για την βοήθεια. Θα παραγγείλω το lenco.
  3. Το Public δυστυχώς δεν επιστρέφει χρήματα αλλά τα μετατρέπει σε δώρο επιταγή για επόμενη αγορά οπότε καταλαβαίνεις ότι δεν λέει. Τεσπα δεν χάθηκε ο κόσμος. Ευχαριστώ για την απάντηση.
  4. Ο nikoskon έχει απόλυτο δίκιο. Δυστυχώς παρασύρθηκα από το αρχικό post και έβαλα παραγγελία για το Audio-Technica. Το πήρα στα 167 μέσω μιας μικρής έκπτωσης στα Public. Έχω και το Technics dl-1200 τριάντα χρόνων πικάπ το οποίο εννοείται δουλεύει άψογα αλλά λόγω ηλικίας και χρήσης έχει σπάσει το καπάκι του και σκέφτηκα να πάρω ένα νεότερο μηχάνημα. Το lenco είναι όντως ευκαιρία. Την πάτησα σαν αρχάριος αλλά δεν είναι και το χειρότερο στην κατηγορία των φθηνών. Γενικά οι κριτικές στο δυαδικτυο επικεντρωνονται στην φθηνή κατασκευή. Ακουστικά γράφουν ότι παλεύεται.
  5. Το καλύτερο χαρακτηριστικό του honor 10 είναι αδιαμφισβητητα το υπέροχο χρώμα και η κάμερα του. Πραγματικά υπέροχο. Στο δικό μου κινητό το οποίο είναι one plus 5t το μόνο που δεν μου αρέσει είναι πως είναι οπτικά αδιάφορο.
  6. peterhammill

    Αλλαγη δισκου σε imac

    Ειμαι βεβαιος οτι εχεις iMac 2011 μοντελο.Σε πληροφορω πως αυτη η σειρα για κακη μας τυχη αποφασισε η Apple να βαλει δισκους με custom firmware και επιπλεον καλωδιωση που ελεγχουν τη θερμοκρασια του δισκου.Αυτο σημαινει πως αν πας να αλλαξεις σκληρο γιατι σου χαλασε.γιατι θελεις να βαλεις sata 3 (εχουν sata 2 απο μαμα σε μητρικη sata 3 οι τυποι),γιατι θελεις ssd,γιατι θελεις πιο μεγαλο δισκο απο 500 GB που εχεις για παραδειγμα τοτε πρεπει να πλερωσεις τα κερατιατικα της αντιπροσωπειας.Για να το αποφυγεις ο μονος τροπος ειναι με το hddfancontrol που προτεινε ο χρηστης atheatos παραπανω, το οποιο κοστιζει αρκετα και επισης ειναι software λυση στο προβλημα αφου δυστυχως ΔΕΝ περναει το μηχανημα το hardware test της Apple που βρισκεται εγκατεστημενο σε ενα απο τα dvd που εχει στο κουτι του ο υπολογιστης κατα την αγορα.Πατωντας το D στην φαση της εναρξης κανει τεσταρισμα το hardware για προβληματα και θα σου βγαλει σφαλμα σκληρου δισκου.Παρολα αυτα ειναι ισως η μοναδικη λυση σου αυτη τη στιγμη εκτος κι αν τον αλλαξες το δισκο στην αντιπροσωπεια οποτε το πας πισω και απαιτεις αλλαγη με δισκο της μητρικης εταιρειας με σωστη καλωδιωση και προγραμματισμο αυτου.Τσεκαρε και αυτο το αρθρο στα αγγλικα. http://www.macworld.com/article/1159956/imacharddriveupgrade.html
  7. peterhammill

    Αγορά Solid State Drive

    Μπηκε στην κουβεντα το βαρυ πυροβολικο του insomnia.Εχετε δικιο.Με πεισατε κι εμενα.
  8. peterhammill

    Αγορά Solid State Drive

    Ευχαριστω για την φιλοφρονηση.Δυστυχως σαν κι εμενα εχει πολλους σε αυτη τη χωρα και μαλλον θα δημιουργησουν πολλα προβληματα στο αμεσο μελλον...
  9. peterhammill

    Αγορά Solid State Drive

    Εγω παω νηπιαγωγειο ακομα και θα διαλεγα το παλιοτερο μοντελο αφου στο σπιτι που μενω ο ΟΤΕ δεν βαζει internet και πρεπει να μετακομισω.Εν τω μεταξυ ο τυπος που εκανε την αρχικη ερωτηση μας εχει γραψει στα παλαιοτερα των υποδηματων του.Ας κανει την επιλογη του γνωστη γιατι περι ορεξεως...
  10. peterhammill

    Αγορά Solid State Drive

    Στο τελευταιο συμφωνουμε πληρως. Το απαγορευτικο οριο ομως δεν ειναι σε μια πινακιδα αλλα στον εγκεφαλο του BMW και δεν σε αφηνει να πας πανω απο 130 ακομα και σε autobahn...
  11. peterhammill

    Αγορά Solid State Drive

    Εγω ο παρεξηγιαρης εχω βαλει στο εν λογω μηχανημα macbook unibody late 2008 kingston ssd v100(πολυ κατωτερος σε επιδοσεις απο vertex 2-3) και εχω δει ενα μηχανημα να πεταει με 90 ευρω.Τι μου λες τωρα για ξεστοκαρισμα?Δεν υπαρχει λογος να ασχοληθεις με ssd sata 3 σε ενα παλιοτερο μηχανημα αφου ουτως η αλλως θα τον πληρωσεις ακριβοτερα.Δεν υπαρχει περιπτωση αν το πουλησεις να καθεσαι να αλλαζεις σκληρο αφου προσθετει σιγουρα στην αξια του.Με τα λεφτακια που θα τσιμπησεις παιρνεις ενα νεο εργαλειο και του βαζεις οτι θα ειναι τοτε στη μοδα.Τι να κανω τις διπλασιες επιδοσεις αμα εχω φρενο μισοπατημενο?
  12. peterhammill

    Αγορά Solid State Drive

    Καταρχην που διαβασατε οτι ο χρηστης θελει να αγορασει αλλο μηχανημα? Ρωτησε γι αυτο που εχει και του απανταω απλα για την συγκεκριμενη περιπτωση.Η διαφορα σε χρηματα μεταξυ vertex 2 και 3 ειναι σημαντικη αφου πλεον ο 2 εχει φτηνυνει αρκετα.Μου φαινεται νομιζετε πως ολοι στο forum ειναι σαν κι εσας που αλλαζετε τα μηχανηματα σαν τα πουκαμισα. Δεν υπαρχει κανενας λογος να δωσεις χρηματα για κατι τωρα με σκοπο να το χρησιμοποιησεις πληρως σε 1-2 χρονια αφου πολυ απλα τοτε θα εχει βγει προιον ΠΟΛΥ καλυτερο.Το macbook τοτε θα εχει πωληθει οπως ειναι επιπλωμενο.Αυτα panos2000gr.
  13. peterhammill

    Αγορά Solid State Drive

    Vertex 2 οχι 3 γιατι το mac που εχεις υποστηριζει μονο sata 2 συνδεση σκληρου οποτε ο 3 που ειναι νεας γενιας δεν θα σου χρησιμευσει στο θεμα ταχυτητας αφου θα λειτουργει φρεναρισμενος απο το συστημα.Ουτως η αλλως θα δεις τεραστιες διαφορες με ssd σε ταχυτητα μηχανηματος.Ειχα ενα τετοιο και του ειχα βαλει Kingston 64 Gb Sata 2 SSD και πηγαινε φετες!
  14. peterhammill

    Κυκλοφόρησε το iOS 4.3

    Ευτυχως οι μαγκες βρηκαν τροπο να ενεργοποιηθει το multigesture menu στα settings του iPad. http://www.engadget.com/2011/03/14/how-to-enable-multitasking-gestures-in-ios-4-3/ Το μονο που χρειαζεται ειναι 5$ για το XCode που ξεκλειδωνει και τη ρυθμιση χωρις να εισαι developer.
  15. peterhammill

    Κυκλοφόρησε το iOS 4.3

    Ενω ειχαμε δει στην 4.3 beta ενεργοποιηση multigestures για το iPad τελικα στην final οι κυριοι στο Palo Alto CA δεν ηθελαν να μας το δωσουν.Τι να πεις τωρα? Απαξιωμενη κατασταση.Ειμαι και fan τρομαρα μου!
  • Δημιουργία νέου...