Προς το περιεχόμενο

magicmixball

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    23
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με magicmixball

magicmixball's Achievements

  1. Καλησπερα θελω να παρω το κιτ της Starlink απο Κωτσοβολο και η ενεργοποιηση να γινει σε μεταγενεστερο χρονο λογω οτι δεν εχω ακομα ρευμα σε νεα κατοικια, μιας και το εχουν προσφορα μιση τιμη απο το Gen3 που εχει βγει και φυσικα δεν περισσευουν λεφτα. Εχω κανει αιτηση στο ΔΕΔΔΗΕ και περιμενω να μου βαλουν το ρολοι. Αυτο ισως παρει ακομα 2 μηνες. Μπορω να το ενεργοποιησω αργοτερα χωρις να αρχισει η χρεωση εφοσον το παρω απο μεταπωλητη; Ο ΟΤΕ θελει 600€ για να μου περασει καλωδιο και κολωνα (50μ καλωδιο) για να εχω θεωρητικα VDSL 50Mbps απο Αστικο Κεντρο και η αποσταση του καλωδιου ειναι περιπου 350μ αν και το Α/Κ ειναι απεναντι ακριβως στα 50μ, επομενως μιλαμε για ταχυτητες για κλαμματα οπως ρωτησα και τον γειτονα που ειναι στον ιδιο κατανεμητη ΟΤΕ που θα παρω και εγω. 30mbps πιανει αυτος με προβληματα αποσυνδεσεων κτλ.
  2. Πηρε η γυναικα μου το Xiaomi Note 8T (4gb ram, 64 gb εσωτερικη) ταχυτατο και 1080 x 2340 pixels οθονη. Στο σκρουτζ στα 155€. Νομιζω ειναι καλυτερο απο το Α3. Δες στα specs του και αποφασισε.
  3. Και εμενα απο 27/10/2019 μεσω Τουρκιας (ebay) ηρθε χτες. Το ειχα για χαμενο.
  4. Στην φορτιση την εχεις εκει μου φαινεται;
  5. Εμενα παντως Αμστερνταμ την κοιταγαν καλα καλα με ενα εργαλειο σαν μεγενθυντικο φακο οταν βγηκα απο το αεροπλανο. Εχω την φρεσκια σχετικα (απο 2010) με τους λατινικους απο εκτυπωτη. Αν θεωρειτε χαλια τις δικες μας που να δειτε και τις Ιταλικες. Ουτε πλαστικοποιηση δεν εχουν και ειναι σαν βιβλιαρακι. Ασε που δεν βγαζεις ακρη τι λενε γιατι ειναι ολη στα Ιταλικα. Πηγαινε στο Μεταφορων ή σε ενα ΚΕΠ να κανεις αντικατασταση λογω φθορας στο υπηρεσιακο αντιγραφο που εχεις (το ασπρο το χαρτι).Ειναι δωρεαν. Εδω και 2 χρονια βγαζουν τα πρασινα παλι. Δεν ειχαν για μια 3 ετια και, εντυπα πρασινα λογω κρισης.
  6. Απλα μαυριστε τους και μην πατε στις συναυλιες τους οταν εχουν ως ορο να παραδωσεις το κινητο σου. Τι καθοσαστε και αναλωνοσαστε στην τελικη εμεις τους πληρωνουμε. Για να δουμε τι θα κανει η κυρα Αλισια και οι λοιποι αν αντι για 20,000 κοσμο εχουν 3,000
  7. Το εχω παρει για την γυναικα μου απο την Πρωτοχρονια.(Expansys). το κινητο παει σφαιρα .Η μπαταρια κραταει 2 μερες μπορει και 3 με απλη χρηση( η γυναικα μου παιζει παιχνιδια κυριως και λιγο σερφαρισμα. Το λιωνει ομως στα τηλεφωνα.) Πηρε αναβαθμιση σε κιτ κατ μεσα στον Ιανουαριο. Κανενα προβλημα μεχρι στιγμης. Απλα δεν ειχε μεσα φορτιστη και ακουστικα αλλα μικρο το κακο. Σκεφτομαι σοβαρα να παρω και εγω το 16αρι ως αντικαταστατη του LG Optimus 2x που εχω.
  8. Δυστυχως ομως στην τιμη του 128GB παιρνεις εναν Samsung Evo πχ 120αρι με μικροτερες sequential ταχυτητες (~500MB/s) παρομοια I/O 's και σου μενουν και 100€. Επομενως ιδεα μου ειναι οτι καλυτερα η προταση της Plextor θα μπορουσε να ειναι και φτηνοτερα.
  9. Με το συμπαθειο κιολας αλλα δεν βλεπω να εχει τιποτα στη σελιδα του το παιδακι.Εκτος και αν βλεπω κατι αλλο. Κατα τα αλλα μπραβο του με αυτο που ασχολειται και μακαρι να προοδευσει. Εμενα μου φαινεται σαν αλλο ενα θεμα, που εδωσαν χωρις ιδιαιτερο λογο οι δημοσιογραφοι, δημοσιοτητα και εμεις οι υπολοιποι ασχολουμαστε περισσοτερο απο οτι πρεπει.
  10. magicmixball

    Firefox 24 για Android και το desktop

    Τον εχω βγαλει εδω και καιρο γιατι κολλαγε αρκετα.Εχω πλεον τον Next browser και παει σφαιρα.
  11. Εμενα στη Ροδο λογω μετακομισης απο μια περιοχη στην αλλη ημουν 2 μηνες χωρις τηλεφωνο και ιντερνετ γιατι δεν εβρισκαν λεει το σπιτι. Μετα απο απειρα τηλεφωνα στη Forthnet και φυσικα πεισμα για να μην τους κανω την χαρη και ζητησω νεα γραμμη απο ΟΤΕ (και την πληρωσω επιπλεον) και μετα να γινει Forthnet οπως μου προτειναν απο το καταστημα ξαφνικα με βρηκαν. Ακολουθησαν οπως μου ελεγαν απο το τηλεφωνικο κεντρο της forthnet 4 αιτηματα προς ΟΤΕ. Μεχρι που ειπα να παω απο τους τεχνικους να τους δωσω απο google earth εκτυπωση που ειναι το σπιτι (επι Εθνικης οδου και ο σπιτονοικοκυρης εχει ΟΤΕ).
  12. Εγω εχω ριξει ενα Intel 40Gb SSD και 1,5Gb ram σε ενα aspire one και με τα 7αρια παει σφαιρα. Ειχα βαλει και 8 επαιζε σαφως καλυτερα αλλα κατι εγινε και εμεινε και δεν ξανασχοληθηκα. Καποια στιγμη θα τα ξαναβαλω. Την εχω κανει πειραματοζωο την γυναικα μου που το εχει αλλα της αρεσει. Πηρα και μια τουμπανο μπαταρια απο ebay και ολα καλα προς το παρον.
  13. Εμενα φιλε δεν εχει καν το cbwbhp2j.default\plugins που αναφερεις αλλα εκανα δουλεια μετα απο λιγακι ψαξιμο στο νετ με το http://www.interoperabilitybridges.com/html5-extension-for-wmp-plugin
  14. Για τα αλλα δεν εχει βιντεοκλησεις;;;; Εχω το LG Optimus 2x εκανα αναβαθμιση αλλα δεν βλεπω πουθενα να αναφερει για βιντεοκλησεις.
  • Δημιουργία νέου...