Προς το περιεχόμενο

shodan

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.615
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με shodan

  • Ημερομηνία γέννησης 26/11/1983

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    http://www.nihl.gr

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    I live in the shadows...

ΑΛΛΑ

  • Βιογραφικό
    @V3n93r!
  • Τοποθεσία
    I live in the Shadows...
  • Ενδιαφέροντα
    Computers, Cell phones, APMS5, Internet n some other boring things...
  • Απασχόληση
    A humble salesman...

Πρόσφατες Επισκέψεις

10.165 προβολές προφίλ

shodan's Achievements

  1. Χοντρικά αυτού του τύπου τα στικ χρησιμοποιούν μαγνήτες για να αντιλαμβάνονται την κίνηση και όχι ελάσματα όπως τα κλασσικά. Το μεγαλύτερο θετικό είναι πως δεν παρουσιάζουν το κλασσικό drift.
  2. Έχεις δίκιο. Είναι στη λίστα μου να τη δω και εγώ και δεν το ήξερα. Έψαξα και στα γνωστά στέκια υποτίτλων και δυστυχώς ούτε εκεί έχουν βγάλει για τα υπόλοιπα.
  3. Στο amazon δεν είναι διαθέσιμη για τη χώρα μας. Ούτε και καμία άλλη μεγάλη πλατφόρμα την έχει διαθέσιμη από ότι βλέπω με μια γρήγορη αναζήτηση. Μόνη σου επιλογή το stremio.
  4. Καλημέρα. Είναι σύνηθες φαινόμενο με ψηστιέρες και φουρνάκια. Έχει συγκεντρωθεί υγρασία στην αντίσταση λόγω αχρησίας. Αν μπορείς να βρείς πρίζα εκτός ρελέ ή να βγάλεις εκτός το ρελέ προσωρινά την βάζεις να κάψει για ένα 5-10λέπτο πάντα με επίβλεψη και θα είσαι οκ. Εναλλακτικά σε κάποιο τοπικό service μικροσυσκευών να ρίξουν μια ματιά.
  5. Καλημέρα. Μέχρι τώρα λειτουργούσε ο ήχος από άλλη συσκευή; Πχ είχες συνδεδεμένο κάποιο dvd στο συγκεκριμένο hdmi; Δοκίμασε και άλλο καλώδιο hdmi μήπως έχει θέμα αυτό που έχεις.
  6. Καλημέρα. F&U εννοείς μάλλον. Ποιο μοντέλο είναι; Είναι android TV ή απλά smart; Αν είναι απλά smart τότε δεν έχει play store. Αν είναι android TV θα το βρεις στην αρχική οθόνη το εικονίδιο ή ίσως χρειαστεί να πας τέρμα δεξιά στη λωρίδα εφαρμογών και να το προσθέσεις με "+". Εναλλακτικά θα πας Ρυθμίσεις > Εφαρμογές > Εφαρμογές συστήματος για να το εκκινήσεις από εκεί.
  7. shodan

    Προτάσεις βιβλίων

    Καλύτερα να μην ψάξεις να δεις πόσο χρεώνουν την Οργή του Κινγκ.
  8. Εγώ δεν το δοκίμασα ακόμα αλλά φαίνεται στιβαρή κατασκευή και πέρασε και το τεστ επαλήθευσης της Baseus. Τώρα πόσο θα αντέξει δεν ξέρω.
  9. Thanks TS, μαζί με κάποια coins 14,08€ μου βγήκε. Τώρα αν θα αντέξει ή θα τα παίξει μετά από 1 μήνα κανείς δεν ξέρει. Το κατάστημα είναι ανοιχτό από το 2019 και αν ισχύει αυτό που γράφει έχει πουλήσει 5000+ κομμάτια..
  10. Στο cdkeys > My orders να τσεκάρεις. Θα στο εμφανίσει.
  11. Καλημέρα. Η Lenovo έχει ένα πολύ ωραίο σύστημα αναζήτησης ανταλλακτικών. Βάλε το σειριακό ΕΔΩ και θα σου βγάλει τη λίστα με τα pn των μερών του υπολογιστή. Χάλασε όντως το βύσμα όμως, γιατί οπτικά φαίνεται οκ, ή μήπως κόπηκε το καλώδιο τροφοδοσίας;
  12. Καλησπέρα. Τα επεισόδια είναι 24 αλλά εκτός της Αμερικής το Netflix έχει διαθέσει μόνο τα 16 για κάποιο λόγο από ότι διαβάζω. Εγώ τα είδα όλα από το Disney+.
  13. Δοκίμασε το. Φίλος είχε δοκιμάσει και για κάποιο λόγο δεν κατέγραφε σωστά τις ώρες παρακολούθησης όταν το ενεργοποιούσε. Οπότε να το έχεις στο μυαλό σου και αυτό.
  14. Προφανώς κάτι σαν το autoclicker ώστε να περνάει τις παρουσιάσεις για να μην κάνει κλικ συνέχεια.
  15. shodan

    Συλλεκτικές εκδόσεις

    Πιστόλι ίσως όχι αλλά πλέον μιας και στην ουσία δεν υπάρχει η Media ίσως περιμένεις λίγο παραπάνω μέχρι να εκτελεστούν οι παραγγελίες από Public.
  • Δημιουργία νέου...