Προς το περιεχόμενο

Lomar

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    2.087
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

12.413 προβολές προφίλ

Lomar's Achievements

  1. Φοβερή ιδέα και για την υλοποίηση, αλλά too beta ακόμη: 1. Δεν υπάρχει περίπτωση να υποστηρίζει σωστά η φωνητική πληκτρολόγηση κάτι πέρα από τα αγγλικά. 2. Αυτό με τους φακούς για πρεσβυωπία & μυωπία είναι πολύ ταλαιπωρία. Μόνο online, και δεν υποστηριζονται όλες οι συνταγές. Αρα δίχως φακούς επαφής χάνει τεράστιο μερίδιο αγοράς. 3. Λόγω ιστορικού της εταιρείας, το πιθανότερο είναι η 30 μέτρα διαγώνιος να υποστηρίζετε μόνο από τα streaming services που αναφέρει.
  2. Ο τύπος απλά ασχολούνταν 24/7 με έτοιμα exploit. Σε αντίθεση με τους περισσότερους πιτσιρικάδες που μπορούν να το κάνουν, έριξε χρήματα στο να αγοράσει μεγαλύτερα exploit/hacking tools. Επίσης λάδωνε και υπαλλήλους εταιρειών για πληροφορίες. Το γκρούπ δεν έβγαζε αρκετά χρήματα, όχι ακριβώς από επιλογή, αλλά από άγνοια. Το κίνητρο του ίδιου δεν ήταν άλλο από το να τραβάει την προσοχή και τον σεβασμό. Τον χαρακτήριζε η αλαζονεία, η μικροψυχία και η εκδικητικότητα. Ξέφυγε σε σημείο που έκανε ενα ολόκληρο community από το exploit/hacking scene, να του κάνει doxxing σε βαθμό σχεδόν κακουργήματος (έστειλαν 2 άτομα στο σπίτι της μάνας του για να τον κάνουν ασήκωτο και επενέβη η αστυνομία). Οι πρακτικές τους βγήκαν στην φόρα, όταν τα έβαλε με την Microsoft και κατέληξαν σε αυτό: Περισσότερες πληροφορίες εδώ:
  3. Meanwhile στο stack* έχει μπει εδώ και αρκετούς μήνες (ίσως και παραπάνω και δεν το παρατήρησα) το "Review Queues", το οποίο δίνει πόντους στους χρήστες όταν κάνουν review άλλες απαντήσεις. Ξεκάθαρα η κατηγοριοποίηση και οι προτροπές ελέγχου προέρχονται από ΑΙ & αλγόριθμούς, και τα ίδια τα review περνάνε ξανά από ελέγχους φαντάζομαι (majority), αλλά ήταν ένα δείγμα πως προσπαθεί αν γλυτώσει έξοδα μέσω crowdsource.
  4. Favicon στα bookmarks του safari επιτέλους & widgets στο desktop!
  5. Και το "σκάνδαλο" για το τιτάνιο που ξεβάφει, ήταν απλά δαχτυλιές που με σκούπισμα έφευγαν. Παρόλα αυτά οι τίτλοι μιλούσαν για τιτάνιο το οποίο χάνει το χρώμα του...
  6. Επιτέλους φαίνονται τα favicon στον safari! (τα νέα wallpaper όντως κατεβαίνουν τραγικά αργά)
  7. Το voice command φαίνεται να είναι ακόμα σε preview και δεν το εμφανίζει ακόμα στην κονσόλα μου, παρόλο που έγινε το update, το έχει βρει κανένας άλλος;
  8. Τρελέ μου σε ενα παράλληλο σύμπαν θα διάβαζες αυτά που έγραφες πριν τα ποστάρεις. Τα κυάλια (goggles) που ανέφερες αρχικά, που τα είδες; Κακό πράγμα το να μην μπορείς να παραδεχθείς το λάθος σου.
  9. Η πηγή για αυτό μάλλον είσαι εσύ. Καμία σχέση με την πραγματικότητα: https://web.archive.org/web/19990221202430/https://www.google.com/company.html Δε πειράζει ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που μπερδεύεται.
  10. Google != Διόπτρα/Κιάλια. Google είναι η ονομασία της τάξης μεγέθους/αριθμού 10^100. Ontopic: Είναι πολύ πίσω σε σχέση με το gpt4, ειδικά και με το code interpreter plugin. Άξια τα 26€/μήνα.
  11. Πέρα απο specs, διάρκεια μπαταρίας κτλ η Apple έφερε haptic & spacial interfaces με dedicated SDK & appstore για άλλη μια φορά, όπως έκανε με iphone & ipad. Πάρα πολύ καλή δουλειά, φυσικά και θα το στηρίξει με apps, έχεις τις πλάτες και το ιστορικό, άρα σίγουρο. Πρακτικά είναι κανονικό pc με νέα interfaces και πολύ περισσότερα καλούδια απο τον ανταγωνισμό. Αυτή είναι η apple που θέλουμε, εάν δεν κάνει αναπηρίες όπως στο παρελθόν με αστοχίες υλικού και περιορισμό στα φορμάτ, αξίζει, κατ'εμέ, τα λεφτά του. Δεν είμαι φαν μπόϋ και συνήθως κράζω τα πορωμένα φαν μπόϋς.
  12. Lomar

    Απειλές.

    Εφόσον τόσα χρόνια δεν είχες θέμα με το προηγούμενο ζωντανό και έχεις με αυτό, μάλλον δεν ευσταθούν αυτά που γράφεις. Όπως και να έχει στο ξαναλέω όπως και οι υπόλοιποι, πρέπει να πας σε εκπαιδευτή το ζωντανό αντί να κοιτάς πως να αντικρούσεις τους γείτονες. Και καλό ειναι να το ξεκαθαρίσεις μαζί τους πως καταλαβαίνεις την θέση τους και θα δώσεις αυτή τη λύση.
  13. Lomar

    Απειλές.

    Συγνώμη μάλλον το διάβασα βιαστικά.
  • Δημιουργία νέου...