Προς το περιεχόμενο

the_maniac

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    125
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    http://www.wapp.gr

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

the_maniac's Achievements

Experienced

Experienced (12/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. Όπως είπε και ο jsiskos, καλό είναι να διαλέξεις μια εταιρία που θα σου έχει αρέσει η δουλειά τους. Τα χρήματα δεν είναι πάντα το μοναδικό κριτήριο. Και επίσης να μην δίνεις ένα κάρο λεφτά μετά την κατασκευή της ιστοσελίδας για απλά πράγματα που μπορεί να χρειαστούν.
  2. Πες του να ρίξει μια ματιά και στο Ace Money Lite που είναι δωρεάν. Το χρησιμοποιώ 2-3 χρόνια και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Έσοδα, έξοδα, κατηγορίες και δικαιούχους. Βγάζει και στατιστικά και συγκεντρωτικά νούμερα.
  3. Καλό φαίνεται αλλά αν δεν δεις την τιμή δεν μπορείς να κρίνεις.
  4. the_maniac

    jQuery ui

    To easing plugin θέλεις αν δεν κάνω λάθος. Έχει bounce, swing και πολλά ακόμα. http://gsgd.co.uk/sandbox/jquery/easing/ Για δοκίμασέ το.
  5. Το ΤΕΒΕ (ΟΑΕΕ) αυτή τη στιγμή για την πρώτη κλίμακα είναι 470 ευρώ το δίμηνο. Και όπως είπε και ο CyberCr33p μπορείς να προσθέσεις όσα ΚΑΔ θέλεις στην πορεία, αρκεί να είναι σχετικά με το βασικό της επιχείρισης. Δεν μπορείς σε εταιρία πληροφορικής πχ να δηλώσεις και τσοπάνης...άλλο που μπορεί να υπάρχουν και τέτοιοι :-D
  6. luffyole καλημέρα. Αν δεν κάνω λάθος τα πιο πολλά κοινά websites χρησιμοποιούν php. H mysql είναι η υποδομή για τη βάση δεδομένων ενός site. Εκεί αποθηκεύονται τα δεδομένα και γίνονται ότι διεργασίες απαιτούνται. Για την δημιουργία ενός website που ρωτάς αυτά χρειάζονται: κατοχύρωση ονόματος, πακέτο φιλοξενίας και προφανώς το ίδιο το site. Αφού λες πως θα χρησιμοποιήσεις κάποια εταιρία, συνήθως τα αναλαμβάνουν όλα αυτοί για το κόστος που θα συμφωνήσεις. Δεν χρειάζεται να τρέχεις εσύ.
  7. the_maniac

    eshop food (φαγητου)

    Μάλλον τον κώδικα πίσω από αυτό θέλει. Αν και δύσκολο να το βρει έτοιμο και σε open source.
  8. the_maniac

    css style of list

    Εκεί που έχεις τον κώδικα για το li κάνε το padding έτσι: padding:0px 0px 0px 10px; Έτσι θα πάνε όλα τα στοιχεία της λίστας 10px προς τα μέσα.
  9. Βρες πρώτα σε τι γλώσσα θα το φτιάξεις και αν θα βασιστείς σε κάποια πλατφόρμα (πχ Cakephp για php). Μετά σκέψουν τι θέλεις να κάνει και πώς ώστε να σχεδιάσεις αντίστοιχα τη βάση δεδομένων. Και μετά happy coding:) Το βασικό είναι να έχεις μια σωστή βάση...μετά όλα γίνονται σιγά σιγά
  10. the_maniac

    E-commerce Site

    Μέσω αυτών επικοινωνεί το κατάστημά σου με την τράπεζα για να κάνεις πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας. Όχι μέσω Paypal αλλά απευθείας. Να μπει κάποιος στο site σου, να παραγγείλει ότι θέλει και μετά να πληρώσει απευθείας μέσω της πιστωτικής του, αφού μεταφερθεί στο περιβάλλον της τράπεζας για secure payments.
  11. deviljin666 εκτός από τα βασικά ότι το site σου θα πρέπει να είναι σύγχρονο,εύχρηστο και ελκυστικό για τον χρήστη, μεγάλο ρόλο παίζουν οι τιμές που θα έχεις. Αν μπορείς να πουλήσεις σε ανταγωνιστικές τιμές, τότε θα έχει πλεονέκτημα. Τα μεταφορικά δεν είναι τόσο σημαντικό αν θα είναι δωρεάν ή όχι. Έχω δει eshop που έχει πχ δωρεάν μεταφορικά πάνω από 60 ευρώ που πουλάει μικροπράγματα και πολύς κόσμος αγοράζει τόσα ώστε να κερδίσει το μπόνους των μεταφορικών. Αυτό αυτόματα ανεβάζει το τζίρο του κατά πολύ. Εκεί που κάποιος θα έπαιρνε 1 αντικείμενο, αγοράζει 5 πχ.
  12. the_maniac

    Android Applications

    Τσέκαρε το app του in.gr Παρόμοιο είναι.
  13. Μπες εδώ και ψάξε...δεν μπορεί, κάποια θα σου κάνει: http://www.webappers.com/category/components/gallery/ Πχ αυτή είναι πολύ ωραία: http://www.spaceforaname.com/jquery/galleryview/
  14. the_maniac

    TNT POST και Ελλάδα???

    Ζητα τους το tracking number γιατι εχουν σιγουρα. Βαλτο εδω: http://www.tntpostpakketservice.nl/en/consumer/trackparcel/ για να δεις που βρισκεται. Και αν μπορεις μετα επικοινωνησε με τα ΕΛΤΑ και πες τους οτι εισαι ο παραληπτης και αν γινεται για το συγκεκριμενο πακετο να στο παραδωσουν καπου αλλου. Λογικα θα χεις δωσει και καποιο τηλεφωνο που μπορει να γινει η εξακριβωση. Αλλιως μετα απο μερικες μερες επιστρεφεται στην Ολλανδια αν δεν κανω λαθος.
  15. the_maniac

    TNT POST και Ελλάδα???

    Ελα φιλε την ειχα πατησει και γω ετσι και εψαχνα να βρω ακρη... Η TNT Ολλανδιας στελνει με τα κλασσικα ΕΛΤΑ. 2 φορες που εχω παρει...την μια ηρθε με Πορτα Πορτα και την αλλη με τον παραδοσιακο τροπο. Μην ψαχνεις στην TNT...δεν εχει καμια σχεση.
  • Δημιουργία νέου...