Προς το περιεχόμενο

madboy

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    823
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

madboy's Achievements

  1. Ναι το γνωρίζω ότι πληρώνω όλα τα υπόλοιπα. Από το καθόλου κέρδος σίγουρα η προσφορά της Βολτον αξίζει.
  2. Άρα κανένα πρόβλημα με εμάς που κάναμε συμβόλαιο τον προηγούμενο μήνα με τα 50+35 ευρώ. Όσον αφορά τώρα την καινούρια προσφορά με τα 5×10 εννοείται δεν αξίζει. Αν βγάλουν κάτι καλύτερο θα τους τιμήσω. Προς το παρόν πήγα Βολτον για ένα μήνα και 10 Απριλίου βλέπω που θα πάω.
  3. Αν θες εξήγησε λίγο τι εννοείς. Έκανες νέα αίτηση με το προμο 5 μηνιαία 10αρικα ή ήσουν στο προηγούμενο με τα 50 ευρώ στον πρώτο λογαριασμό και σου έβγαλαν λογαριασμό με το νέο προμο;
  4. Αν και το ταξίδι του ενεργειακού τουρισμού ήταν σύντομο, μόλις 3 μήνες, υπήρχαν κάποιες καλές αλλά και κακές στιγμές αυτό το διάστημα. Και εφόσον τα καλά δώρα φαίνεται ότι τελειώνουν, ίσως να επιστρέψω στον γνωστό μεγάλο πάροχο.
  5. Ξέρουμε τι ισχύει για τους βιαστικούς ενεργειακούς τουρίστες όσον αφορά την μετάβαση σε άλλο παροχο ενώ δεν έχουμε λάβει ακόμα λογαριασμό από τον τωρινό πάροχο; Η Ελπε νομίζω ότι απαιτεί να εχρι εκδοθεί λογαριασμός από τον τωρινό παρπχο για να μεταβείς σε αυτούς. Γνωρίζουμε τι ισχύει για τους υπόλοιπους παροχους; Έχει εκδοθεί πρόσφατα κάποια σχετική οδηγία ή κάθε εταιρεία έχει διαφορετική πολιτική για μετάβαση σε αυτούς;
  6. madboy

    Samsung Galaxy ZFold 4

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 09/03/2024 07:15 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Samsung Galaxy Z Fold 4 σε άριστη κατάσταση, με ελάχιστη χρήση καθώς ήταν το δευτερευων τηλέφωνο. Μαζί δίνεται γνήσια θήκη με S Pen. Στο τηλέφωνο έχουν γίνει ελάχιστες φορτίσεις. Αγορασμένο απο τον Γερμανό τον Ιουλιο 2023. Μαζί θα δοθούν η συσκευασία του και η απόδειξη αγοράς. Δεν ενδιαφέρομαι για ανταλλαγή. Δεκτός οποιοσδήποτε έλεγχος. Αποστέλλεται πανελλαδικά μετά απο κατάθεση. Αθήνα

    750 €

  7. Με την φωτογραφία θα γίνει η μετάβαση. Η Volton θα την στειλει στον Δεδδηε και αυτός στον προηγούμενο παροχο σου για να βγάλει τελικο λογαριασμό.
  8. Φωτογραφία ζητάνε αλλά σημειώσε το και ολογράφως. Εγω εχω τον παλιό μετρητή και προφανώς κανένας στα κεντρικά δεν ξέρει να τον διαβάζει σωστά.
  9. Αν έχεις κατάστημα κοντά σου θα σου πρότεινα σε κατάστημα. Σε κάθε περίπτωση να μην υπογράψεις το συμβόλαιο αν δεν αναγράφονται σε αυτό οι Kwh που θα τους δώσεις εσυ. Στην δική μου περίπτωση έχουν περάσει 45 μέρες και ακόμα δεν έχουν διορθώσει την λανθασμένη αρχική τους ένδειξη.
  10. Το ότι εκδίδουν έναντι αντί για τελικό, πέρα από την "σχετική ταλαιπωρία " για τον πελάτη, αλλάζει κάτι στο τελικό ποσό που θα κληθουμε να πληρώσουμε;
  11. Μίλησα στο τηλέφωνο με την εξυπηρέτηση πελατών της Volton και ζήτησα να μου αποστείλουν τον λογαριασμό στο email μου. Περίμενα καμια ώρα στο messenger αλλά ούτε γκόμενα να περίμενα. 😄 Τελικά μετα απο 2 λεπτά που έκλεισα το τηλέφωνο ήρθε και ο λογαριασμός. Τελικά εναντι είναι και οχι τελικός. Απο τις 10/02 είμαι Ελπε και υπέθεσα οτι θα έβγαζαν τελικό βάση ενδείξεων που θα τους έστελνε ο Δεδηε.
  12. Σε όσους εχουν φύγει απο Volton και δημιούργησαν λογαριασμό πρίν τους έρθει το μήνυμα εκπροσώπησης απο αυτούς, θα φανεί ο λογαριασμός στην σελίδα της Volton κάποια στιγμή ή θα πρέπει να τους καλέσω να μου το στείλουν; Γιατί εμφανίζει το γνωστό μήνυμα "Δεν υπάρχουν δηλωμένες Παροχές στον λογαριασμό σας." Ενω υπάρχει κανονικά καταχορυμένη στο πεδίο του Προφίλ καθώς και στο πεδίο Μετρήστε μόνοι σας.
  13. Είμαι Ελπε και σκέφτομαι για τον Μάρτιο να πάω Volton ή Δεη. Ο τελευταίος λογαριασμός που έχω είναι της Δεη. Να ζητήσω βεβαίωση εκπροσώπησης από Ελπε για μετάβαση στους παραπάνω παροχους; Από το chat να την ζητήσω; Την στέλνουν άμεσα; Ηρων δεν σκέφτομαι να πάω πάντως με αυτά που διαβάζω. Το σκεπτικό είναι να μείνω κάνα μήνα σε άλλο παροχο και μετά επιστροφή στην Ελπε.
  14. madboy

    Εντυπώσεις

    Κινητήρας υπετροφοδοτουμενος 1800 κυβικά υπήρχε σε 3 εκδόσεις. 150, 180 και 225 άλογα.
  15. Και σε μένα το ίδιο μήνυμα ενεργοποίησης έλαβα από την Volton. Με 40 μέρες καθυστέρηση. Not bad. Αντε και σε κάνα δίμηνο να διορθώσουν και τις Kwh στην περίπτωση μου.
  • Δημιουργία νέου...