Προς το περιεχόμενο

madboy

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    885
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

madboy's Achievements

  1. Η πάγια εκτελείται την ημερομηνία λήξης του λογαριασμού. Μπορείς να πληρώσεις αλλά όχι τις τελευταίες 2-3 εργάσιμες για ευνόητους λόγους.
  2. Πριν λίγες μέρες είχε αναφερθεί ότι μπορούσες στην σελίδα της Ελπε μέσω της διαχείρισης παγίων εντολών να ενεργοποιήσεις πάγια εντολή χωρίς να περιμένεις την έκδοση του πρώτου λογαριασμού. Στο τελευταίο στάδιο ζητάει πληρωμή ποσού αλλά εφόσον είναι μηδενικός ο λογαριασμός δεν μπορείς και να προχωρήσεις. Προσπάθησα να καταχωρήσω ποσό για πληρωμή, αλλά δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Άρα αναγκαστικά αναμονή για τον πρώτο λογαριασμό.
  3. Αν και είχα κάνει e-contract για το Online τελικά άλλαξα γνώμη και θα ασχοληθώ για κάποιο καιρό ακόμα με κυμαινόμενα πργράμματατα γιατί υπάρχει αρκετό κέρδος μέχρι τον χειμώνα. Ειδικά οταν τα κυμαιινόμενα προγράμματα συνδυάζονται και με επιταγές σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις. Την οποιαδήποτε αυξηση της Kwh αν τελικά αυτό ισχύσει στα σταθερά τον χειμώνα θα την έχεις υπερκαλυψει απο το κέρδος των προηγούμενων μηνών. Βέβαια ο καθένας έχει εντελώς διαφορετικά δεδομένα να υπολογίσει για να δει αν τον συμφέρει το σταθερό.
  4. Ναι το γνωρίζω αυτό. Το ανέφεραν και από την Volton.
  5. Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν ακριβώς αυτό. Αν υπάρχουν απαιτήσεις παραμονής του πελάτη για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Και μου είπαν ότι δεν υπάρχει. Στο μειλ με την σύμβαση, στάλθηκαν και οι όροι για την επιταγή. Όπως είπε και πιο πάνω ο φίλος δεν υπάρχει τέτοιος όρος.
  6. madboy

    Τουρισμός για όλους

    Το μαγαζάκι έκλεισε. Του χρόνου πάλι. Και προφανώς για αλλή μια χρονιά κουβά. 🤨
  7. Η Volton έχει βαλθεί να κρατήσει τους πελάτες της που φευγουν. Μόλις έλαβαν την ενημέρωση απο τον Δεδδηε για αλλαγή παρόχου, αμέσως να με καλέσουν να επιστρέψω σε αυτούς. Η προσφορά τους ήταν η γνωστή, δηλαδη 500 Kwh και 50 ευρώ επιταγή στα Public και με αυτή την προσφορά, ουσιαστικα θα είναι σαν να μην πληρώνω τίποτα για το ρευμα του Μαιου. Καλά πάει ο ενεργειακός τουρισμός.
  8. Παρανοήση γραπτού λόγου. Συμβαίνει και αυτό.
  9. Το να γνωρίζει ο υπάλληλος της Δεη τις χρεώσεις και να μην λέει επικοινωνήστε με τον Δεδδηε δεν παίζει σαν σενάριο δηλαδή. Οκ εγώ θα μπώ στην σελίδα της Δεη να ενημερωθώ. Αλλά αρκετοί που δεν τα πάνε καλά με τους υπολογστές θα μείνουν με την απορία γατί ο υπάλληλος δεν γνωρίζει το αντικείμενο του; Σωστή η λογική σου... 🤔 Και εγώ αρκετούς μήνες καταναλώνω περίπου 300 Kwh. Στον καυσωνα όμως και τους χειμερινούς μήνες υπερβαίνω τις 400. Αρα υπάρχει κέρδος όταν ξεπερνάει κάποιος την κλίμακα.
  10. Ξέρω πως λειτουργεί η πιστωτική και ξέρω τι γίνεται όταν περνάς το πιστωτικό όριο. Έχω πιστωτική τα τελευταία 20 χρόνια. Θα μπορούσα να ανεβάσω και φωτογραφίες για να αποδείξω τα λεγόμενα μου,αλλά προσωπικά δεδομένα γαρ και επίσης δεν το επιθυμώ.
  11. Σε Εθνική και Alpha ισχύει 100% αυτό που αναφέρω. Δεν λέω ότι δεν ισχύει και η δική σου εξήγηση.
  12. 2 γρήγορες ερωτήσεις για νυχτερινό ρευμα. Πριν 2 μέρες ήρθαν απο τον Δεδδηε και μπήκε καινούριος ψηφιακός μετρητής. Ενδιαφέρομαι να κάνω αίτηση για νυχτερινό ρευμα. Οι απορίες που έχω είναι οι εξής. Το κέρδος του νυχτερινού εμφανίζεται σε 2 περιπτώσεις. Αν ο πάροχος σου έχει ξεχωριστή τιμή για χρέωση νυχτερινού καθώς και στις Υκω. Αν ο πάροχος εφαρμόζει ενιαία χρέωση στο πρόγραμμα, τότε μένει το κέρδος απο τις Υκω. Μπορεί κάποιος να μου πει τις κλίμακες των Υκω που ισχύουν και ποιό είναι το κέρδος σε κάθε περίπτωση. Νομίζω η πρώτη κλίμακα είναι στις 400 Kwh μηνιαια; Σε ερώτηση πρός την Δεη, δεν ήξεραν να απαντησουν και μου είπαν να επικοινωνήσω με τον Δεδδηε. Σε επικοινωνία με τον Δεδδηε μου είπαν μιλήστε με τον πάροχο σας για να σας ενημερώσει. Ο Δεδδηε είναι μόνο για το τεχνικό κομμάτι. Είμαι σίγουρος πως ο ενας απο τους 2 χρείαζεται πάλι εκπαίδευση στο αντικείμενο της εξυπηρέτησης.
  13. Διάβασε και το παραπάνω μήνυμα μου όσον αφορά την πιστωτική.
  14. Σωστός. Αρα δηλαδή μέχρι τότε δεν εχω να ανησυχω για κάτι. Δεν θυμάμαι αν μου έστειλαν μήνυμα στο κινητό για έκδοση Υδε. Παραταυτα να ξεκινήσω την διαδικασία όταν και αν λάβω επιστολη;
  • Δημιουργία νέου...