Προς το περιεχόμενο

sakchris

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    11
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα
  • Ενδιαφέροντα
    Computing-Gaming-Reading

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.751 προβολές προφίλ

sakchris's Achievements

  1. sakchris

    Samsung Galaxy S24 Ultra Review

    Μετάβαση από Α9_2018 και xiaomi 12 note pro στο S24 ULTRA 1ΤB... είναι το μέλλον των κινητών, η εξέλιξη φαίνεται σε όλους τους τομείς μακάρι να ακολουθήσουν και άλλες εταιρείες το παράδειγμα της Samsung έχει πάρα πολλές λειτουργίες να ανακαλύψεις και ειδικά οι ρυθμίσεις στην κάμερα σε επίπεδο pro σε φωτογραφία και video μόνο με dslr μπορούν να συγκριθούν για μια τόσο μικρή συσκευή αλλά ταυτόχρονα και τόσο μεγάλη σε δυνατότητες, η μπαταρία του ανάλογα τη χρήση βγάζει άνετα 2 μέρες η ταχύτητα ανάμεσα στις εφαρμογές φοβερή, με εντυπωσίασε πως πήρε τα δεδομένα από προηγούμενα κινητά και μετέφερε όλες τις εφαρμογές μέσα σε 1 ώρα στο δικό του περιβάλλον, ο μεγάλος αποθηκευτικός χώρος χρειάζεται, μακάρι να μπουν τα Ελληνικά στις δυνατότητες του ΑΙ... ίδωμεν.
  2. Το κινητό το είδα πριν μια εβδομάδα σε έναν φίλο μου και μπορώ να πω είναι η καλύτερη επιλογή σήμερα σε κόστος απόδοσης τιμής. Όταν μου το έδωσε να το δοκιμάσω κατάλαβα ότι αξίζει πολύ περισσότερα χρήματα από όσα δίνει κάποιος για να το αποκτήσει. Με βαριά χρήση από ότι είδα η μπαταρία του χωρίς να ασχολούμαι με παιχνίδια παρόλο που υποστηρίζει το gpu turbo κρατάει άνετα 2 μέρες. Πιο συγκεκριμένα από τις 7 το πρωί την μια μέρα μέχρι την επόμενη στις 12 το βράδυ η μπαταρία του άντεχε και είχε μείνει ακόμα ένα 7% για ώρα ανάγκης. Ταχύτατο σε browsing και social media μπορείς να τρέχεις πολλές εφαρμογές χωρίς να κολλάει ενώ πιάνει σήμα σε σημεία που το δικό μου κινητό δυσκολευόταν. Οι κάμερες που έχει είναι αρκετά καλές με ενεργοποιημένο το AI να εχει μια τάση να ζωντανεύει τα χρώματα. Θα έλεγα για λίγο που το δοκίμασα ότι το ζήλεψα και θα ήθελα να το είχα είναι πραγματικά απίστευτο …. γιατί με τα χρήματα που κοστίζει προσφέρει ότι ουσιαστικά χρειάζεται ο καθένας μας και… όλα αυτά...είναι ένα βήμα θα μπορούσε να πει κανείς ένα κλικ πιο κάτω από τις ναυαρχίδες όλων των εταιριών αλλά (Ho…!HO!!HO!) πολλά κλικ πιο κάτω στην τιμή... όποιος θέλει να διαθέσει αυτά τα χρήματα δεν υπάρχει κάτι καλύτερο θα το επέλεγα με κλειστά μάτια, γιατί είναι και όμορφο εμφανισιακά κατασκευασμένο από αλουμίνιο στο πλαίσιο και γυαλί πίσω. Η «Πολύ» μεγάλη οθόνη του το ξεχωρίζει σε σχέση με τα κινητά άλλων εταιρειών, είναι φωτεινή και ευκρινής, και όσον αφορά την απόκριση απλά ταχύτατο και σε κάθε τι που του είπα να κάνει τα κατάφερε άψογα χωρίς κολλήματα και τέλος η πολύ καλή κάμερα ανεβάζει την αξία του κινητού. Εξάλλου όποιος θέλει τέλεια κάμερα μπορεί να αγοράσει μια μηχανή DSLR και όχι κινητά των 300 - 700 ευρώ. Εκεί όμως που το κινητό σου προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία θέασης είναι όταν παρακολουθήσεις μια ταινία ή κάποιο βίντεο η οθόνη του σε μαγεύει σκεφτείτε τί έγινε όταν έβαλα να παρακολουθήσουν 3 πιτσιρίκια ένα βιντεάκι έκατσαν και το είδαν χωρίς να φωνάζουν η οθόνη έφτανε και περίσσευε για όλους, χάρη στην επέκταση μνήμης μπορείς να φορτώσεις πολλά τραγούδια και ταινίες και να τις έχεις πάντα μαζί σου. Επίσης πολύ ωραία και ποιοτική είναι και η θήκη που έχει μέσα στο πακέτο. Πραγματικά φέτος η Κινεζική βιομηχανία μας εντυπωσίασε με τις συσκευές που έχει φτιάξει και το πάθος για τελειότητα που τους χαρακτηρίζει, χωρίς να ξοδέψει κανείς μια περιουσία μπορεί να αποκτήσει ένα πολύ ποιοτικό και αξιόπιστο κινητό θα λέγαμε ότι πράγματι η Ηο,,,Ηο…Ηο..Honor έφερε δώρο στους Έλληνες καταναλωτές μακάρι να συνεχίσει έτσι και το 2019 Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους.
  3. Χρησιμοποιώ το Lg g3 εδώ και περισσότερο από 3 χρόνια το καλύτερο είναι ο χαμηλός δείκτης ακτινοβολίας (sar), η κάμερα του και η οθόνη του με στενοχωρεί όμως οτι ζεσταίνεται αρκετά μερικές φορές όταν του βάζεις δύσκολα, και να χαλάσει όμως πάλι lg θα έπαιρνα λόγω της χαμηλής ακτινοβολίας που εκπέμπουν ορισμένα μοντέλα της.....βάλτε το κινητό άλλης μάρκας στο τσεπάκι ενός πουκαμίσου κοντά στη θ'εση της καρδιάς και θα καταλάβετε τι εννοώ.
  4. Καλησπερα γνωριζει καποιος ενα μοντελο της inventor το p2wifi Ειναι αξιοπιστη σαν εταιρεια;Ελληνικη ειναι ετσι δεν ειναι;
  5. Στην Ελλάδα θα το δούμε άραγε;Για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες το spen είναι πολύ καλό για να μάθουν να γράφουν.
  • Δημιουργία νέου...