Προς το περιεχόμενο

john_dr

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.805
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    2

3 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

9.965 προβολές προφίλ

john_dr's Achievements

Crazy Insomniac

Crazy Insomniac (15/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Μηχανή Δημοσιεύσεων Σπάνιο
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης

Πρόσφατες Διακρίσεις

2,8k

Φήμη

  1. john_dr

    Fallout (Prime, 2024)

    Για χρόνια δεκαετίες άκουγα fallout, βούτηξα και τζαμπέ κάποια από τα παιχνίδια μέσω του EPIC Store (ή ήταν το Steam?, το GOG?....anyway), αλλά δεν έτυχε να παίξω τα παιχνίδια ποτέ. Η σειρά είναι πολύ καλή, άριστα στημένη, αν έχει woke στοιχεία... χ3στηκα από την στιγμή που είναι καλή, γενικά την ευχαριστήθηκα στον βαθμό που τα τελευταία 4 επεισόδια τα είδα πακέτο.
  2. Αρχικά να πω ότι ξανά είδα το Part 1 και μου άρεσε περισσότερο σε σχέση με την πρώτη φορά που το είδα. Αλλά μάλλον επειδή τώρα ήξερα ότι είχα διαθέσιμη και την συνέχεια, ενώ επιπλέον είχα σε πολύ μικρότερο βαθμό στο μυαλό μου την έκδοση του 1984. Περί Dune Part 2. Καλό, αλλά σε κάποια σημεία αργό. Ο Βιλνέβ, ξέροντας ότι θα έχει την ευκαιρία να φτιάξει και Part 3, το ξεχειλώνει και αφήνει αρκετά για το τελευταίο κομμάτι. Και νομίζω καλά κάνει, έχοντας στο μυαλό του η τελική τριλογία να είναι κάτι το πλήρες. Πάντως στην ταινία του 1984 νομίζω αυτό το 3ο κομμάτι που θα δούμε, πρακτικά δεν υπάρχει, αλλά στοιχεία του έχουν ενσωματωθεί στο timeline που περιγράφει το Part 2 του Βιλνέβ, μιας και ο Λίντς έπρεπε να τα πει όλα αυτά σε μία μόνο ταινία. Οπότε το Part 3 μάλλον θα είναι κάτι το καινούριο και για όσους έχουν δει την παλιά ταινία.
  3. Godzilla Minus One Blu-ray Release Date Announced: When Will It Release In the US?
  4. Και βολικά το πάνε στο "racial abuse". Μόνο που κανείς δεν ασχολείται με το αν είναι μαύρη. Απλά η κοπέλα είναι άσχημη. The end. Και για χάρη της ατζέντας του το Hollywood την πετάει στους λύκους. Και η κοπέλα ευχαρίστως να πέσει στους λύκους να την φάνε, μιας και είναι η μεγάλη της ευκαιρία να γίνει γνωστή. 'Έχει ξεφύγει το πράμα.
  5. john_dr

    Star Trek (TV 2017)

    Λέω για να δω τι θα κάνουν φέτος. Ξεκίνησε η νέα σεζόν στις 4 του μήνα. Πάω να βάλω το πρώτο επεισόδιο, ξεκινάει φυσιολογικά με το αναγκαίο "Previously". Κάπου στα μισά αυτού του "Previously", των πόσων -δεν ξέρω- δευτερολέπτων, το κλείνω και βάζω να δω κάτι άλλο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ανανεώνουν τέτοια σκουπίδια. Κοιτάω λίγο στο imdb, πάτος η βαθμολογία και η ίδια, δικαιολογημένη γκρίνια από τον κόσμο για ατελείωτους διαλόγους περί συναισθημάτων. Κρίμα.
  6. Όπως αναφέρθηκε το 9ωρο. Πάντως βλέπονται και τα δύο. Έχουν διαφορές, όχι απλά σε σκηνές. Η παλιά είναι ρομαντική, η νέα το πάει περισσότερο στο action. Επίσης στην παλιά ΔΕΝ μεταφράζονται τα Γιαπωνέζικα. Ούτε θα βρεις υπότιτλους. Ήταν εσκεμμένο από τους παραγωγούς ώστε το κοινό "να έχει την ίδια απορία για το τι λένε οι Γιαπωνέζοι, με τον πρωταγωνιστή που δεν γνώριζε την γλώσσα". Βέβαια από ένα σημείο και μετά ο πρωταγωνιστής υποτίθεται καταλαβαίνει ελαφρώς την γλώσσα, το κοινό παραμένει clueless 🤪.
  7. Ωραία το πάει η σειρά....
  8. Και εδώ βλέπετε τους πάπυρους στους οποίους έχουμε γράψει διάφορες, τυχαίες, άσχετες μεταξύ τους ιδέες, οι οποίες θα αποτελέσουν και το σενάριο για τον δεύτερο κύκλο.
  9. Υπάρχει ένα σημείο που για εμένα αναιρεί το σύνολο της σειράς. Αν και ως σειρά έχει μια κάποια πρωτοτυπία και ενδιαφέρον, η όλη ιστορία δείχνει να φάσκει και να αντιφάσκει συνεχώς. Μπορεί τα βιβλία να είναι καλύτερα δομημένα ή πιο αναλυτικά, αλλά είναι μια σειρά που ενώ θα την έβλεπα ευχαρίστως για 2-3 ακόμα κύκλους, αν δεν ανανεωθεί, δεν θα μου λείψει, διότι θεωρώ ότι είναι στημένη σε σαθρό υπόβαθρο.
  10. Εμένα μου αρέσει που τα καταστήματα χρησιμοποιούν πλέον την προτεινόμενη τιμή λιανικής για να δημιουργήσουν πλαστές εκπτώσεις και πιθανόν να είναι και νομικά καλυμμένα.
  11. Το trailer πάντως δεν άφηνε και τις καλύτερες εντυπώσεις. Η ταινία του 84 είχε μεν κορυφαία εφέ για τότε, αλλά είχε και κορυφαίο χιούμορ. Στο trailer η ταινία φαίνεται να το παίζει πολύ σοβαρή, ίσως και σκοτεινή, το cast είναι κουρασμένο και τα εφέ χρησιμοποιούνται καθαρά για εντυπωσιασμό, οπότε δεδομένα περιμένεις να πάσχει στο story. Αλλά είναι Ghostbusters, οπότε θα το δούμε. Και αμφιβάλλω να αφήνει το ψυχολογικά τραύματα που άφηνε η ταινία της ατάλαντης του 2016.
  12. Καλή η δεύτερη σεζόν. Να δούμε πόσο πιο έντονο game experience θα έχει η τρίτη.
  • Δημιουργία νέου...