Προς το περιεχόμενο

Wayward

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    524
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.220 προβολές προφίλ

Wayward's Achievements

  1. Δυστυχώς ακόμα πάνω κάτω στις ίδιες τιμές είναι οι απλές με τις super. Ευχαριστώ για τη βοήθεια, λογικά θα δω και για την αλλαγή PSU.
  2. Δεν έχεις άδικο αν και μάλλον εντόπισα και άλλο ένα θέμα καθώς το PSU βγάζει 2 pcie connectors και νομίζω πως η κάρτα θέλει τρία ξεχωριστά (όχι pigtail, κλπ)
  3. Σκέφτομαι την αγορά μιας 4080 super μάλλον εδώ Gigabyte GeForce RTX 4080 Super 16GB GDDR6X Super Gaming OC 16G Κάρτα Γραφικών (GV-N408SGAMING OC-16GD) | Skroutz.gr Με το Corsair 750W TX750M Gold θα είμαι ΟΚ θεωρώ; Επίσης επειδή έχουν περάσει τα χρόνια όπου έστηνα μόνος μου τα pc μου και έχω μείνει πίσω, η κάρτα συνδέεται με 12+4 pin και συνήθως αυτό παρέχεται με την κάρτα; Δεν είμαι πολύ σίγουρος για τη σύνδεση.
  4. Σωστά αυτή είναι. Και εγώ πολύ ευχαριστημένος από τη χρήση της, έχει πολλές δυνατότητες ρύθμισης για να βολέψεις το σώμα σου. Γενικότερα η Zody θεωρείται από τις καλύτερες εργονομικές καρέκλες που κυκλοφορούν. Υπάρχουν και αρκετά video στο ΥΤ όπου μπορείς να δεις reviews.
  5. Όταν την πήρα ήταν σε προσφορά στα 550€ βγήκε τελική αν θυμάμαι καλά. (Σε προσφορά ήταν μόνο ένα συγκεκριμένο χρώμα) Τι εννοείς να σε κοροιδέψουν με την τιμή; Πολύ εύκολα μπορείς να βρεις πόσο έχουν πάνω κάτω οι Haworth Zody, Fern, κλπ. Αν σου δώσουν κάποια εξωφρενική τιμή σε σχέση με αυτά που μπορείς να βρεις με μια αναζήτηση τότε ΟΚ. Οι τιμές που έδωσαν σε εμένα τότε ήταν κοντά σε αυτές που ήξερα ήδη.
  6. Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω πήγαινε στην Asset να δεις και να δοκιμάσεις. Υπάρχουν.πολλες επιλογές. Εγώ με τη zody είμαι πολύ ευχαριστημένος.
  7. Δε βιάζομαι και τόσο, δεν είναι πως δεν παίζω τώρα, οπότε ναι μπορώ να περιμένω για τις super απλά δεν ξέρω και πόσο θέλω να ανέβω σε κόστος.
  8. Καλησπέρα σε όλους, είμαι σε σκέψη να αλλάξω την RTX 2070 που έχω στο σύστημα και μάλλον προσανατολίζομαι σε 4070. Παίζω στα 1440p με monitor στα 144Hz. Το σύστημα είναι πάνω σε Ryzen 5600x και mobo B550 Aorus Elite. Υπάρχουν προτάσεις ποιες υλοποιήσεις να κοιτάξω και τι να αποφύγω; Ευχαριστώ
  9. Στην περίπτωση καρέκλας γραφείου συνήθως ισχύει το ό,τι πληρώνεις παίρνεις, οπότε ειδικά αν υπάρχουν θέματα υγείας/σωματικά να αποφύγεις καρέκλες των 100€ και να κάνεις μια υπέρβαση και όπως σου πρότειναν παραπάνω σίγουρα κανόνισε να πας και να δοκιμάσεις από κοντά.
  10. Θα σου πρότεινα να πας στα καταστήματα που έχουν είτε Haworth ή Steelcase και να ζητήσεις να δουλέψεις από εκεί κάποιες ώρες για να έχεις καλύτερη άποψη. Εγώ πήγα στην Asset και κάθισα περίπου ένα τρίωρο για να καθίσω από μία ώρα σε Fern, Zody και Soji. Όχι πως αρκεί μία ώρα αλλά σίγουρα θα καταλάβεις καλύτερα σε σχέση με τα δύο λεπτά αν απλά πας να τις δεις. Εξαρτάται πολύ από το σώμα σου. Σε εμένα ταίριαξε καλύτερα η Zody αλλά είμαι πολύ κοντός με πολλά ορθοπεδικά προβλήματα οπότε δεν είμαι σωστό κριτήριο άρα πήγαινε να καθίσεις όσο περισσότερο μπορείς.
  11. asset.gr Η τιμή ήταν λίγο χαμηλότερη όταν είχα πάρει την προσφορά, νομίζω πως έχει αλλάξει προς τα πάνω λίγο
  12. Κατέληξα και παρέλαβα Zody, πολύ ευχαριστημένος από τις πρώτες 4-5 μέρες που την έχω. Άψογη κατασκευή, χωρίς τριξίματα, πολύ άνετο recline και πραγματικά δε με κουράζει καθόλου όση ώρα και να καθίσω χωρίς ουσιαστικά να αλλάξω θέση/στάση. Θεωρώ πως σε αυτή την τιμή που παίζει αυτή τη στιγμή δεν έχει πολλές καρέκλες για ανταγωνισμό.
  13. Να τη χαρείς εύχομαι! Εγώ μάλλον θα καταλήξω στη Zody καθώς μου άρεσε περισσότερο το κάθισμά της και η αίσθηση του mesh αλλά και το recline που ήταν σαφώς μεγαλύτερο. H Fern κέρδιζε σίγουρα στο πολύ ωραίο lumbar support. Προσωπικά τα παραπάνω εννοείται, ό,τι κάθεται καλύτερα στο σώμα σου παίρνεις.
  14. Η Soji αν θυμάμαι καλά ήταν περίπου στα 700€ και πάνω ανάλογα με τα υφάσματα κλπ. Σίγουρα η Zody φαίνεται να είναι πιο VFM αλλά εξαρτάται πολύ από το σωματότυπο και τις ανάγκες σου. Στη Fern μου άρεσε πάρα πολύ η πλάτη αλλά ξεφεύγει από το budget που είχα αρχικά στο μυαλό μου δηλαδή γύρω στα 700€ Η Soji πάντως θα δεις πως μάλλον έχει και το μεγαλύτερο και με επιλογές recline από τις άλλες οπότε θεωρώ πως μια χαρά είναι και για άραγμα, gaming (διότι και εγώ δεν τη θέλω μόνο για εργασία). Σίγουρα θα σχηματίσω καλύτερη άποψη όταν καθίσω για περισσότερη ώρα. Δυστυχώς δεν έχω δοκιμάσει τη Leap ή Series 1/2 αλλά φοβάμαι μήπως μπερδευτώ περισσότερο.
  • Δημιουργία νέου...