Προς το περιεχόμενο

nscovria

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    31
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

nscovria's Achievements

Experienced

Experienced (12/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. nscovria

    PayPal

    Μαλιστα,καταλαβα,σας ευχαριστω για τις απαντησεις.
  2. nscovria

    PayPal

    Χρεωστικη mastercard της eurobank εχω.Δεν μπορω να καταλαβω πως την πατησα ετσι.Δεν ειμαι και κανενας τυχαιος,εχω εκατονταδες αγορες σε κινεζομαγαζα,στο e-bay μονο 294 τα τελευταια 10 χρονια.Με καρτες alpha και Πειραιως δεν ειχα παντως τετοιο προβλημα. Ουτε με πιστωτικη visa eurobank οταν εστελνα λεφτα μεσω request στο paypal balance μου.Επισης εχω και καρτες leypay και laypost αλλα πληρωσα απευθειας απο την χρεωστικη για ευκολια-τρομαρα μου!!! Στο τηλεφωνο ησαν καθετοι παντως.Με κλεψατε τους λεω,κανουμε πολλα στο παρασκηνιο που δεν βλεπετε(για την μετατροπη ευρω σε δολλαρια) μου λεει ο υπαλληλος και πρεπει να πληρωθουμε,μια αυτοματοποιημενη διαδικασια ενος δευτερολεπτου ειναι τους απαντω εγω,οι χρεωσεις ειναι γνωστες μου ανταπαντα αυτος.Τελος παντων,εγω τα εχασα τα λεφτα μου,ας προσεξουν οι υπολοιποι μην παθουν τα ιδια!!! Δεν μου απαντησατε ομως.Εαν εστελνα τα λεφτα μεσω request money,στο paypal balance θα αλλαζε κατι??? Εαν ειχα βαλει το paypal να κανει την μετατροπη συναλλαγματος,θα γλιτωνα τα 2.5 ευρω??? Σας ευχαριστω για τις απαντησεις.
  3. Χρεωστικη mastercard της eurobank εχω.Δεν μπορω να καταλαβω πως την πατησα ετσι.Δεν ειμαι και κανενας τυχαιος,εχω εκατονταδες αγορες σε κινεζομαγαζα,στο e-bay μονο 294 τα τελευταια 10 χρονια.Με καρτες alpha και Πειραιως δεν ειχα παντως τετοιο προβλημα. Ουτε με πιστωτικη visa eurobank οταν εστελνα λεφτα μεσω request στο paypal balance μου.Επισης εχω και καρτες leypay και laypost αλλα πληρωσα απευθειας απο την χρεωστικη για ευκολια-τρομαρα μου!!! Στο τηλεφωνο ησαν καθετοι παντως.Με κλεψατε τους λεω,κανουμε πολλα στο παρασκηνιο που δεν βλεπετε(για την μετατροπη ευρω σε δολλαρια) μου λεει ο υπαλληλος και πρεπει να πληρωθουμε,μια αυτοματοποιημενη διαδικασια ενος δευτερολεπτου ειναι τους απαντω εγω,οι χρεωσεις ειναι γνωστες μου ανταπαντα αυτος.Τελος παντων,εγω τα εχασα τα λεφτα μου,ας προσεξουν οι υπολοιποι μην παθουν τα ιδια!!! Δεν μου απαντησατε ομως.Εαν εστελνα τα λεφτα μεσω request money,στο paypal balance θα αλλαζε κατι??? Εαν ειχα βαλει το paypal να κανει την μετατροπη συναλλαγματος,θα γλιτωνα τα 2.5 ευρω??? Σας ευχαριστω για τις απαντησεις.
  4. Γεια σας,μια βοηθεια βρε παιδια.Αγορασα την Παρασκευη 12 του μηνος κανα 20αρια μικροπραγματα απο το e-bay για εμενα και κατι φιλους , μεσω του paypal και της χρεωστικης eurobank που εχω συνδεσει.Τα προιοντα ειχαν αξια απο 0.5 ευρω εως 3 ευρω. Σημερα παρατηρησα εντρομος οτι η eurobank μου αφαιρεσε 50 ευρω απο τον λογαριασμο μου!!! Μεσω web banking διαπιστωσα οτι για καθε αγορα που εκανα μεσω e-bay με χρεωσαν με 2.5 ευρω για εξοδα προμηθειας συναλλαγματος!!!!Ακομα και για τις αγορες που κοστιζαν 0.5 ευρω!!!!! Τι να κανω με τους απατεωνες που εμπλεξα???Να βαλω το paypal να κανει την μετατροπη συναλλαγματος???Να στελνω λεφτα στο paypal balance οπως παλια???Να χρησιμοποιω μονο την leypay καρτα μου??? Σας παρακαλω βοηθηστε με,οι απατεωνες της eurobank με ξεβρακωσαν!!!
  5. nscovria

    PayPal

    Γεια σας,μια βοηθεια βρε παιδια.Αγορασα την Παρασκευη 12 του μηνος κανα 20αρια μικροπραγματα απο το e-bay για εμενα και κατι φιλους , μεσω του paypal και της χρεωστικης eurobank που εχω συνδεσει.Τα προιοντα ειχαν αξια απο 0.5 ευρω εως 3 ευρω. Σημερα παρατηρησα εντρομος οτι η eurobank μου αφαιρεσε 50 ευρω απο τον λογαριασμο μου!!! Μεσω web banking διαπιστωσα οτι για καθε αγορα που εκανα μεσω e-bay με χρεωσαν με 2.5 ευρω για εξοδα προμηθειας συναλλαγματος!!!!Ακομα και για τις αγορες που κοστιζαν 0.5 ευρω!!!!! Τι να κανω με τους απατεωνες που εμπλεξα???Να βαλω το paypal να κανει την μετατροπη συναλλαγματος???Να στελνω λεφτα στο paypal balance οπως παλια???Να χρησιμοποιω μονο την leypay καρτα μου??? Σας παρακαλω βοηθηστε με,οι απατεωνες της eurobank με ξεβρακωσαν!!!
  6. nscovria

    LeuPay MasterCard και LeuPost

    οκ ευχαριστω.
  7. nscovria

    LeuPay MasterCard και LeuPost

    Ναι το 3957.Κανω κατι λαθος???
  8. nscovria

    LeuPay MasterCard και LeuPost

    Γεια σας,ανοιξα λογαριασμο στο leyPay και πλεον περιμενω να μου ερθει η καρτα.Προσθεσα και την χρεωστικη μου της eurobank,αλλα δεν μπορω να την κανω verify!!!Στο web banking βλεπω την χρεωση LEUPAY.E +χχχχ LU (στην θεση των χχχχ ειναι τεσσερις αριθμοι). Βαζω τους τεσσερις αριθμους στο verify your card,αλλα μου βγαζει μηνυμα οτι ο κωδικος ειναι λαθος!!!! Κανω κατι λαθος, η μηπως οι τυποι ειναι εντελως ασχετοι???
  9. Τωρα μου βγαζει αυτο: Η ενεργοποίηση της υπηρεσίας Κωδικών Μιας χρήσης προϋποθέτει την παραλαβή από την Δ/νση e-Banking της «Αίτησης και των Όρων Διενέργειας Συναλλαγών μέσω Ηλεκτρονικών Δικτύων» υπογεγραμμένης από το χρήστη. Προς το παρόν, η δυνατότητα αυτή δεν έχει ενεργοποιηθεί για εσάς. Αυτό σημαίνει είτε ότι δεν έχετε επιστρέψει υπογεγραμμένη την «Αίτηση» σας στην Τράπεζα είτε ότι η αίτησή σας δεν έχει παραληφθεί ακόμη από την Δ/νση e-Banking. Παρακαλούμε για περισσότερες πληροφορίες καλέστε το Europhone Banking στο 210-9555000 ή και 801 111 1144 από σταθερό τηλέφωνο (24ώρες το 24ωρο). Φανταζομαι οτι πρεπει να παω στην eurobank και να κανω την αιτηση.
  10. Se Σε ευχαριστω για την απαντηση,αλλα δεν καταλαβα τι εννοεις.Να παω δηλαδη στην τραπεζα και να ανοιξω νεο λογαριασμο???
  11. Γεια σας.Δοκιμασα να στειλω εμβασμα μεσω e-banking της eurobank στην revolut καρτα μου, συμφωνα με τον οδηγο στην πρωτη σελιδα,αλλα παιρνω το παρακατω μηνυμα λαθους. συναλλαγή αυτή απαιτεί επίπεδο ασφαλείας και δεν μπορεί να ολοκληρωθεί. Η συναλλαγή σας δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί για έναν ή περισσότερους από τους παρακάτω λόγους: -Η συναλλαγή που υποβάλλατε δεν επιτρέπει επιβεβαίωση -Το ποσό που εισάγατε είναι εκτός των ορίων επιβεβαίωσης της συναλλαγής -Δεν έχετε δυνατότητα χρήσης πιστοποιητικών -Δεν έχετε δυνατότητα χρήσης OTP -Παρόλο που έχετε δυνατότητα χρήσης πιστοποιητικών δεν υπάρχουν πιστοποιητικά στον υπολογιστή σας -Η εφαρμογή δεν υποστηρίζει πιστοποιητικά στο λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή σας -Δεν είναι δυνατή η χρήση πιστοποιητικών στον υπολογιστή σας επειδή δεν έχει εγκατεστημένο Java VM. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ καλέστε το Europhone Banking στο 210-9555000 ή και 801 111 1144 από σταθερό τηλέφωνο (24ώρες το 24ωρο). Ξερει κανεις τι φταει???Προσπαθω να στειλω 5 ευρω.
  12. Δυστυχως μετα απο δεκαδες αγορες (με το γνωστο κολπο) μεσω debit και credit cards απο eurobank,απο σημερα λαμβανω το παρακατω μηνυμα λαθους:The card you entered cannot be used for this payment. Please enter a different credit or debit card number. Επιπλεον δοκιμασα να φτιαξω εναν επιπλεον paypal λογαριασμο αλλα στο STATE δεν υπαρχει η επιλογη GR (GREECE) με αποτελεσμα να μην μπορω να συνεχισω την διαδικασια!!!! Τι συμβαινει???Μας πεταξαν εξω απο το paypal???Υπαρχει καρτα που να μπορει να στειλει χρηματα στο paypal balance??? Τελικα καταφερα να φτιαξω δευτερο λογαριασμο στο paypal,μαλιστα αναγνωρισε και την viva wallet καρτα μου,ετσι μπορω και παλι να κανω αγορες!!!Οι eurobank καρτες εξακολουθουν να μην αναγνωριζονται ομως!! Παντως απο οτι καταλαβα,το paypal αντιμετωπιζει τεχνικες δυσκολιες.Ισως τις επομενες ημερες τα πραγματα να φτιαξουν.
  13. SYSTEM SHOCK 2,μακραν το πιο τρομαχτικο παιχνιδι που εχω παιξει!!!!
  • Δημιουργία νέου...