Προς το περιεχόμενο

holydarkthrone

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    14
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με holydarkthrone

  • Ημερομηνία γέννησης 25/03/1983

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

holydarkthrone's Achievements

  1. 'Hey, Dad? Do you think there's people on other planets? I don't know, Sparks. But I guess I'd say, if it is just us, it seems like an awful waste of space.'
  2. Το VPN θα υπάρχει μόνο στην developer έκδοση ή στο μέλλον θα μπει και στην κανονική; Επίσης έχει νόημα να το χρησιμοποιείς αν είσαι σε desktop και όχι σε Wi-Fi Hotspots κτλ;
  3. Το hollywood εχει πεθανει, αυτες οι ταινιες ειναι για το μεροκαματο των ηθοποιων απλα. Ουτε για torrent δεν αξιζουν.
  4. Η γενια των remakes, γι' αυτο παω σε pc αυτη τη φορα και god bless the torrents.
  5. holydarkthrone

    Linksys wag200g

    Δεν γνωριζω απο ρευμα δυστυχως. Σε αλλο δωματιο δεν γινεται να μπει και να αλλαξω πριζα παλι δυσκολο. Οχι το a/c δεν ειναι μαζι με το ρουτερ, εχει δικη του πριζα. Ενταξει θα το ψαξω απλα ρωτησα μηπως ειχε καποιος παρομοιο θεμα. Ευχαριστω. ΥΓ. γνωριζετε αν υπαρχει καποιο φθηνο ρουτερ που να ειναι πολυ καλο για online gaming?
  6. holydarkthrone

    Linksys wag200g

    Με το ρουτερ της HOL δεν μου το κανει αλλα αυτο το ρουτερ κλειδωνει 1,5Mbit πιο χαμηλα γενικως. Εχω το τελευταιο firmware, το dsl modulation ειναι σε multimode. Παλια μου το εκανε συνεχεια οποτε ανοιγα aircondition η θερμοσιφωνα, τωρα το κανει αλλα οχι παντα. Ειχα διαβασει και σε ενα ξενο forum αυτο για το ρευμα και ειδα οτι ειχα το ιδιο προβλημα. Αυτο που κανει ειναι να κοκκινιζει το λαμπακι του internet και μετα απο μερικα δευτερολεπτα να ξαναμπαινει μονο του (τις περισσοτερες φορες). Το θεμα ειναι οτι παιζω xbox online και αμα πεσει παει μετα.
  7. holydarkthrone

    Linksys wag200g

    hello εχω το παρακατω προβλημα: Εχω HOL. το ρουτερ που δινει (Alcatel) ειναι αθλιο οποτε βαζω το Linksys wag200g που ειχα παλια απο Forthnet. Συνδεομαι με 6,5mbit περιπου. Το θεμα ειναι οτι κανει αποσυνδεσεις οταν τραβαμε ρευμα στο σπιτι (πχ aircondition). Ξερετε αν ειναι θεμα μονο του συγκεκριμενου ρουτερ και πως λυνεται ή αμα αγοραζα ενα αλλο παλι το ιδιο θα γινοταν; Ευχαριστω.
  8. Το ίντερνετ πέθανε, στο μέλλον θα έχουμε οπτική ίνα και το μόνο που θα μπορούμε να κάνουμε είναι να παίζουμε Call Of Duty το οποίο πάλι θα λαγγάρει.
  9. Με αυτο το update αναγκαστικα και τα εβγαλα, πολυ χαλια. Υπαρχει αλλη διανομη που να κανει install απο windows οπως τα ubuntu?
  10. ΟΣΟΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΥΜΗΤΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ MAD, MTV ΚΤΛ ΨΗΦΙΑΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΙΓΙΝΑ?
  • Δημιουργία νέου...