Προς το περιεχόμενο

avisinos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    277
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με avisinos

  • Ημερομηνία γέννησης 24/11/1977

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Germany

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Thessaloniki

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

avisinos's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

3

Φήμη

  1. Ευχαριστώ όλους σας για τις απαντήσεις. Θα με βοηθούσε κάτι σε αυτή τη μορφή Κοντά στο πρόσωπο και να κοιτούν ευθεία
  2. Κάτι κάρτες με ποδοσφαιριστές που κυκλοφορούν ή κάτι αντίστοιχο, υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν κάπου τέτοιες φωτογραφίες?
  3. Καλησπέρα insomniacs Όπως διαβάζετε και στο τίτλο, ψάχνω φωτογραφίες ανθρώπων από το λαιμό και πάνω, για περαιτέρω επεξεργασία με κάποιο software σαν το metahuman. Αν κάποιος γνωρίζει κάποιο database θα με βοηθουσε πολύ Ευχαριστώ
  4. Ευχαριστώ για τα λινκ masteripper έχει δουλίτσα τώρα ο μικρός είναι πάνω του πλέον Ευχαριστώ για τα λινκ masteripper έχει δουλίτσα τώρα ο μικρός είναι πάνω του πλέον
  5. Λογική η σκέψη σου φίλε. Το θέμα είναι οτι εγώ είμαι Γερμανία, δεν έχω προσωπική επαφή με το παιδί, και θέλω να τον βοηθήσω σε αυτό που θέλει όσο μπορώ. Γι αυτό ρώτησα αν μπορώ να του στείλω τίποτα βιβλία ή οτιδήποτε. Πάντως μόλις μιλήσαμε, προσπάθησα να ψαρέψω πόσο ή με τι ασχολείται, και δε κατάλαβα και πολλά από αυτά που μου έλεγε, δε το περίμενα ούτε το ήξερα φυσικά. Με εξέπληξε σε σημείο να σκέφτομαι "τι ψάχνεις εσύ" νομίζεις θα του κάνεις έκπληξη......!! Τα παιδιά μεγαλώνουν γρήγορα Ασχολείτε με το unity, μου το ανέφερε...... Μια ακόμη ερώτηση, σε ένα απλό λαπτοπ μπορεί να κάνει δουλίτσα ή θέλει πολύ ραμ, καλή κάρτα γραφικών, δυνατή cpu και σε τι βαθμό?
  6. Τώρα ξεκινάει, τα βασικά του προγραμματισμού από που να τα μάθει? κάποιο βιβλίο ίσως.... Καλά Χριστούγεννα
  7. Καλησπέρα Θα μπω κατευθείαν στο θέμα Ο αγαπημένος μου ανηψιός (15 χρονων) θέλει να γίνει προγραμματιστής videogame όταν μεγαλώσει..... Παιχνίδια λοιπόν, στην προσπάθειά μου να να τον βάλω σε ένα δρόμο, κάπου να ξεκινήσει, σκέφτηκα να ρωτήσω εσάς πώς, με τι εργαλεία μπορεί να πιαστεί και σιγά σιγά να ασχοληθεί με αυτό που του αρέσει Έχετε να προτείνετε κάποια βιβλία να του στείλω, κάποιο κανάλι στο youtube, κάποιο site να ενημερωθεί (ξέρει αγγλικά) κάποιο software free, που να μπορέσει να φτιάξει κάνα απλό παιχνιδάκι σε win ή android, ότι σας κατέβει πείτε έχει ένα windows laptop και πολύ φαντασία Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας και το χρόνο που διαθέσατε, σας εύχομαι καλές γιορτές.
  8. avisinos

    Ερώτηση vpn

    Το nordvpn δίνει μέχρι 6 παράλληλες συνδέσεις σε ένα λογαριασμό. Απλώς αν συνδεθούν δύο συσκευές στον ίδιο σέρβερ, πρέπει να χρησιμοποιήσουν διαφορετικό πρωτόκολλο, αλλά πάλι έχει τόσους πολλούς σέρβερ... Η απορία μου είναι επειδή δε κατοικούμε κοντά, αν υπάρχει περίπτωση, να μας καταλάβουν ότι το χρησιμοποιούμε δύο και γίνει οτιδήποτε.......
  9. avisinos

    Ερώτηση vpn

    Καλημέρα Μπορούμε δύο φίλοι να μοιραστούμε την ίδια συνδρομή vpn(nordvpn)? Αυτό δίνει μέχρι 6 ταυτόχρονες συνδέσεις, 3 εγώ 3 ο φίλος και το κόστος 50 50.
  10. Όχι, δεν κολλάνε τα βίντεο. Θερμοκρασίες έπιανε 92 βαθμούς και έσβηνε αυτόματα. 4 GB RAM Winx64. Μετά το ρούφηγμα και αφού βγήκαν κάτι μπαμπάλια από την εξαγωγή του αέρα, η θερμοκρασία έπεσε 20 βαθμούς κάτω. Τώρα έχω 62 βαθμούς και με βίντεο παίζει από 72 μέχρι 78. Αυτό μη μου πάθει τίποτα το ανεμιστηράκι το έχω σκεφτεί. Δεν το μπλοκάρω μιας και βάζω απλώς το κοντάρι της σκούπας στις γρίλιες. Δεν ξέρω να το ανοίξω το φορητό. Θα έπρεπε να το δώσω κάπου έξω να το ξεσκονίσουν. Αγόρασα τελικά χτες 2 ηχεία, παίρνουν ρεύμα και από το USB, όχι πολλά καλώδια, και έχω κανονικό ήχο και αρκετά δυνατότερο από αυτόν που είχα.
  11. Δοκίμασα με ακουστικά, ακούγετε ο ήχος κανονικά. Οπότε μάλλον πρέπει να αγοράσω έξτρα ηχεία και να ακούω με αυτά. Με τα εσωτερικά δε νομίζω να είναι εύκολη η αντικατάστασή τους.
  12. Καλημέρα, εδώ και μερικές μέρες όταν έχω τέρμα την ένταση στο Acer Aspire 5552G, AMD Phenom II x3 n850, βγαίνει ο ήχος σαν βραχνιασμένος, ένα τρίξιμο, μικρό μεν αλλά ενοχλητικό, δε ξέρω πως να το περιγράψω.... Τι μπορεί να φταίει, έχουμε εμπειρία με κάτι αντίστοιχο? Ρουφάω τη σκόνη τον τελευταίο καιρό με την ηλεκτρική σκούπα για χαμηλότερες θερμοκρασίες, δεν ξέρω μήπως κάτι το επηρέασε και το αναφέρω. Επίσης χρησιμοποιώ το DFX για ενίσχυση της έντασης αλλά και όταν το απενεργοποιώ παραμένει η ίδια κατάσταση.
  13. http://mspoweruser.com/get-windows-10-mobile/ Δοκιμάστε να την σκανάρετε το λίνκ από δω.
  14. Αυτά τα 15 MB καταναλώθηκαν χωρίς να ανοίξει καν καμιά εφαρμογή, μιας και σύνδεση ουσιαστική δεν υπάρχει. Acepower έτσι τη βλέπω και εγώ τη δουλειά ...θα μας τα τρώνε και εδώ οι γερμανικές κινητοεταιρείες.
  15. Ναι θέλω, ευχαριστώ. Πάντως σήμερα το watchdog μέτρησε 15 ΜΒ κατανάλωση του mobile, κατά τη διάρκεια που το τηλ ήταν εκτός σπιτιού, περίπου 7 ώρες, με την ταχύτητα να είναι πεσμένη στα 64 Kbit/sec,μιας και τα διαθέσιμα 500MB έχουν τελειώσει!
  • Δημιουργία νέου...