Προς το περιεχόμενο

Fuel7

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    814
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Fuel7

  • Ημερομηνία γέννησης 10/02/1980

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Πειραιάς
  • Ενδιαφέροντα
    Ηχος,Τεχνολογία,Ταξιδια,Ποδηλασια,Κολύμβηση,Αυτοκίνητα,Μηχανές!

ΑΛΛΑ

  • Βιογραφικό
    Ola ta euro!!!
  • Τοποθεσία
    Piraeus/Miami FL
  • Ενδιαφέροντα
    Poula kai diafoura
  • Απασχόληση
    Computerised Accounting

Πρόσφατες Επισκέψεις

13.205 προβολές προφίλ

Fuel7's Achievements

  1. Καλησπέρα παιδια! Ευχομαι να δουλέψουν οι προαναφερθεισες εφαρμογες.Ευχαριστω για την ανταποκριση σας. Τυπικα θελω να συνδεω το πολυμηχανημα μου στο usb του μοντεμ και απο εκει να εκτυπώνω και να σκαναρω. Το εκανα αυτο με το archer της ΤΡ-Λινκ.Ειχε και εφαρμογούλα που το εκανε στο μπαμ. Επειδη αλλαξα παροχο αλλαξε και το μοντεμ με αποτελεσμα να χασω αυτη την δυνατοτητα.Επειδη δεν εχω την δυνατοτητα να εχω το μηχανημα στο γραφειο,με βολευε απιστευτα με την εκτυπωση/σκαναρισμα απο αποσταση.Τωρα πρεπει να τραβαω 2,5 μετρα καλωδιο στο usb.
  2. Καλησπέρα σε ολους 2 πραγματακια που ψάχνω. 1.Ενα προγραμμα για να δοκιμάζω τα usb sticks μου.Κάποια παρόλα τα φορματ και μεταβολή τους ειτε σε FAT32/NTFS εκει που επαιζαν κανονικα,δεν μπορούν να περάσουν ούτε ενα pdf. Οτι προγράμματα εβαλα εδειξαν οτι ειναι Healthy .Ψαχνω κάτι που να δειχνει και την κατασταση αλλα και την υγεια του καθε στικ. 2.Ψαχνω ενα προγραμμα να με βοηθησει να εκτυπώνω και να σκαναρω ασυρματα μεσω του modem που έχω απο την vodafone(Mε συνδεση στο usb του modem). Ευχαριστω πολυ.
  3. Καλησπέρα χαριζεται σκουπα Juro Pro.Ειναι απλα παροπλισμενη,τα πλαστικα της τα λες και σε μετρια κατασταση. Παραλαβη απο Καλλιπολη Πειραια. Πρώτα μύνημα στο νημα και μετα ΠΜ.Παραλαβη μεχρι αυριο το βράδυ. Εγω αποφασιζω που θα δώσω τι. Διατηρω την οποια προτεραιοτητα.
  4. Τα μηχανηματα εχει προλαβει ο Γεωργιος. Ευχαριστω πολυ!
  5. χαριζεται πολυμηχανιμα epson, και Video Player/DVD Recorder LG.Και τα 2 δουλευαν οταν αποσυρθηκαν.Το Recorder δέν εχει το τηλεχιριστηριο του.Παραλαβη μεχρι αυριο βραδακι ειδαλλως πανε για ανακυκλωση.Παραλαβη απο Καλλιπολη Πειραια. Πρώτα αναρτηση στο νημα και μετα ΠΜ. Εγω αποφασιζω που παει τι!Και πως! ευχαριστω πολυ
  6. Εάν δεν εχει προλαβει κανεις τον ενα χρονοδιακοπτη τον χρειαζομαι!! Εχω προς διάθεση μια σακούλα πράγματα,οπου δεν έχω χρονο να κάτσω να ξεσκαρταρω.Οποιος θέλει έρχεται αυριο απογευμα αυστηρά και τα παιρνει.Παραλαβη απο Καλλίπολη Πειραια.
  7. Καλησπέρα σε ολους Χαριζω ενα πολυμημανημα epson παροπλισμενο το οποιο οταν αποθηκευτηκε λειτουργουσε. Χαριζεται ενα laptop Turbo X.Ηταν του πατέρα φιλου μου.Δεν εχει μπαταρια σκληρο και τροφοδοτικο.Δεν εχω χρονο να ασχοληθω. Χαριζεται ηλεκτρικο σιδερο,το οποιο ξαφνικα σταματησε να δουλευει. Ειναι σε καλη κατασταση απλα δεν δουλευει. Παραλαβη απο Καλλιπολη Πειραια.Την επομενη εβδομαδα απογευματινές ωρες υστερα απο συνενοηση. Πρώτα μυνημα στο νημα και μετά ΠΜ.Αποφασιζω εγω τι παει που. Αυτα προς το παρον ευχαριστω προκαταβολικα.
  8. Χαριζεται βαράκι γυμναστικης μεταλλικο 5κιλών παραλαβη απο Καλλιπολη Πειραια. Πρωτα ΡΜ και μετα δηλωση ενδιαφεροντος στο νημα. Εγω επιλεγω σε ποιους πανε τι και τηρω και προτεραιοτητα. Οσοι τσιμπανε και μεταπωλούν δεξια και αρριστερα ειναι σταμπαρισμενοι και θα αποκλειονται,και παρακαλουντε να μην βαζουν αλλους να ζητουν πράγματα για αυτους.
  9. Καλησπέρα σε όλους! Εχω έναν ssd Samsung EVO στο Latitude E6320.Τον έχω εδω και τουλάχιστον 4 χρονάκια. Το HD Sentinel πλέον,μου δειχνει οτι η υγεια του εχει πέσει στο 80.Αξιζει να τον αλλάξω,ή οχι; Να πάω σε κάτι ανάλογο και με μεγαλύτερη χωριτικότητα απο τα 250 που ειναι;Σε 480 πχ,περνόντας του και τα windows 11; Εχω δει κάτι δισκούς γυρω στα 35 ευρω,αξιζούν ή να δωσω λεφτα για κάτι καλύτερο; Ευχαριστώ πολυ προκαταβολικά,περιμένω τις απαντήσεις σας.
  10. Καλημερα σε όλους.Ειχα ξεκινήσει με το online οπου πλέον οπου πλέον εχει γινει Open...οι λογαριασμοί έχουν γίνει τέρμα φουσκωμένοι και δεν ξέρω προς τα που να κοιτάξω.Ειμαστε 2 άτομα και με σχετικα περιορισμενη χρήση και απο τους 2 .Τι θα μου προτεινατε ως προς το πρόγραμμα; Παραθέτω τις καταναλώσεις μου. Ευχαριστώ. Ερώτηση...εάν ένα οικημα δεν ειναι τακτοποιημενο με βαση τα αρχικα σχεδια, υπάρχει περιπτωση,να πληρώνει λάθος τάπ ή κατι αλλο στο λογαριασμο του;
  11. Ευχαριστώ πολυ τον φιλο! Παρελαβα
  12. Καλησπέρα με ενδιαφερει για τα δικά μου
  • Δημιουργία νέου...