Προς το περιεχόμενο

johnbond

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.635
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    1

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αργοσχόλι

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Θρακομακεδονία
  • Απασχόληση
    ICP-MS Facility,Chemistry University of Surrey,UK

Πρόσφατες Επισκέψεις

13.560 προβολές προφίλ

johnbond's Achievements

  1. Λογικά θα έχουν χωρίσει τώρα...
  2. Ότι και να σκεφτείς απο αντιπερισπασμό δε θα πετύχεις τίποτα. Kυνήγησε το με αστυνομίες αγωγές κτλ...
  3. Όπου έχει αυτοκινητόδρομο είναι μια χαρά και συντηρημένοι επαρκώς. Το πρόβλημα είναι οτι δεν έχει την κάλυψη που έχει η Ελλάδα, σε καμία περίπτωση. Θα πάρει τουλάχιστον άλλα δέκα χρόνια για να καλυφθεί όλη η χώρα με αυτοκινητοδρόμους. Άλλα αν είναι να πληρώνεις 35ε και να σταματάς 11 φορές για να πας Αθήνα - Θεσσαλονίκη είναι δώρο άδωρο. Εγώ στην Ελλάδα πάω απο τον παράδρομο και ας κάνω 2-3 ώρες παραπάνω.
  4. Δουλειές αν δεν μιλάς βουλγάρικα είναι δύσκολο. Ξέρω σίγουρα ότι ζητάνε για support και για ονλαιν καζίνο με αγγλικά. Αρχικό μισθό απο 900ευρώ. πχ https://www.jobs.bg/en/job/7290615 Για το δρόμο που λες διάβασα οτι παρέδωσαν ένα καινούριο κομμάτι αυτοκινητόδρομο. Νομίζω ότι πλέον δε χρειάζεται να πας από τον παλιό δρόμο. https://ec.europa.eu/regional_policy/whats-new/newsroom/21-02-2024-tunnel-zheleznitsa-inaugurated-in-bulgaria-the-longest-and-most-modern-road-tunnel-in-the-country-built-with-eu-funds_en Βουλγαρία Ρουμανία δεν έχουν πουθενά διόδια...Άλλο ένα θετικό. Η βουλγαρία έχει χρέος μόλις 21% του ΑΕΠ γι αυτό και δε μπορούν να της βαλουν χέρι εύκολα οι ξένοι. Φορολογία 10% flat,επιχειρήσεις. Δημοτικά τέλη πληρώνω 20ε το χρόνο. Ρεύμα το κιλοβάτ 12λεπτά του ευρώ και 6 το νυχτερινό, χωρίς περίεργες χρεώσεις στο λογαριασμό. Να δούμε πότε θα ξυπνήσουν στη Ε.Ε. να τους καταστρέψουν και αυτούς. Και αγαπάνε τους Έλληνες. Που να ήξεραν τι γνώμη έχουν οι Έλληνες γι αυτούς.
  5. Όταν σε βλέπουν τουρίστα είναι πιθανότερο να προσπαθήσουν να σε εκμεταλλευτούν,σε οποιοδήποτε χώρα, ειδικά σε τουριστικές περιοχές. Αλλά θέλω να πιστεύω ότι αποτελεί εξαίρεση. Δε μου τύχει πάντως κάτι τέτοιο. Ειδικά οπότε προσπάθησα να δώσω ευρώ δύσκολα τα δέχτηκαν.Αλλα ξαναλέω για μικρότερες πόλεις. Η μόνη φορά που πήγαν να με εξαπατήσουν ήταν στα σύνορα με Ρουμανία που πήγε να μου φάει ένα ή δυο λεβα στη γέφυρα με πρόσχημα ότι δεν έχει ρέστα ενώ είχε μπροστά της πολλά.
  6. Από την αρχή υποστηρίζεις ότι η Βουλγαρία είναι mafia state, επειδή ο πρόεδρος είναι φιλορωσικος ίσον μαφιόζος. Άρα για να να μην είναι mafia state έπρεπε να μην είναι ο πρόεδρος φιλορωσικος. Ανεξάρτητος δεν παίζει στις μέρες μας. Άρα τι μένει. Φιλοαμερικανος
  7. Ναι ,αλλά το ίδιο μαφιόζος με κάθε πρόεδρο που δέχεται εντολές. Δε γίνεται πχ να βγάζουν τον Ορμπάν μαφιόζο και τους άλλους που υπηρετούν τη Λαγκάρντ ή τον Μπαιντεν όλα καλά. Επομένως το επιχείρημα σου ότι ο λαός είναι διεφθαρμένος επειδή ο πρόεδρος είναι φιλορωσικος και όχι φιλοαμερικανος δεν οδηγεί κάπου.
  8. Αν είσαι καλοπροαίρετος και θες να μάθεις τι πραγματικά συμβαίνει,που δεν το νομίζω, η πραγματικότητα είναι ότι η ΕΕ προσπάθησε να βάλει στην εξουσία κάτι υποκινουμενους της ,"προοδευτικούς" αποφοίτους του harvard ,τον αντίστοιχο Μητσοτάκη ,οι οποίοι θα πέρναγαν όλη τη συγχρονη ατζέντα τύπου μετανάστες παντού,lgbt, ηλεκτρονική παρακολούθηση,εξαντλητική φορολογία, ευρώ κτλ αλλά ο λαός δε τους αποδέχτηκε με αποτέλεσμα να χάσουν την εξουσία γρήγορα και τώρα να είναι αναγκασμένοι να συγκυβερνούν ως δεύτερο κόμμα με τον ανώτερο μαφιόζο που λες. Συν ότι ο πρόεδρος,επίσης εκλεγμένος από το λαό είναι άκρως φιλορωσικος οπότε αυτά τα δύο οδηγούν σε μια έντονη διένεξη με την ΕΕ με αποτέλεσμα άρθρα σαν αυτό που ανάρτησες..
  9. Ωραίο site παρεθεσες. Σα να μαθαίνεις για την κατάσταση στην Ελλάδα από το ΣΚΑΪ. 😁
  10. Εγώ μένω στα βόρεια. Αν τα πράγματα είναι διαφορετικά σε άλλες περιοχές δεν ξέρω. Προφανώς οι μαφιόζοι που λες είναι πιο πολύ σε Βάρνα και Σόφια. Και μίλησα για το μέσο πολίτη. Το να πηγαίνεις σε μίνι μάρκετ στη μέση του πουθενά και να σου κόβει απόδειξη είναι κάτι που δε θα δεις στην Ελλάδα. Ή ερχόμενος με ελληνική νοοτροπία να τους λες να μη σου κόψουν απόδειξη για να πάρεις κάτι φτηνότερα και να μην καταλαβαίνουν τι εννοείς... Όπως και στην οδήγηση τους. Πολύ σπανιότερα θα μπουν στο φανάρι από δεξιά να σου κλέψουν τη σειρά. Ή στις διαβάσεις πάντα σταματούν. Ούτε υπάρχει στο δρόμο αυτή η κακία, να θέλουν να σε σκοτώσουν αν κάνεις ένα λάθος ή να κορνάρουν απλά επειδή νευρίασαν. Υπάρχει γενικά μια αθωότητα, όπως ήταν η Ελλάδα το 1960 πριν κατακλυστεί από κάθε λογής μετανάστη, οπότε δεν πιστεύω ότι θα μπορούσαν να κάνουν κάτι τραβηγμένα παράνομο. Τώρα για τη νοθεία στα καύσιμα τι να πω. Όπως έγραψα δε μου έχει τύχει ποτέ πρόβλημα. Ίσως κοντά στα σύνορα να είναι όπως λέτε. Κουλάτα όταν μπω συνήθως γεμίζω στη Shell στα δεξιά.
  11. Εγώ μένω Βουλγαρία μόνιμα. Έχω βάλει βενζίνη σε τουλάχιστον 30 διαφορετικά πρατήρια. Δεν μου έχει τύχει κάποιο πρόβλημα μέχρι τώρα. Γενικά εδώ ο μέσος πολίτης δεν έχει τη λαμογιά και την κλεψιά μέσα του. Καμία σχέση με Ελλάδα. Να φανταστείτε τα σπίτια δεν έχουν καν παντζούρια ,ρολά κτλ γιατί η εγκληματικότητα είναι πολύ χαμηλή. Άσχετα αν η προπαγάνδα στην Ελλάδα μας λέει τα ακριβώς αντίθετα.
  12. Απο που θα τον βρούνε; το βλέπω απίθανο.... Στη χώρα που γεννήθηκαν τα greek statistics να κολλάμε σε τέτοιες λεπτομέρειες; 😅 Στην τελική ας χτίσει ένα τοίχο με γυψοσανίδα όπου χρειάζεται να έρθει ακριβώς στη σωστή μέτρηση. Τώρα να μπλέκει με συμβολαιογράφους, μηχανικούς, και ενοίκους της πολυκατοικίας μου φαίνεται εντελώς ποντιακή λύση.
  13. ξέρει κανείς τελικά αν έχει δυνατότητα δελτίου αποστολής; Δε βρήκα κάποια επιλογή, οπότε υπάρχει κάποιος εναλλακτικός τρόπος έκδοσης δελτίου αποστολής;
  • Δημιουργία νέου...