Προς το περιεχόμενο

KraLL

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    80
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με KraLL

  • Ημερομηνία γέννησης 16/03/1984

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

KraLL's Achievements

  1. KraLL

    Diablo IV [PC]

    Διαγραψτε παρακαλω, δεν ειδα οτι απαντηθηκε.
  2. KraLL

    Crusader Kings III

    Αστο φιλε, το σκεφτηκα και ξερω οτι θα μου φαει πολυ χρονο και δεν ειμαι σε διαθεση τωρα να αφιερωσω τοσο. Για την διαδοχη, αμα εχεις ενα duchy, ενα kingdom, αυτοκρατορια, δεν σπαει, αμα εχεις 2+ duchies πχ χωρις να εχεις κανει kingdom θα σπασει. Εκτος αν εννοεις οτι δεν θελεις να χανεις ουτε county, οπου αυτο ειναι αλλο θεμα που και παλι πρεπει να πας full development στο κεντρικο σου county/duchy που ξερεις οτι δεν χανεις. Για την κουλτουρα καλυτερα να ασχοληθεις περισσοτερο με το cultural acceptance. Υπαρχει νομιζω και χαρακτηριστικο (αυτα που αγοραζεις με prestige στο παραθυρο της κουλτουρας, δεν θυμαμαι πως λεγονται ακριβως) που σε βοηθαει να γινονται γρηγοροτερα accepted οι διαφορετικες γειτονικες κουλτουρες και να παιρνεις τα bonus του acceptance. Απο το να προσπαθεις να κανεις convert ενα ενα county. Αυτο μιλαμε αν εχεις αυτοκρατορια, μεγαλο βασιλειο και οχι να κανεις convert 1-2 counties.
  3. KraLL

    Crusader Kings III

    Απλα θα πρεπει να πηγαινεις στοχευμενα για νεες περιοχες, αυτες που ειναι στο ιδιο duchy και ξεμπαρκες μεμονομενες τριγυρω. Μετα παλι στοχευμενα με τον ιδιο χαρακτηρα, που θα ξερεις οτι εχεις χρονο και χρημα, να καταλαβεις παλι αλλα στοχευμενα duchies που θα ειναι κατω απο το ιδιο βασιλειο ωστε να το δημιουργησεις μετα για να μην σπασουν στην διαδοχη. Μετα το ιδιο και σε βαθμο αυτοκρατοριας. Το εχω σταματησει αλλα για multi ετσι για την πλακα, ισως το ξαναξεκινησω.
  4. KraLL

    Battlefield 2042

    Οχι, τωρα ειναι που αξιζει για 18-20. (Πριν ηταν για λιγοτερο)
  5. KraLL

    Battlefield 2042

    Ε την χαρα του sniper δεν θα την ελεγα, και μαλιστα σε συγκριση με τις υπολοιπες, αλλα γουστα ειναι αυτα. Εγω τουλαχιστον που παιζω breakthrough, μου αρεσει. Συμφωνω μαζι σου οτι λειπει content αλλα τουλαχιστον να φτιαξουν τα core mechanics, που απο οτι ειδα τα βασικα τα καναν.
  6. KraLL

    Battlefield 2042

    Εχεις δικιο (αν και πριν στο thread που το διαβαζα, ελεγα θα εισαι ο μονος που εχει μεινει 😝) , το εβαλα απο τις 15 Γεναρη που ειδα οτι επαιξα τελευταια φορα και αν και δεν προκειται να γινει hit, ειναι αρκετα playable / ευχαριστο τωρα απο αυτο το clusterfuck χωρις ταυτοτητα που ηταν οταν βγηκε. Και η νεα πιστα ειναι ωραια και οι specialists νομιζω δουλευουν καλυτερα τωρα. Μου φαινεται θα συνεχιζω να παιζω τωρα που το ξαναρχισα χθες παλι. Αρχιζει να αποκτα ταυτοτητα.
  7. KraLL

    Tropico 6 η κατι αλλο;

    Εγω θυμαμαι με ειχε καψει που επρεπε να μεταφερω 1 resource απο ενα νησι, 1 αλλο απο αλλο, σε ενα τριτο νησι, για να τα συνδιασω να βγαλω ενα tier2 resource, που μετα και αυτο επρεπε να το μεταφερω και ισως να το συνδιασω και να τα ξανα μεταφερω εκει που επρεπε και ολα σε σωστους χρονους και χωρις disrupt απο πειρατες κτλπ, και αν ενα κομματι της πυραμιδας εκανε fail, γκρεμιζοταν ολα. εγω μεχρι το 4, αλλα δεν αλλαζει και πολυ με το 5 ή το 6, το tropico ειναι κοντα σε αυτο που περιγραφεις, απλα εχει καποια σεναρια, το καθε σεναριο καποια goals που πρεπει να πετυχεις σαν αυτο που λες, σε 10 χρονια να εχω τοση ζαχαρη, και πας στο επομενο σεναριο.
  8. KraLL

    Tropico 6 η κατι αλλο;

    εχεις δικιο 👍, στο 1404 αναφερομαι, αυτο πρεπει να ειχα παιξει τωρα που το ξαναειδα. Παλι καλα που το ειπες, οταν λεω παλια για τοτε 2010 κοντα λεω.
  9. KraLL

    Tropico 6 η κατι αλλο;

    Μαλλον αυτο που χρειαζεσαι ειναι καποιο παιχνιδι απο αυτα που συνηθως τελειωνουν με την λεξη "tycoon" οπως το να φτιαχνεις συδηροδρομικο δικτυο και να το διαχειριζεσαι. Δεν εχω να σου προτινω καποιο συγκεκριμενα, δεν τα θυμαμαι και απ εξω τα ονοματα, αλλα ειναι στο στυλ που θελεις. Δεν εχει τοσο χτυσιμο και πιο πολυ ειναι πως θα ενωνεις τις περιοχες και κυριως εχει να κανει με την οικονομια. Απο εκει και περα το μονο "city builder" που αναφερθηκε και παραπανω και ηταν το μονο που θυμαμαι οτι μου εκαψε το μυαλο (πολυ παλια οταν το ειχα παιξει, δεν ξερω αν τωρα θα μου φαινοταν ευκολοτερο) στο να μπορεσω να κοντρολαρω την οικονομια, ειναι το Anno 1800 1404, δεν ξερω αν το εχεις παιξει αρκετα, στην αρχη ναι εχει πολυ χτυσιμο αλλα, end game, θυμαμαι ειναι το μονο που για μενα ηταν challenging οταν εχεις 3+ developed νησια, στο πως θα μεταφερεις τα resources απο το ενα νησι στο αλλο, στους χρονους που πρεπει, ωστε να μην υπαρχουν ελλειψεις πουθενα, οταν το καθε νησι εχει πολυπλοκες αναγκες, ωστε να μην γκρεμιστουν τα παντα.
  10. Εγω με gtx970 που δεν εχει directx12 δεν μπορω να τα εγκαταστησω, πρεπει να παρω νεα καρτα; Τελικα απο οτι ειδα μεσω dxdiag υποστηριζει, μια που λεει DirxectX Version: 12, οποτε ο λογος που το PC Health Check μου λεει οτι ο υπολογιστης μου δεν ειναι συμβατος, ειναι λογω του "TPM"; Το οποιο δεν ξερω αν μπορω και πως να το ενεργοποιησω μεσα στο bios, μονο το secure boot βλεπω.
  11. KraLL

    Xbox 360 controller στο PC

    Ναι αυτο ειναι μια χαρα, δεν υπαρχει μεγαλη ποκιλια απο ανταπτορες (σχεδον καθολου) σε τιμη ή ποιοτητα. Παρε αυτο που μπορεις να βρεις πιο αμεσα, καπου απο Ελλαδα, μην περιμενεις 1+ μηνα πχ απο ebay ή καπου αλλου για να γλυτωσεις ~4 ευρω, τουλαχιστον αυτο θα κανα εγω, εσυ κανε οτι πιστευεις καλυτερο. Καλη συνεχεια!
  • Δημιουργία νέου...