Προς το περιεχόμενο

petrostr

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    573
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Athens
  • Ενδιαφέροντα
    TSONTES !!!

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Athens
  • Ενδιαφέροντα
    Computers, Dance, Cinema
  • Απασχόληση
    Computer Engineer

Πρόσφατες Επισκέψεις

12.060 προβολές προφίλ

petrostr's Achievements

  1. Να δω ΑΙ υπολογιστές με ΑΙ λειτουργικό Windows και να βαράνε μπλέ οθόνες αβέρτα!!! 🤣🤣🤣
  2. petrostr

    Official Whiskey Topic

    Διάλεξε ένα πιο οικονομικό και γλυκόπιοτο Whisky! Θα σου πρότεινα με σειρά προτεραιότητας τα παρακάτω: 1. Bushmills Caribbean Rum Cask Finish (35 euro) https://www.skroutz.gr/s/32882232/Bushmills-Caribbean-Rum-Cask-Finish-Ουίσκι-Blended-40-700ml.html 2. Glen Deveron 12 (45 euro) https://www.skroutz.gr/s/11438184/Glen-Deveron-12-Ουίσκι-700ml.html 3. Aberlour Single Malt 12 Double Cask Matured 40% (50 euro) https://www.skroutz.gr/s/8772730/Aberlour-Ουίσκι-Single-Malt-12-Ετών-Double-Cask-Matured-40-700ml.html Σημ. Γενικά Ιρλανδέζικα & Σκωτσέζικα, που είναι Caribbean Cask (είναι ακόμα πιο γλυκόπιοτα).
  3. petrostr

    Official Whiskey Topic

    Μεγαλώνει το μπαράκι σιγά σιγά... νέες προσθήκες, ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί!!!
  4. petrostr

    Official Whiskey Topic

    Νέα προσθήκη στην συλλογή μου!!! 😍
  5. petrostr

    Official Whiskey Topic

    Μην τρελαίνεσαι.... πήγα χθες! Δυστυχώς δεν ήταν κάτι το τρομερό όπως το παρουσίαζαν... 10 κιόσκια όλα κι όλα! Είσοδος 25 ευρώ + 10 ευρώ έξτρα που πληρώσαμε για να φάμε (ένα μπέργκερ) και να πιούμε ένα κοκτέιλ. Γενικά περίμενα κάτι πολύ καλύτερο....! Και είχε αρκετά μεγάλη προσέλευση κόσμου. Στα αρνητικά και ο χώρος που ήταν όλα στριμωχτά. Είχε και μία κάβα για επιτόπου αγορές σε κάποια προϊόντα. Απ τα Whiskey που δοκίμασα, ένα μου έκανε θετική εντύπωση και το αγόρασα αμέσως απ την κάβα της έκθεσης!
  6. petrostr

    Official Whiskey Topic

    Πήγε κανείς στην Έκθεση για το Whiskey στο Τεχνόπολης στο Γκάζι;;;
  7. petrostr

    Official Whiskey Topic

    Νέα προσθήκη στην συλλογή!!! ⭐️⭐️⭐️
  8. petrostr

    Official Whiskey Topic

    Και εγώ ελευσινα είμαι
  9. petrostr

    Official Whiskey Topic

    To Tullamore Due υπάρχει και σε supermarket (Σκλαβενίτης), και σε ένα σωρό κάβες και μέσω skroutz. Το τροχήλατο το άλλαξα και πήρα αυτό στην φώτο από τα Jysk πριν λίγους μήνες που το είχαν (τώρα δεν..), αν ψάχνεις πιο "γκλαμουράτο" θα βρείς μέσω skroutz ή στο KARE. Ετοιμάζομαι να προσθέσω στην συλλογή και άλλα Whiskey, όπως: α) Deveron 18years, β) Dalmore γ) Glenfiddich
  10. petrostr

    Official Whiskey Topic

    Χαιρετώ το Team και καλή χρονιά σε όλους με υγεία! Παρότι πολλά χρόνια μέλος του Insomnia, τώρα ανακάλυψα αυτό το thread για το Whisky. Έχω μια τρέλα και εγω, στο νέο μου σπίτι έχω μπαράκι στο σαλόνι και ταυτόχρονα έχω αρχίσει εδώ και λίγο καιρό να ασχολούμαι συστηματικά με το Whisky κυρίως αλλά και κάποια άλλα ποτά. Να σας πω εγώ ποια Whisky έχω στην συλλογή μου και έχω δοκιμάσει τα οποία θεωρώ "ξεχωριστά" για την ώρα.. 1. Glen Deveron 12. (Για μένα το πιο ευκολόπιοτο Ουίσκι που έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής! ΤΡΟΜΕΡΟ!!!). 2. Bushmills Caribbean Rum Cask Finish (Επίσης γλυκόπιοτο φοβερό!). 3. Talisker Made By The Sea (Σου έρχεται το ιώδιο, "ιδιαίτερο"). 4. Monkey Shoulder. 5. Tullamore Dew. 6. Tullamore Dew XO (Caribbean Rum Cask Finish). 7. Roe & Co Irish Whiskey. 8. Kamiki (Ιαπωνικό). 9. Jim Beam White Label. 10. Jim Beam Black Extra Aged. 11. Jack Daniel's Gentleman Jack. Τα 8 - 9 - 10 & 11 Δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα, μου τα έχουν φέρει δώρο, δεν είναι στα γούστα μου.. Προτιμώ τα πιο γλυκόπιοτα Whisky. Αν έχει κάποιος να μου προτείνει κάποιο επίσης γλυκόπιοτο, είναι ευπρόσδεκτη η συμβουλή του. ΣΗΜ. Δεν θα αναφέρω για Ρούμι, Τεκίλα, Gin, που έχω επίσης στην συλλογή μου, μια που εδώ μιλάμε μόνο για Whiskey.
  11. "Σύμφωνα με πληροφορίες μας, παρόμοια υποστήριξη προετοιμάζει και η Εθνική Τράπεζα, αργότερα μέσα στη χρονιά." Να το δω και να μην το πιστέψω!!! 1 χρόνο το περιμένουμε.... άντε!
  12. Ρομπότ να σερβίρει κρασί;; Φέρτο να δουλέψει σε ελληνικό μπαρ και μέσα σε ένα βράδυ θα έχει κάψει δίσκο-πλατό-φλάτζα! 😂 😂 😂
  13. Τα εχω δει τα κανονικα εντιχοιζομενα και δεν μου αρεσουν ή θα βγω με μέτρο σε καποιο μεγαλο μαγαζι να μετρησω (γιατι σιγουρα ολα δεν ειναι 85εκ) και οποιο κανει να το παρω ή θα κοψω τον παγκο αναγκαστικα.
  • Δημιουργία νέου...