Προς το περιεχόμενο

SocialNetUsr

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    308
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

SocialNetUsr's Achievements

  1. Remote δε σημαίνει απαραίτητα σπίτι με πυτζάμες 😉 (αυτά τα είχαμε στο lockdown). Χαιρετισμούς από Ασία που δουλεύω 100% remote!! Πέρα από την πλάκα, προσωπικά θεωρώ αν μια εταιρία υποστηρίζει 100% remote, δείχνει ότι έχει πιο δομημένο σύστημα αξιολόγησης της δουλειά σου και δε μετράει πόσες φορές είσαι στο γραφείο για να σου δώσει προαγωγή. Πάντα δική μου οπτική
  2. Τις προηγούμενες ημέρες έβαλα και εγώ το app αλλά είδα κάτι που με προβληματίζει! Στο myAuto και συγκεκριμένα στην καρτέλα "Τέλη κυκλοφορίας", ενώ έχω πληρώσει τα τέλη κάπου στα μέσα Δεκέμβρη 2023, αναφέρει "Τα τέλη οφείλονται". Σε εσάς τι γράφει? ΑΚΥΡΟ!! Παραλίγο να πάθω το εγκεφαλικό!! Είχα πληρώσει μόνο το μηχανάκι 🤦‍♂️. Ευτυχώς, πρόλαβα την προθεσμία, θα περιμένω τις επόμενες ημέρες να αλλάξει το status!
  3. SocialNetUsr

    To topic του sportsdirect.com

    Πολλές φορές έχει να κάνει το προϊόν, κάποια δεν τα στέλνουν Ελλάδα. Οπότε αν στο καλάθι σου έχεις >1 και ένα από αυτά δεν το στέλνουν Ελλάδα τότε σου ακυρώνει όλη την παραγγελία
  4. SocialNetUsr

    To topic του sportsdirect.com

    Παραλαβή χωρίς τελωνείο την Τρίτη 21/11
  5. Στο παρελθόν είχα θέμα και εγώ με κατσαριδάκια στην μπανιέρα και είχα φωνάξει μάστορα να κάνει απολύμανση. Αρχικά είχαν εξαφανιστεί αλλά μετά από 10 ημέρες ξανά εμφανίστηκαν. Φωνάζω ξανά το μάστορα και αυτό που είπε είναι ότι πρέπει να βρεθεί η πηγή του κακού, δηλαδή η φωλιά. Στη δική μου περίπτωση ήταν μέσα στα τοιχώματα της μπανιέρας, οπότε ξεβίδωσε το σιφώνι της μπανιέρας, έκανε στην άκρη το σωλήνα και γέμισε τα τοιχώματα με φάρμακο. Ε δεν ξανά είδα ποτέ!
  6. SocialNetUsr

    To topic του sportsdirect.com

    UPDATE: παρέλαβα εχθές με μια μέρα καθυστέρηση λόγω της ACS, δεν πλήρωσα τελωνείο!
  7. SocialNetUsr

    To topic του sportsdirect.com

    ~200 euro, οπότε αναμένω και εγώ το αποτέλεσμα!!
  8. SocialNetUsr

    To topic του sportsdirect.com

    Καλημέρες! Τις επόμενες ημέρες αναμένω παραλαβή από sportsdirectcom οπότε ενημερώνω το thread αν παίξει τελωνείο
  9. Πάντως, μέχρι σήμερα που έχω δοκιμάσει βουρτσάκι + απορρυπαντικό και υγρά μαντιλάκια, το μεγαλύτερο μέρος καθάρισε αλλά είναι μερικοί λεκέδες που παραμένουν. Θα δοκιμάσω σίγουρα και τις λύσεις που προτείνετε! Στην εικόνα είναι τα παπούτσια μετά το χθεσινό μπασκετ.
  10. Ωχ, δεν πήγε καν το μυαλό μου να ψάξω στο Σκρουτζ!! Και εγώ κυρίως για υφασμάτινα sneakers το θέλω. Αφού είχες και εσύ θετική εμπειρία θα του δώσω μια ευκαιρία. Thanks!
  11. @LiquidTroll έτσι χύμα τα βάζουμε ή μέσα σε καμιά μαξιλαροθήκη μαζί και με άλλα ρούχα για να μη χτυπηθούν σαν χταπόδι? @george1807 βλέπω η έδρα είναι London, οπότε γλυτώνουμε το τελωνείο. Έχεις προσωπική εμπειρία με το συγκεκριμένο?
  12. Κατά καιρούς με πιάνει το OCD μου και θέλω να καθαρίσω τα παπούτσια μου, κυρίως τα λευκά. Δοκίμασα με βουρτσάκι και απορρυπαντικό αλλά δεν είχα το επιθυμητό αποτέλεσμα μιας και ορισμένοι λεκέδες παρέμειναν. Έχει δοκιμάσει κανείς κάποιο cleanning kit ή καθαριστικό και έμεινε ευχαριστημένος? Δεχόμεθα συμβουλές και για άλλες τεχνικές!! thanks!
  13. Hello! Επανέρχομαι μιας και θέλω τη γνώμη σας για 2 backpacks που έχω ματιάσει... Βασικά έψαχνα ένα all around που θα με κάλυπτε για πεζοπορίες αλλά και travel carry-on . Ευχαριστώ τα παιδιά που μου είχαν προτείνει τα παρακάτω: @MISKIN Osprey, Gregory, Millet, Exped και Ferrino: Gregory, Exped και Ferrino είναι λίγο εκτός budget οπότε αναζητώ κάτι σε Osprey, Millet @manapa North Face Borealis Καλή απλά θεωρώ ότι χρειάζεται ένα upgrade @poulinos Mammut Trion Light 38 Μόνο 850 γραμμάρια αλλά ξεφεύγει λίγο στο budget και δεν τη βρίσκω διαθέσιμη Οπότε μετά από αναζήτηση πιστεύω ότι το ιδανικό είναι κάτι στα 40L και κατέληξα στις Millet Hanang 40lt Orion/Blue Osprey Farpoint 40Lt 2022 release Η Millet πιστεύω ότι είναι all around, γιατί κάνει για πεζοπορίες + travel carry-on σε σύγκριση με την Osprey που είναι καθαρά travel carry-on. Να πάω για τη Millet ή για την Osprey ?
  14. Καλησπέρα και από εμένα! Χρειάζομαι τη βοήθεια σας μιας και τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιώ μόνο τους φορητούς που μου δίνουν από τη δουλειά, οπότε δεν ξέρω τι παίζει στην αγορά. Συγκεκριμένα ψάχνω φορητό για μαθητή γυμνασίου. Χρήση αποκλειστικά για εργασίες, ταινίες και browsing. Αποκλείουμε τα παιχνίδια, για ευνόητους λόγους🙂 budget μέχρι 450 ευρώ. Μέχρι στιγμής έχω μόνο το https://www.e-lenovo.gr/lenovo-ideapad-3-15-fullhd-ips-ryzen3-5300-8gb-ssd256-w11-arcticgrey.html Αν έχετε κάποια αντιπρόταση σας ακούω! thanks
  15. ωραίος, τώρα το κατάλαβα, thanks!
  • Δημιουργία νέου...