Προς το περιεχόμενο

JOJONAKIS

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    74
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

JOJONAKIS's Achievements

  1. τελικα για να μπεις θελει απο τις ρυθμισεις του chrome το "Αναδυόμενα παράθυρα και ανακατευθύνσεις" ενεργοποιημενο
  2. Υπάρχουν και άλλοι πού δεν μπορούν να μπουν στη σελίδα της https://energy.elin.gr ; Ούτε από chrome, Mozilla, Android
  3. μου λέει το ποσό 103€ το οποίο δεν ξέρω πως προέκυψε, ο τελικός ήταν 147 και έχει πληρωθεί κανονικά όπως και όλοι πριν από αυτόν. Το πλαίσιο που αναφέρει την παροχή και την οφειλή είναι απενεργοποιημένο εκτός από το κουμπί της πληρωμής, δεν μπορώ δηλ να δω λογαριασμό κτλπ και ούτε μέχρι τώρα είχα κάποια ειδοποίηση γραπτή ή τηλεφωνική
  4. Να αναφέρω κάτι που με έχει προβληματίσει, μπαίνοντας στη ΔΕΗ για νέα σύνδεση μου βγάζει ότι έχω οφειλές στο συγκεκριμένο αριθμό παροχής και καθόσον είχα κάνει λογαριασμό στο myhome μπαίνω και βλέπω "απενεργοποιημένη παροχή" και από κάτω το ποσό της οφειλής. Να προσθέσω ότι είχα φύγει από αρχή του 2023 και είχα πληρώσει κανονικά τον τελευταίο τελικό λογαριασμό.
  5. JOJONAKIS

    Skroutz Plus

    Τελικά το πρόβλημα φαίνεται να ξεπεράστηκε με το δικαίωμα που μου έδωσε το skroutz για ακύρωση παραγγελίας (να λέμε και τα καλά). Δεν το σκέφτηκα καν, ακύρωση και ξανά την ίδια αλλα απο locker παλαιού τύπου. Για κάποιο λόγο είναι πιο εύκολο να κάνεις νέα παραγγελία παρά να σου βρίσκουν λύση για μιά προβληματική παράδοση.
  6. JOJONAKIS

    Skroutz Plus

    Kαλά κάνει και επικοινωνεί με το κατάστημα για να γνωρίζουν και αυτοί τα προβλήματα που προκύπτουν και απο την στιγμή που η επικοινωνία με το skroutz είναι προβληματική τί αλλο μπορεί να κάνει; Τα γνωρίζω όλα αυτά και έχω παραλάβει αρκετές φορές, όμως τώρα φαίνεται οτι έχει μπλοκάρει απο αυτούς, Το χειρότερο όμως είναι οτι δεν είναι εφικτή η επικοινωνία με κάποιον εκπρόσωπο να μπορέσεις να συνεννοηθείς. Πάντως οσο μπορώ θα προτιμώ locker με pin.
  7. JOJONAKIS

    Skroutz Plus

    Το έχω μετανοιώσει που επέλεξα point χωρις pin, Απο την εφαρμογή το ξεκλείδωμα δεν ανοίγει τίποτα σα να εχει μπλοκάρει. Επικοινωνία ανύπαρκτη παίρνω τηλέφωνο και περιμένω αρκετά χωρίς ανταπόκριση, βέβαια δεν έχω παράπονο 😂 μετα απο λιγο δέχομαι κληση απο slm αλλά μόλις απαντήσω η γραμμή κλείνει αμέσως, αυτό έχει γίνει 3 φορές που σημαίνει οτι το κάνουν επίτηδες. Κάπου έχουν χάσει τη "μπάλα"
  8. JOJONAKIS

    Router 4g/5g για το Cosmote Unlimited

    Διάβασα όλες τις σελίδες του τοπικ και η καλύτερη, οικονομικότερη και με 5g λύση είναι να σύνδεσεις ένα τηλέφωνο σε ρούτερ με ένα usb-c to lan. Αν εξαιρέσουμε το θέμα της μπαταρίας και αν έχεις και κοντά σου σήμα κινητής τηλεφωνίας, πιστεύω ότι είναι καλύτερη επιλογή από το να δώσεις τα ίδια λεφτά για ένα ρούτερ όπως το mr600. Θα ήθελα γνώμες και αν όλα τα τηλέφωνα με 5g είναι συμβατά για αυτή τη δουλειά.
  9. Χωρίς voucher και στην απόδειξη δεν εγγραφε τίποτα, μόνο στην σελίδα του προϊόντος εγγραφε με μπλε γράμματα την δωρεάν εγκατάσταση και επειδή ήθελα να το σιγουρεψω είχα πάρει τηλέφωνο πριν για να το επιβεβαιώσω ότι ισχύει και έτσι έκανα την αγορα ηλεκτρονικά, έλα όμως ότι αφού έγινε η πληρωμή και περάσανε οι μέρες τώρα κάνουν τους δύσκολους, ντροπή όμως για τέτοια επιχείρηση με τόσα χρόνια παρουσία στην Ελλάδα.
  10. Υπάρχει κάποιος που να του έχει κάνει δωρεάν εγκατάσταση κλιματιστικού το πρακτικερ; Αγόρασα ένα από της 19/6, όταν το παρέλαβα στην αρχή μου είπαν σε 2-3 μέρες θα σας καλέσουμε για εγκατάσταση, περνάει μια εβδομάδα κ μου λένε ότι δεν δικαιουσαι!!! Τους δείχνω screenshot με την προσφορά την ημέρα της αγοράς και λένε ok, και μέχρι σήμερα με παίζουνε μπαλάκι ότι εκκρεμεί να προωθηθεί το τιμολόγιο στο τεχνικό τμήμα τους. Σκέτη κοροϊδία.
  11. Η ακύρωση της κάρτας δεν χρειαζότανε, θα μπορούσες να την είχες μπλοκάρει προσωρινά τώρα πιο πολύ θα σου στοιχίσει να βγάλεις καινούργια κάρτα παρά το ποσό αυτό που σου χρέωσε η google. Αλλο ένα βασικό είναι να διαγράψεις τον λογαριασμό που δημιουργήθηκε και έγινε αυτή η χρέωση.
  12. Ξέρετε πόσος χρόνος χρειάζεται για να ενημερωθεί το σύστημα με τις αιτήσεις για ΚΟΤ απο την ΑΑΔΕ; Βγάζει την κόρη μου που έχει φύγει απο το πατρικό της απο πέρσι τέτοιο μήνα και ενώ έχει κάνει δήλωση Ε1 πριν απο 20 ημέρες, εξακολουθεί να την βγάζει ότι φιλοξενείται. Το τηλέφωνο που έχουν στην σελίδα τους απλά δεν απαντάει κανείς.
  13. οχι τίποτα τέτοιο, ο εκτυπωτής ήταν μόνο στο ρεύμα, καμία άλλη σύνδεση.
  14. Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό θέμα αλλά δεν ξέρω που να το κατατάξω. Σήμερα αγόρασα έναν εκτυπωτή θέματος, κατα την διαδικασία σύνδεσης στο wifi το μόνο που επέλεξα ήταν την ονομασία του δικτύου μου και χωρίς να ρωτηθώ για το κωδικό μιας και είναι κλειδωμένο σε wpsk2 αυτό συνδέθηκε κανονικά. Η απορία μου είναι πως μπορεί ν έγινε κάτι τέτοιο;
  15. Τελικά να σας αναφέρω οτι μετά απο σχεδόν ένα μήνα είχα αίσια κατάληξη και τα χρήματά μου επιστράφηκαν απο την τράπεζα μετά από αίτηση αμφισβήτησης που είχα κάνει.
  • Δημιουργία νέου...