Προς το περιεχόμενο

anonymous-root

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    477
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

anonymous-root's Achievements

  1. Επανέρχομαι στο post μου. Η περίεργη γεύση όντως υπήρχε, αλλά έφυγε μετά από 2-3 μέρες. Μίλησα και με το κατάστημα αγοράς, όπου μου είπαν ότι αυτή τη γεύση - αίσθηση είναι φυσιολογική, δεν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα και ότι θα φύγει μετά από κάποιες μέρες, ενώ δουλεύει το φίλτρο. Όπως και έγινε. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!
  2. καλησπέρα, Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Το είχα αφήσει να τρέξει 10 - 15 λεπτά και μετά δοκίμασα (χτές). Μετά που στείλατε τις οδηγίες, τις ακολούθησα και το άφησα να τρέξει 10 λεπτά πριν κοιμηθώ και μετά το πρωί άλλα 5 (όπως ακριβώς έγραψε ο dimitrisdim14). Μπορώ να πω ότι υπάρχει κάποια βελτίωση, αλλά πάλι μου αφήνει μια αίσθηση στη γλώσσα σαν πικρίλα. Δεν είχα ποτέ πριν φίλτρο, η σύγκριση που κάνω είναι με το εμφιαλωμένο που πίνω, της βρύσης στη Θεσσαλονίκη, ψύκτη - φίλτρου που έχουμε στη δουλειά και μιας κανάτας τύπου brita. Δεν είχα ποτέ τέτοια αίσθηση πριν. Ρωτάω αν είναι φυσιολογικό αυτό με το φίλτρο, για να ξέρω αν είναι πρόβλημα, οπότε να μιλήσω με το κατάστημα αγοράς.
  3. Καλησπέρα σε όλους. Έβαλα πάνω αυτή τη βδομάδα το φίλτρο που πήρα (Cerametrix) και έχω κάποια θέματα με τη γεύση. Μου αφήνει μια ξινίλα και πικράδα, ειδικά στο πίσω μέρος της γλώσσας. Καμμία σχέση με τα εμφιαλωμένα πχ που έχω συνηθίσει να πίνω. Είναι φυσιολογικό αυτό;
  4. Καλημέρα, μιας και δεν έχω πάρει ακόμα φίλτρο (είχα άλλα τρεχάματα), θα μπορούσε κάποιος να με πληροφορήσει σχετικά με αυτά που βλέπω HCP, HCS, HIP, HIS κτλ; Είναι προτιμότερο να πάρει κανείς μια θήκη για φίλτρο τέτοιου είδους ή κάποια από αυτές με την ετικέτα του καταστήματος (πχ https://www.primato.gr/proionta/filtra-nerou/pano-ston-pagko/gr-skg-ct2ww14-el.html ); Αυτές είναι τύπου OBE (open both ends; ). Από πλευράς μου θα ήθελα όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ευελιξία στην επιλογή φίλτρου. Ευχαριστώ.
  5. Καλημέρα σε όλους, έχω δει αυτό: https://www.primato.gr/proionta/filtra-nerou/pano-ston-pagko/primato-hcp-el.html είναι από τα προτεινόμενα; Ευχαριστώ.
  6. Καλημέρα, διάβασα κάμποσες σελίδες και κατάλαβα κάποια πράγματα (η αλήθεια είναι ότι μάλλον γλύτωσα μια λάθος αγορά). Βρίσκομαι εξωτερικό και πέραν του γεγονότος ότι το νερό δεν είναι πόσιμο, έχει και πάρα πολλά άλατα. Εδώ που είμαι βρήκα διαθέσιμο αυτό https://www.carbonit.com/produkte/filtergeraete/auftischfilter-sanuno/sanuno-classic αλλά δεν ξέρω αν είναι τόσο καλό και επίσης παίρνει φίλτρα 9 3/4", στα οποία βλέπω δεν υπάρχει μεγάλη ποικιλία από τους κατασκευαστές. Θα προτιμούσα κάτι future proof, δλδ αν αλλάξω μέρος να έχω κάποια ποικιλία στα φίλτρα. α) Υπάρχει δυνατότητα να έχω κουτί (πχ 10 ιντσών) και να βάλω ό,τι φίλτρο θέλω ή παίζουν ασυμβατότητες; β) Μπορείτε να προτείνετε κάτι σε φίλτρο για το νεροχύτη το οποίο να καθαρίζει και τα άλατα (αν είναι δυνατό αυτό). (έχω στο μυαλό μου ένα budget ~150-170 ευρώ) γ) Αυτό το Brita για τη βρύση είναι καλό; https://www.brita.gr/φίλτρο-νερού-On-Tap Με βολεύει να αγοράσω από amazon γερμανίας και γαλλίας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  7. παιδια ήρεμία! ευχαριστώ για τις προτάσεις. Δε μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή κάποια αξιοπιστία. Το θέμα είναι να κρατηθεί χαμηλά το κόστος. Γενικά τα HEC από όσο θυμάμαι ήταν αρκετά αξιόπιστα, και νομίζω ότι είναι σωστότερο να κρατήσω αυτό, από το να βάλω κάποιο άλλο του κιλού (βλ. χαμηλό κόστος). Backup μπορεί να ληφθεί σε κάποιον εξωτερικό ή φλασάκι.
  8. Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Είναι ενθαρρυντικές! @Blueblood7 Κάρτα γραφικών δε θυμάμαι ποια έχω, αλλά έχω και μια Radeon HD6570 που μπορώ να βάλω. Τροφοδοτικό ένα Heroichi 420watt. Σκληρό δίσκο κάτι απλούς SATA. Επειδή το θεμα είναι να κρατηθεί το κόστος όσο πιο χαμηλά γίνεται, υπολογίζω το πιο φτηνό ssd 120 GB και άλλα 1 ή 2 GB μνήμη (και οι DDR2 είναι ακριβές).
  9. Καλημέρα στην παρέα, θα ήθελα να ρωτήσω τους συμφορουμίτες, αν ένα παλιό pc δεκαετίας, Ε4600, Asus p5K, μνήμη νομίζω 2 GB, αλλά βάζουμε και άλλα δύο θα μπορεί να ανταπεξέλθει σήμερα και για κανένα χρόνο για απλές εργασίες γραφείου (office / browsing). Λειτουργικό Windows 7 ή 10. Θα την παλέψει ή θα εκνευρίσει; Ευχαριστώ!
  10. Η αλήθεια είναι ότι το κατάλαβα, αλλά ήθελα να μάθω το δικό του σκεπτικό. Πάντως redudancy με αυτό τον τρόπο δεν έχεις. Το STP είναι για ασφάλεια, αν γίνει κάποια loop κατά λάθος. Όταν ενεργοποιείται και μέχρι να καταλήξει τι θα κόψει κτλ, μεσολαβεί κάποιος χρόνος που τα switch κόβουν όλη την κίνηση. Γενικά μην προχωρήσεις σε κάποια τέτοια υλοποίηση, επαφιόμενος ότι θα σε σώσει το STP. Είναι λάθος λογική και θα σου δημιουργήσει προβλήματα. edit: Το σωστό είναι διπλά switch σε stack (και εν τέλη ολα τα καλώδια κτλ διπλά). Αν παρόλα αυτά επιμένεις να το κάνεις (που είναι λάθος λογική / υλοποίηση) το καλύτερο είναι να έχεις την loop πόρτα shutdown και να την ενεργοποιήσεις με το χέρι, αν χρειαστεί. Στο τέλος όμως υπάρχει πιθανότητα να χάσεις τη μπάλα.
  11. Δημιουργείς λούπα (loop) https://en.wikipedia.org/wiki/Switching_loop Παρόλα αυτά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να το κάνεις αυτό.
  12. Οκ, αλλιώς θα σου έλεγα να κοιτάξεις κάτι σε έτοιμο dell, βγαίνει πιο ακριβά βέβαια. Αλλά αν είναι όπως τα λες, οκ. (οι λοιποί συνφορουμίτες θα ξέρουν καλύτερα για κομμάτι κομμάτι).
  13. Για εταιρία είναι τα μηχανήματα; Επαγγελματική χρήση; Λειτουργικό υπάρχει;
  14. όχι, αυτό που έχει στην εικόνα εννοώ. Που λέει και για known problems.
  15. @adtakhs, αυτό τον πινακα στην εικόνα τον πήρες από κάπου; έχει ας πούμε και για άλλες μητρικές / intel platform; ευχαριστώ.
  • Δημιουργία νέου...